Bende öyle düşünüyorum ya çok mutluluk pozu paylaşanlar normalde mutlu değiller :) benim de erkek arkadaşım var fakat baya var evlenmemize yani :) siz niye bekliyoesunuzay ben 28 yaşındayım, henüz evlenmedim sevgilim var ama evlenene kadar 30 u bulurum gibi geliyor.
Size bi şey anlatayım :) Kuzenimin akrabası vardı bi kız. Kız sevgilisiyle evlendi, çocukları oldu. çok seviyorlar falan. Birgün arabada giderken kuzenim instagramına bakıyordu orada fotoğraf gördüm böyle kahve içiyorlar, çok mutlular falan dedim “aaa bu kız akrabandı di mi? ne güzel ya, mutlu evlilikleri var” falan dedim. Hesabına baktım ama var ya hep sevgi pozları, hepsi yani
Kuzenim dedi ki, “ne mutlusu ya, kedi köpek gibi kavga ediyorlar bütüngün. Daha yeni annesinin evine geldi çocuğunu da alıp sonra yine kocasının yanına gitti” diye
Sosyal medyaya aldanmayıııın. Mutlular asıl en az fotoğraf paylaşanlar oluyor. Genelde bunu fark ettim.
Ne güzel yazmışsınız iyiki denk geldimBen 35 + yim diyelim. Evlenmedim. Niyetim yok , neden yok. Dogru insani bulmadigim icin. Turkiye sartlarinda evden cikmamam gerek ama yurt disi sartlarinda evden cikiyorum.Kurslara gidiyorum, bu kurslardan yeni arkadaslar edindim. Arkadaslarimla bulusuyorum, gunluk gezilere gidiyoruz, muzelere sanat galerilerine gidiyoruz,nadir de olsa arada iciyoruz.....
Kilo verdim , 34 beden oldum, dolabimi yeniledim. makyaj sevmeyen ben ruj surmeden disari cikmiyorum vs vs.
+ Mutlulugum ve yasam tarzim sadece kendime odakli . Evlilik sadece dogru insanla guzel olur, yanlis insanlarla sadece evlenmis olmak adina evlenmek hayatinin hatasi olur.
Ahaha sen kaç yalındasın:) beni de bu hisler genelde sabah uyanınca tutar. Gece atılan tüm story leri izler, bu psikolojiye girerim :)Bende sabah kalktım sosyal medyaya baktim. Ay budami evleniyo dedim. Kendimi cok yalnız hissettim. Benim neden olmuyo dedim. İcimden ya vedud zikrini cektim. Sonra kk ya gireyim kimon ne derdi var acaba dedim bi baktim yalnız değilmişim. Naber kanka
Çok doğru diyorsun., bennde düzeni seven biriyim ve acayip bebek sevgim, var. Onlar da etkiliyotÜniversiteden sonra düşüncem de evlenip güzel bir aile hayatı kurmak vardı, eşim olsun çocuğum olsun onlarla ilgileneyim... İnsan hayatın içine girince anlıyor hiçbirşeyin hayaldeki gibi olmadığını. Sonuç olarak tabiki evlenmedim :) Doğru insan doğru zaman olmadıktan sonra kendini yormanın üzmenin anlamı yok :)
Ya sürekli değil tabi ama dönem dönem o kötü hisler geliyor işte. Bu sene başladıAy bu yaşta bunları mı düşünüyorsunuz gerçekten ?
Çok güzel cidden :)Ben 35 + yim diyelim. Evlenmedim. Niyetim yok , neden yok. Dogru insani bulmadigim icin. Turkiye sartlarinda evden cikmamam gerek ama yurt disi sartlarinda evden cikiyorum.Kurslara gidiyorum, bu kurslardan yeni arkadaslar edindim. Arkadaslarimla bulusuyorum, gunluk gezilere gidiyoruz, muzelere sanat galerilerine gidiyoruz,nadir de olsa arada iciyoruz.....
Kilo verdim , 34 beden oldum, dolabimi yeniledim. makyaj sevmeyen ben ruj surmeden disari cikmiyorum vs vs.
+ Mutlulugum ve yasam tarzim sadece kendime odakli . Evlilik sadece dogru insanla guzel olur, yanlis insanlarla sadece evlenmis olmak adina evlenmek hayatinin hatasi olur.
3 senedir birlikte olduğum biri var, fakat ekonomik anlamda hazır değiliz uzun süre de olamayacağız gibi duruyor. Belki o yüzden de olumsuzumSosyal medyada eşimle hiç fotoğrafım yok ama paylaşanlarada takılmıyorum, onlarda öyle mutlu oluyor demek ki. Fotoğraf paylaşmayanlar olarak paylaşanları gömmeye de gerek yok diye düşünüyorum.
Yaşınız olumsuz duygular icin henüz çok genç burada, gönlünüze göre biri çıkar karşınıza umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?