Evlenmeyen arkadaşlar

Hahaha ay evet, tam birini kestiriyorum gözüme bir bakıyorum parmakta alyans. Hayallerim yıkılıyor :KK70:
Hayır alyans takanlar yine iyi en azından direkt belli oluyor. Bir de alyans takmayıp evli olanlar var, o zaman insan haydaaaa oluyor :KK70:
En kötüsü de o zaten:))
Ben artık herkes evlenmek zorunda değil modundayım:)

Kavgalarına :KK70:diye sevinmeniz onun kocasinin olup sizin kocanizin olmaması. Bekar kızlar korkutuyorsunuz beni hasetlikten bir kadının kocasiyla kavgasina bile nasıl sevinerek yorum yapiyorsunuz. Bu tarz elestirenler hep kocacim dia kocacımci oluyor vallahi boy boy paylasirsiniz buldum mu merak etmeyin:KK71::KK71:

Hmmm... düşünce stiliniz değişikmiş. :) Sevinerek yorum yapmıyorum. Komik geldiği için gülüyorum. Muhtemelen siz kocacımcı olanlardansınız bence :) Kişi kendinden bilir işi ;)
Sevgilim benden önce acele eden birisi, yüzük takmayı vs istedi. Ben istemedim. Koca meraklısı olsaydım ilk teklifinde evet diye atlardım. :)

Son olarak eleştirmiyorum eleştirmekten öte aşağı görüyorum ve komik buluyorum. Sahte buluyorum. Sağlıksız bir ilişki diyorum. Böyle ilişkiye de gülerim ben.

Peki ya örnek sonrası o gülüş ? Hos değil hiç değil. Burda kac kadın gorup yardim ediyoruz sozlerle olsa da destek çıkıyoruz Benim de tanidiklarim var mutluluk rolü oynayan ama gülünecek bir şey bulmuyorum. Skzinde belli degil evlenip mutlu olacaginiz bence kinamayin soz var kınadığını yasarsin diye. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin

Gülünecek bi şey var, komik olmaları. Hem de aşırı komik olmaları. :) Öyle sahte ilişkiler yaşayan insanlara ben gülerim. Bu sırf karı koca ilişkileri için değil, arkadaşlık ilişkileri için de geçerli.

Evde limonata içerken sosyal medyaya white chocolate mocha fotosu yükleyen insana da “:D” yaparım ben.

Bana tam tersi gibi geliyor 😂 yakın arkadaşlarım içindeki tek evli benim. Bi an önce evlensinler diye gözlerinin içine bakıyorum ama yok ısrarla bekarlar hala 😂😂

:)) ya herkes öyle 8lcak diye bir şey yok ki ben çocukluğumdan beri çok severim herkese bedava ders eğitim verirdim üşenmeden :)
Bende küçüklükten beri ufak çocuklardan haz etmiyorum.
Tepkileri çok aşırı oluyor.
Bir an sakin sakin boyama yaparken sonra tepinmeye başlıyorlar, bağıra bağıra ağlıyorlar.

Stres oluyorum..

Hmmm... düşünce stiliniz değişikmiş. :) Sevinerek yorum yapmıyorum. Komik geldiği için gülüyorum. Muhtemelen siz kocacımcı olanlardansınız bence :) Kişi kendinden bilir işi :KK66:
Sevgilim benden önce acele eden birisi, yüzük takmayı vs istedi. Ben istemedim. Koca meraklısı olsaydım ilk teklifinde evet diye atlardım. :)

