Evlenmeye korkuyorum artik ...

mycherie

Bilsen uzaklarda kimler agliyor . . .
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.117
9.328
208
Basliktada belirttigim gibi, evlenmeye korkuyorum artik...

Hayattan herseyden öyle yoruldumki, Rabbimin bana verdigi nimetlere, herseye sükrediyorum çok sükür okulumu bitirdim diplomalarimi aldim, ehliyetim, arabam var, bes aydir sevdigim guzel bi isimde var.
ama bu evlilik konusu artik korkutmaya basladi beni.
Burda severek evlenenler pismanlik duyanlar siddete aldatilmaya yalanlar duymaya maruz kalan bayanlar dolu. tabiki evliligin guzel yönleri vardir.
ama bu sikayetleri tek burda degilde çevremdede duydukça kime guvenecegimi bilmiyorum artik.
ustelik severek nisanlanip ayrilmisken

Burası bir derdim var olduğu için genelde dertler konuşuluyor. Onun dışında insanlar mutlu değillerse neden evliliklerini sürdürsünler ki? Başından kötü bir tecrübe geçti diye umutsuz olma. Kendine zaman ver, geçmişi unut geleceğe umutla bak. Aşk dünyanın en güzel şeyi, insanın sevdiğinin sesini duyması bile çok büyük nimet. Seninde yaşın daha çok genç anladığım kadarıyla, umutsuz olma, geleceğe güzel bak ki güzel şeyler olsun

haklisin tesekkurler

Güzel,mutlu evlilikler de var..olumsuzluga sartlanma..ama evliligi de pembe bi masal olarak da görmemek lazim..hayal kirikligi oluyor sonra..gercekci ,mantikli olunca her sey daha saglam oluyor
Ihtimallere göre,oranlara göre degil karsina cikanin adamligina göre karar ver

çevredekilerden duyuynca korku başliyor. ben korkmadim.. ilk başlarda korkardim sora alışıyorsun..
herşeyi üstü üste siraladim çok şükür.. bu yüzden sıkıntım yok çok şükür. ama sen böle yaşarsan hiç evlebnme derim.. ne yalnizlıktan nede evlilkten sıkılır hayat böle

karsima çikan kisiyi bana deger verdigini dusunerek sevmistim ama aslinda goz boyamaktan baska bisey yapmamis

Hersey iyiyken bile evlilik cok zor en azından benim icin zor aşık mıyim evet o seviyor mu evet ama sorumluluk ..herseyin bir yaşı var bence evlilik icin en erken 30 yaş ideal ben cok zorlaniyorum oyle uzun da degil 7 ayligiz daha.

Burda severek evlenenler pismanlik duyanlar siddete aldatilmaya yalanlar duymaya maruz kalan bayanlar dolu
canım bende severek evlendim hem ne severek gözüm kör kulağım sağırdı.ailem uyardı beni görünen köy kılavız istemez dedi.ama dinlemedim.çok ama çok seviyordum onu.işte tam böle bodozlama daldım evliliğe.bölemi olmalıydı neler neler sölemişlerdi evlilik için ben ooohh hiiç korkmuyordum evlilikten çünkü çok seviyordum.evlendiğimin ikinci günü şiddet sonraki 2 sene nadir olarak yine şiddet.sonra pisikolojik şiddet fiziksel bitince.sonrası maddi aldatılma sonrası manevi aldatılma.böle yıllar geçti ömrüm bitti eşim püff dese yüzüme savrulup gidicem yıkılacam bacaklarım zor taşıyor bedenimi.şükür şimdilik bişi yok ama tükenmişlik var kocaman.çocuklarımv ar büyüdüler ve aile olmaya en çok ihtiyaçları olan dönem.

gelelim hataya hata nerde hata ailelerimizi dinlememekte.başımızın dikine gitmekte bildiğimizi okumakta.bu iş olmaz dediklerinde zorla oldurmakta.görüyorlar çünkü sonunu olmayacağını bir sen görmüyorsun gözün kör aşktan sevgiden.kararları yalnız almayın ailenize ailelere danışın.eşimin ailesi beni istemedi benim ailem eşimi görmüşler ilerde olacakları.

Allah yardim etsin huzur mutluluk versin insallah herkese

benim ailemde gordu olacaklari bende senin gibi direttim o olcak diye ama simdi ayrildik. benide onun ailesi istemedi.
sevinsinler gobek atsinlar ayrildik iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…