Evlenmeye nasl karar verdiniz ya da nasl evlenme teklifi aldnz?

canım benim evlilik teklifinden umudunu kesme sakın :) biz 3-4aydır çıkıyorduk ve bizde de evlilik az da olsa konuşuluyordu.
Bu güzel tekliften yaklaşık 1ay sonra nişanlandık zaten. daha yeni oldu bunları hepsi. 7temmuzda nişanlandım ben Şeniz
Darısı senin başına güzelim :Saruboceq:

Evet canım güven çok önemli. ben çok güvendim ona. o da güvenimi boşa çıkarmadı yani kaydirigubbakcemile5

Ayyy ayyh çok romantik gerçekten yaa, ne mutlu size..:asigim: Acaba ben de böyle güzel bir aşkla karşılaşacak mıyım yaa.. :asigim:

Sağlık olsun, neticede birliktesiniz ve kavuşuyorsunuz Allah'ın izniyle.. Hep mutlu olun inşAllah! :asigim:

ayy pek güzelmiş bu valla yaa senağlama opuyorumnanaktan

ay yazdıklarınızı okuyunca içim kıpırda birden.
üniversitenin ilk günü tanıştık ondan ateş istedim sonra muhabet ettik uzun uzun sonra sürekli birlikte gezer olduk.ama aklımdan bir an olsun o geçmedi yıllarca.sadece çok iiyi ve çok yakın iki arkadaştık.evlerimiz birbirine çok yakındı sürekli birlikteydik.okul bitti ve aramızda 16 saatlik bir mesafe vardı.4 yıl sadece telefonlaştık ara ara sonra bir yıl kadar görüşmedik msn de karşılaştık.yine eskisi gibi muhabbet ettik sonra birden EVLENELıM Mı? dedi. şaka sandım evlenelim dedim.o gün öyle geçti.ertesi gün sevgililer günüydü mesaj çekti bana bugün bizim günümüz olsun.evlenelim biz dedi. o zaman işin ciddiyetine vardım. bir ay sadece telefonla görüştük.ilk gördüğüm günde istediler hemen.hayatımın en büyük çılgınlığıdır ve ben çılgın adamla 3 yıldır hayatı paylaşıyorum.9 yıldır hep hayatımda ve onu gerçekten çok seviyorum.

Bana böyle yapacak adama can kurban çok güzel etmiş gerçekten opuyorumnanaktan

en komik ve enteresan olanı benmkidir heralde..eşimle tanıştıktan bir iki ay sonra ona

'sen benm kocam olacaksın başka çaren yok ' dedim dediğimide yaptımkaydirigubbakcemile3

hala güleriz biz ne evlenme teklifi ne evlilik muhabbeti hiçbişi olmadı.ben baska caren yok dedim o zaman ben seni alcam dedi..ailemle tanıştı ertesi hafta ailesi geldi istediler 3 ay içinde evlendikhihoyyyt

rabbime şükürler olsun harika bi evliliğim var..allah herkese nasip etsin..

anlicanız ortada bişi yokken plansız programsız zırt die evlenenlerdenimŞeniz kocişimi çok seviyorum

Çok hızlı ve kesin bir evlilik Sonu da çok güzel allah mutluluğunuzu bozmasın

amin cnm hepimizin inşallah...huzurlu yuvalarda sağlıklı cocuklar nasip etsin rabbim hepimize..

inşallah çıkar canım..daha güzelleri olsun size.
evet gerçekten çoook güzel unutulmaz bir andı benim için
bide ilk defa gitmiştim oraya oda aynı şekilde
ondan çok özel olduuu

ayh amin canım aminn :lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bekliyoruz bakalım ama nerede bu romantik erkekler bilmiyorummm

Sağlık olsun, neticede birliktesiniz ve kavuşuyorsunuz Allah'ın izniyle.. Hep mutlu olun inşAllah! :asigim:

ah be güzelim keşke senin dediğin gibi olsaydı 10 gün önce benimle 7 yıl önceki bir olay yüzünden tartıştı ailene söyle bitti evlenmekten vazgeçtim dedi ve ben hala aileme bişey söyleyemedim off çıldırcam

ben ewlwnmw teklifi almadımmmmm:sinifsinif: ama tanıdıgım anda hıssetmiştim esımle evlencegımı....bızde hemen nısan ve dugun yaptık..ben izmir o istanbuldu..çokkk zorduuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…