insallahKarsina böyle biri cikmasi sanssizlik olmus ama sansin evlenmeden önce anlamis olman..simdi daha tecrübelisin..karsina iyi insanlar da cikacaktir
Bencede 30 en ideal ben 22 de evlendim 21 de nişanlandım ne aptalmşım eşim zaten çok evine bağlı sorumluluk sahibi yalanı dolanı olmaz ama yinede bana ağır geldi nişanlılık dönemine falan benzemiyomuş oh ne güzel arabanı almışsın ye iç gez hayatını yaşa hiç acele etme zaten evlenmeden ne ailesini ne eşini tam anlamıyla tanıyosun bekar olmak güzel bişey:)Hersey iyiyken bile evlilik cok zor en azından benim icin zor aşık mıyim evet o seviyor mu evet ama sorumluluk ..herseyin bir yaşı var bence evlilik icin en erken 30 yaş ideal ben cok zorlaniyorum oyle uzun da degil 7 ayligiz daha.
Bencede 30 en ideal ben 22 de evlendim 21 de nişanlandım ne aptalmşım eşim zaten çok evine bağlı sorumluluk sahibi yalanı dolanı olmaz ama yinede bana ağır geldi nişanlılık dönemine falan benzemiyomuş oh ne güzel arabanı almışsın ye iç gez hayatını yaşa hiç acele etme zaten evlenmeden ne ailesini ne eşini tam anlamıyla tanıyosun bekar olmak güzel bişey:)
Bende 22 yasimdayim 7 aylik evliyim inan cok zor bilirsin zaten..üstune hamilelik üstune ailemden uzakta ucakla 2 saat süruyir otobusle 20 saat yanlizlik sorumluluk bebegimde olucak az kaldi endise nasil buyutcemBencede 30 en ideal ben 22 de evlendim 21 de nişanlandım ne aptalmşım eşim zaten çok evine bağlı sorumluluk sahibi yalanı dolanı olmaz ama yinede bana ağır geldi nişanlılık dönemine falan benzemiyomuş oh ne güzel arabanı almışsın ye iç gez hayatını yaşa hiç acele etme zaten evlenmeden ne ailesini ne eşini tam anlamıyla tanıyosun bekar olmak güzel bişey:)
Basliktada belirttigim gibi, evlenmeye korkuyorum artik...
Hayattan herseyden öyle yoruldumki, Rabbimin bana verdigi nimetlere, herseye sükrediyorum çok sükür okulumu bitirdim diplomalarimi aldim, ehliyetim, arabam var, bes aydir sevdigim guzel bi isimde var.
ama bu evlilik konusu artik korkutmaya basladi beni.
Burda severek evlenenler pismanlik duyanlar siddete aldatilmaya yalanlar duymaya maruz kalan bayanlar dolu. tabiki evliligin guzel yönleri vardir.
ama bu sikayetleri tek burda degilde çevremdede duydukça kime guvenecegimi bilmiyorum artik.
ustelik severek nisanlanip ayrilmisken
çok şanslısın evlendiğinde neler neler çekecektin emin ol.ben çok çektim kişilik olarakta çok hassas bir insanım zor dayandım kimsenin suçu yok ben kendim istedim.şurda zor sınav yapılıyor ben o sınava girecem dedim.ailem girme o sınava çok yıpranırsın ne gerek var dedi tabiri caiz ise. onca şey yapmasına rağmen eşimi bile suçlayamıyorum artık oda istemezdi böle olsun oda evliliği böle hayal etmemişti eminim.oda yıprandı ama çocuklar için artık ayakta durmaya çalışıyoruz.benim ailemde gordu olacaklari bende senin gibi direttim o olcak diye ama simdi ayrildik. benide onun ailesi istemedi.
sevinsinler gobek atsinlar ayrildik iste.
buldum zannetmistim ama yanilmisimruh eşini bulduğunda bu korkular yerini güvene bırakır bence..
tamda böle evet kesinlikle evlilikten korkanlar için olsun bu sözruh eşini bulduğunda bu korkular yerini güvene bırakır bence..
Allah yardim etsin herkeseçok şanslısın evlendiğinde neler neler çekecektin emin ol.ben çok çektim kişilik olarakta çok hassas bir insanım zor dayandım kimsenin suçu yok ben kendim istedim.şurda zor sınav yapılıyor ben o sınava girecem dedim.ailem girme o sınava çok yıpranırsın ne gerek var dedi tabiri caiz ise. onca şey yapmasına rağmen eşimi bile suçlayamıyorum artık oda istemezdi böle olsun oda evliliği böle hayal etmemişti eminim.oda yıprandı ama çocuklar için artık ayakta durmaya çalışıyoruz.
bence bulduğunu zannetmen bile hatalı bulduğun düşünülmez emin olursun.buldum zannetmistim ama yanilmisim
çocuklarınız kaç yaşında kaş yıllık evlisiniz kaç yaşında evlendiniz ve özel değilse sebepleriniz neler acabaCanim, benim yasim 45, mutsuz bir evlilik yaptim, yillarca surukledim, yiprandim. Ama hayatta oldugumuz surece Allahtan umut kesilmez. Bosanmanin esigindeyim ve benim bile hala umutlarim var. Omrumun geri kalanini dogru insanla gecirmek istiyorum ve insan bir gun gelip bana tum yasadiklarimi unutturacak.
Umudunu daha baslamadan kesme. Hayat bu. Insanin hayati bir gunde degisebiliyor. Yeter ki sen umutlarini kaybetme.
Ya ben de korkardım doğru düzgün adam kalmamış diye, ama o doğru insan öyle bir yerden çıkıyor ki karsına işte bu aradığım kişi diyorsun karakteri, ahlakı bu kadar mı yakışır yanıma diyorsun, ben mutlu bir evliliğimin olacağına inanıyorum onunla rabbim izin verirse o kadar umutsuzluğa kapılmaBasliktada belirttigim gibi, evlenmeye korkuyorum artik...
Hayattan herseyden öyle yoruldumki, Rabbimin bana verdigi nimetlere, herseye sükrediyorum çok sükür okulumu bitirdim diplomalarimi aldim, ehliyetim, arabam var, bes aydir sevdigim guzel bi isimde var.
ama bu evlilik konusu artik korkutmaya basladi beni.
Burda severek evlenenler pismanlik duyanlar siddete aldatilmaya yalanlar duymaya maruz kalan bayanlar dolu. tabiki evliligin guzel yönleri vardir.
ama bu sikayetleri tek burda degilde çevremdede duydukça kime guvenecegimi bilmiyorum artik.
ustelik severek nisanlanip ayrilmisken
kader ortağımsın sanırım ben de severek nişanlanıp severken de nişan attım 5 ay oldu5 ay oldu diyelim.
Cocuklarimin en kucugu 17. Sebeplerimi yazarsam sayfalara sigmaz. Kisaca esim bana neredeyse bu forumda acilan butun sorunlari olaylari yasatti. Yasama sevincimi oldurdu. Hayata kusturdu. Intihar etme noktasina getirdi. Dustum, yaralandim, defalarca ama her seferinde daha guclu kalktim ayaga.çocuklarınız kaç yaşında kaş yıllık evlisiniz kaç yaşında evlendiniz ve özel değilse sebepleriniz neler acaba
buldum zannetmistim ama yanilmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?