- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
Daha çok erken bu düşüncelere kapılmak için. Yolun başındasınız. Kimlerrr gelir kimler geçer. Hayatı akışına bırakıp düşünmeyi bırakın bunları, hersey kendiliğinden olur.Ya sürekli değil tabi ama dönem dönem o kötü hisler geliyor işte. Bu sene başladı
Evet sanırım düşünmemek lazım akışına bırakmak lazım. Bu şekilde de mutlu olmaya bakmak lazım. Çabuk etkileniyorum sanırımDaha çok erken bu düşüncelere kapılmak için. Yolun başındasınız. Kimlerrr gelir kimler geçer. Hayatı akışına bırakıp düşünmeyi bırakın bunları, hersey kendiliğinden olur.
Zamanını gezip eğlenerek hayatı yaşayarak geçirmeni tavsiye ederim. Evlenip çoluk çocuğa karısınca bu günleri çok ararsınEvet sanırım düşünmemek lazım akışına bırakmak lazım. Bu şekilde de mutlu olmaya bakmak lazım. Çabuk etkileniyorum sanırım
Bende öyle düşünüyorum ya çok mutluluk pozu paylaşanlar normalde mutlu değiller :) benim de erkek arkadaşım var fakat baya var evlenmemize yani :) siz niye bekliyoesunuz
Tabiki öyle. Bizde de iş meselesi var. Her şeyi sağlama almadan düşünemiyorum ben de, maddiyat önemli :/iş var, daha askerde o, o da gelince iş bakacak, benim bazı planlarım var, geç olsun güç olmasın en güzeli o. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?