Son olarak eleştirmiyorum eleştirmekten öte aşağı görüyorum ve komik buluyorum. Sahte buluyorum. Sağlıksız bir ilişki diyorum. Böyle ilişkiye de gülerim ben.
İnsanların kavga etmeleri komik geliyorsa burda 10 posttan 9 una guluyorsunuz heralde. Cevaplar dogrultusunda goruluyor ki birçoğu katlanmak zorunda kalıyor ve disariya mutlu evlilik pozları vermeye devam ediyor..
O fotoğraf atanlarda kocacimci olduklarindan değil yapmak zorunda hissettikleri için yapıyorlar çünkü kan kustum kizilcik serbeti ictim diyen insanlariz, elalem ne der diyen insanlarız. Bunlari biz söylemesekte aramizdalar ve psikolojik baskı kuruyorlar malesef üstlerine.
Kusura bakmayın da hala sevgili iseniz evlilik konusu hakkinda goruslerinizi bu kadar sallamata yapmaniz normal. Yok öyle o yüzük takacakti takmadim evlenmek istesem ohoo demek.
Bir eve gir bir cay kaşığı tikirdat bakalım içinde. Bende sizin gibi aman canım iki sevgili evlenince ne degisir ki diyenlerdendim ama evlenince anlıyorsun değişiyor. Bu illa kötü anlamda olacak değil ama 7-24evi paylasiyorsun derdiyle mutluluguyla. Bekara karı bosamak kolay derler sizinki o hesap olmuş.
Çevrenizde sevdiginiz biri de bu şekil davrandığında komik bulur musunuz acaba?

Şu lafa da çok tiltim her konuda değil o kişi kendinden bilecek işi o halde kimse kimseye akıl danışmasin, fikir almasin bi kendimize göre hep yorumluyorsak olaylari ama öyle değil.

Evleniyorsun evde tartisabilirsin o an komşu geldi diyelim belli etmemelisin çünkü kari-koca barışır el susmaz ama laf döner dolaşır.
Sanmayin ki hiç yasamayacaksiniz bunu ailenizjn yanında buyudunuz hic mi tartismadiniz millet duymasin belli etmeyelim demediniz. Benim dusunce tarzim farkli değil sadece çok olagan bir konuyu dalgaya alan birinin ilerde kinadim başıma geldi demesini istemedim.
Lakin siz malum çok bilen ilk teklifi reddeden biri olduğunuz ,evlilik konusunda masteri böylece tamamlamış olduğunuzdan ötürü lafa ne hacet.

Gülünecek bi şey var, komik olmaları. Hem de aşırı komik olmaları. :) Öyle sahte ilişkiler yaşayan insanlara ben gülerim. Bu sırf karı koca ilişkileri için değil, arkadaşlık ilişkileri için de geçerli.

Evde limonata içerken sosyal medyaya white chocolate mocha fotosu yükleyen insana da “:KK70:” yaparım ben.
Bak o komik olabilir. Olduğun gibi görünmek en güzeli bende sevmiyorum bu tarz seyleri Evde kavga dövüş dışarda arım balım ama gülmek bana göre çok ayip. İşte bunlarda böyle mutlu demek der geçersin sizinki dalgaya giriyor. Çünkü o evde bilemezsin neler oluyor neden böyle yapıyorlar. Kimse mutsuzluk için evlenmez ki siz şimdi mutluluk düşünerek evleneceksiniz onlarda o şekilde. Bari orda iyi bilinelim diyorlar belki bilmiyorum. Allah yardimcilari olsun. Umarim günün birinde kavgadan sonra ayni durumda kalmazsiniz ama kalacaksiniz biri gelecek yutacaksiniz cumleleri bu sizin için ağır bir deneyim olacak böyle komik buldugunuz için sizede gulecekler sanabilirsiniz misal 😀 evlilik böyle bir sey değil herkesin evlilik dinamiği farkli anlatabildim umarim

Evli degilim,instagramim da yok ammavelakin burda cok fotoğraf paylaşanlar cok mutsuz amannn çok gülüyorum tarzı yazılar cok çirkin,benim evli çift bir arkadasim var cooooook mutlular deli gibi asiklar ani da yaşıyorlar fotografta paylaşıyorlar keyifleri pek bir yerinde masallah. Yani fotoğraf paylaşıyor olmaları onlara kötü mutsuz birliktelikteler yorumu yapmak için cok uzak,züğürt tesellisi gibi geldi okurken. Veya onlarinkine bakacak halimiz yok tavrı da cok bayağı,demekki o sevmiş seviyor ve evleniyor,neden evlenenlere bu kin kusma. Tekrar ediyorum,bekarim,kociskom (!) yok :KK70: instagramim da yok,oldukca tarafsizim.

