- 11 Mayıs 2017
- 9
- 17
- 3
- 31
- Konu Sahibi anaKarenina
Selam kızlar sırf bu başlığı açmak için üye oldum , burayı hep ziyaretçi olarak takip ediyor ve okuyorum 24yaşında bekarım yüksek öğrenime devam ediyorum, evlenmek istiyorum ama galiba kadınlar kulübü benim psikolojimi alt üst etti 
Açılan konuların çoğu hep şu şekilde çok emek verdik şöyle sevdik böyle aşık olduk vs ama sonucu hüsran kimi ya doğumdan sonra sıkıntı yaşamış kimi düğünden 1 hafta sonra, kimi 10 yıl sonra, aldatılanları saymıyorum bile... bir insan iki ayda boşanacak ne yaşamış olabilir böyle? neyi göremediniz hanımlar?
yani hiç kimse mutsuz olmak için evlenmez neticede değil mi? e hal böyleyken hiç mi bir tane güzel evlilik yok
sonucu hep hüsran mı olmak zorunda? bu nasıl bir piyango böyle?
inanın evlenmekten çok korkuyorum
ben mi yanlış düşünüyorum
evlenipte sonradan keşke diyenler neye keşke diyorlar, gözden kaçırdıklarınız neydi? veya iyi ki evlenmişim diyenler neden evlendiniz ve kıstaslarınız gerçekten neydi?
tecrübelerinizi anlatın lütfen çok ihtiyacım var buna
teşekkür ederm tüm cevaplarınız için

Açılan konuların çoğu hep şu şekilde çok emek verdik şöyle sevdik böyle aşık olduk vs ama sonucu hüsran kimi ya doğumdan sonra sıkıntı yaşamış kimi düğünden 1 hafta sonra, kimi 10 yıl sonra, aldatılanları saymıyorum bile... bir insan iki ayda boşanacak ne yaşamış olabilir böyle? neyi göremediniz hanımlar?
yani hiç kimse mutsuz olmak için evlenmez neticede değil mi? e hal böyleyken hiç mi bir tane güzel evlilik yok

inanın evlenmekten çok korkuyorum

evlenipte sonradan keşke diyenler neye keşke diyorlar, gözden kaçırdıklarınız neydi? veya iyi ki evlenmişim diyenler neden evlendiniz ve kıstaslarınız gerçekten neydi?
tecrübelerinizi anlatın lütfen çok ihtiyacım var buna
teşekkür ederm tüm cevaplarınız için