Bak o komik olabilir. Olduğun gibi görünmek en güzeli bende sevmiyorum bu tarz seyleri Evde kavga dövüş dışarda arım balım ama gülmek bana göre çok ayip. İşte bunlarda böyle mutlu demek der geçersin sizinki dalgaya giriyor. Çünkü o evde bilemezsin neler oluyor neden böyle yapıyorlar. Kimse mutsuzluk için evlenmez ki siz şimdi mutluluk düşünerek evleneceksiniz onlarda o şekilde. Bari orda iyi bilinelim diyorlar belki bilmiyorum. Allah yardimcilari olsun. Umarim günün birinde kavgadan sonra ayni durumda kalmazsiniz ama kalacaksiniz biri gelecek yutacaksiniz cumleleri bu sizin için ağır bir deneyim olacak böyle komik buldugunuz için sizede gulecekler sanabilirsiniz misal 😀 evlilik böyle bir sey değil herkesin evlilik dinamiği farkli anlatabildim umarim

Hanımefendi, ben dalga geçiyorum evet. Benim uslubum bu şekilde. Diğer cevabınızı da okudum, kan kustum kızılcık şerbeti içtim vs, elalem baskı yapıyormuş vs bana ne yahu.

bana ne elalemden? elalem karnımı mı doyuruyor? Niye başkaları bizi “iyi bilsin” diye mutsuzken mutlu olduğumuz fotoları paylaşayım? Ben manyak mıyım? :) Ben kendime manyak derdim bunu yapsam herhalde :D
Ben de kavga edebilirim bu çok normal. Herkes kavga edebilir, komik olan ilişkisi yıkılırken, her gece sosyal medyaya “biz mutluyuz” mesajı vermektir bana göre. Millet ne düşünür diye kasacağına ilişkisine baksın bence :)

Sevmiyorum, komik buluyorum. Mutsuzsam mutsuzumdur, bunu başkalarına “biz mutluyuz” diye sahte gösteri yapmam sosyal medyada. Koca bulunca boy boy paylaşırsınız demişsiniz de biz ne düğün yapacağız ne de sosyal medyada “bakınn biz evlendikkk hu huuu” mesajları paylaşacağız. Koca meraklısı olsaydım o kadar duyurmak için can atardım :) Böyle güzel bi düğün yapardım. Her yere fotoğraflarımızı yüklerdim :D Ama hiçbiri olmayacak. Sevgililik dönemimde de olmadı zaten. Sakin, kimsenin özelimi bilmediği ilişki, millet ne der diye düşünmediğim bi ilişki seviyorum ben.

İsteyen istediğini paylaşır. Beni ilgilendirmez tabii ki. Ama isteyen de istediğini düşünür. Ben de istediğimi düşünüyorum. Teşekkürler, iyi akşamlar. :)

Zaman zaman size de sanki herkes evlendi de bir siz kalmışsınız gibi geliyor mu arkadaşlar? Sanki hep öyle kalacakmışsınız gibi
Hayır yani öyle evliliğe meraklı biri değilim, geç olsun güzel olsun diyenlerdenim. Evlenmek için evlenmeyi yanlış buluyorum. Ama bazen öyle hislere kapılıyorum ve kandimi mutsuz hissediyorum. Herkesin bir hayatı bir düzeni varmışta benim yokmuş gibi hissediyorum. Sanırım sosyal medyanın etkileri bunlar, millet kafayı yedi artık eşlerini sürekli saçma saçma paylaşmaktan, bir bana mı saçma geliyor eşleri ile her anını paylaşan insanlar? Hayır baktığımda öyle tiplere de özenmiyorum, aksine böyle evliliktense yalnız kalırım daha iyi diyorum.
Ama bu sene bende böyle hisler oluştu, mutsuz hissediyorum, herkesin bir hayatı varken benim yokmuş gibi. Toplum baskısı da etkiliyor tabi, ailenin en büyüğü ablamdı o da evlenince ailede evlenmemiş en büyük kişi ben kaldım. Sürekli her dualarında benim evliliğimi dile getirmeleri daha da geriyor beni. Bu arada 26 yaşındayım.
Benim gibi hissedenler varsa bir gelin :)
Ay gercekten aynı yaştayız aynı düsüncedeyiz aynı toplumsal baskı evlenmemi dua eden herkes bende senin gibi düsünüyorım psikolojim bozuldu üzülüyorum artık evlilik lafından da sıkıldım

Ay gercekten aynı yaştayız aynı düsüncedeyiz aynı toplumsal baskı evlenmemi dua eden herkes bende senin gibi düsünüyorım psikolojim bozuldu üzülüyorum artık evlilik lafından da sıkıldım
Zaten toplum yüzünden öyleyiz. Sağolsun lar dua ediyorlar ama keşke içlerinden etseler :(sanki zavallının tekiymişim gibi hissediyorum sürekli önümde dua edince, tek mutluluk kaynağım evlilikmiite onu da yapmamışım gibi bir türlü olmuyormuş gibi.

Evet kafan uyusuyorsa tabiki güzel ,ama sadece eşle bitmiyor .O yüzden doğru zamanda doğru kişiyle olsun diyorum :) kardeşim bekar ve inan kendine cok güzel bir düzen kurdu .Düzeni illaki evliliğe bağlama .Ayrıca düzenine karışan bir kaynanaya denk gelirsen hiçte öyle olmuyor :KK70:
Bekarlık sultanlık değil de ,onemli olan o sorumluluğa hazır olmak bence
Bayıldım yorumuna çok haklısın canım arkadaşım kaynanasondan çok çekiyor 🤕🤕

Bence yeni jenerasyon olgun değil, iyiyi kötüyü hesap edemiyor. O yüzden çabuk evlilik kararı verebiliyorlar. 20'li yaşları gözümüzde büyütmeyelim. Artık ergenlik 25'te falan anca bitiyor.
Kesinlikle katılıyorum boşanıyorum diye konu açanlara da bakıyorum genelde 20li yaşlarda evliliğin olgunluğu yok

Hanımefendi, ben dalga geçiyorum evet. Benim uslubum bu şekilde. Diğer cevabınızı da okudum, kan kustum kızılcık şerbeti içtim vs, elalem baskı yapıyormuş vs bana ne yahu.

bana ne elalemden? elalem karnımı mı doyuruyor? Niye başkaları bizi “iyi bilsin” diye mutsuzken mutlu olduğumuz fotoları paylaşayım? Ben manyak mıyım? :) Ben kendime manyak derdim bunu yapsam herhalde :KK70:
Ben de kavga edebilirim bu çok normal. Herkes kavga edebilir, komik olan ilişkisi yıkılırken, her gece sosyal medyaya “biz mutluyuz” mesajı vermektir bana göre. Millet ne düşünür diye kasacağına ilişkisine baksın bence :)

Sevmiyorum, komik buluyorum. Mutsuzsam mutsuzumdur, bunu başkalarına “biz mutluyuz” diye sahte gösteri yapmam sosyal medyada. Koca bulunca boy boy paylaşırsınız demişsiniz de biz ne düğün yapacağız ne de sosyal medyada “bakınn biz evlendikkk hu huuu” mesajları paylaşacağız. Koca meraklısı olsaydım o kadar duyurmak için can atardım :) Böyle güzel bi düğün yapardım. Her yere fotoğraflarımızı yüklerdim :KK70: Ama hiçbiri olmayacak. Sevgililik dönemimde de olmadı zaten. Sakin, kimsenin özelimi bilmediği ilişki, millet ne der diye düşünmediğim bi ilişki seviyorum ben.

İsteyen istediğini paylaşır. Beni ilgilendirmez tabii ki. Ama isteyen de istediğini düşünür. Ben de istediğimi düşünüyorum. Teşekkürler, iyi akşamlar. :)
Peki yaşayıp göreceğiz inşallah hepimiz :KK71: :KK70::KK70::KK70::KK70:

Haklısınız. Sizin için de hiçbir şey geç değil, mutlu olun
herkes mutlu olsun kardeşim ama mutluluğumuzu yada mutsuzluğumuzu bir erkeğe bağlamamak gerektiğini öğrenmek zorundayız, ne kadar mutlu ederlerse o kadar da mutsuz edebiliyorlar, o yüzden evlilik çok iyi düşünülmesi gereken, acele karar vermemek gereken bir durum ama kesinlikle kader

Back
X