Hmmm... düşünce stiliniz değişikmiş. :) Sevinerek yorum yapmıyorum. Komik geldiği için gülüyorum. Muhtemelen siz kocacımcı olanlardansınız bence :) Kişi kendinden bilir işi 
Sevgilim benden önce acele eden birisi, yüzük takmayı vs istedi. Ben istemedim. Koca meraklısı olsaydım ilk teklifinde evet diye atlardım. :)
Son olarak eleştirmiyorum eleştirmekten öte aşağı görüyorum ve komik buluyorum. Sahte buluyorum. Sağlıksız bir ilişki diyorum. Böyle ilişkiye de gülerim ben.
İnsanların kavga etmeleri komik geliyorsa burda 10 posttan 9 una guluyorsunuz heralde. Cevaplar dogrultusunda goruluyor ki birçoğu katlanmak zorunda kalıyor ve disariya mutlu evlilik pozları vermeye devam ediyor..
O fotoğraf atanlarda kocacimci olduklarindan değil yapmak zorunda hissettikleri için yapıyorlar çünkü kan kustum kizilcik serbeti ictim diyen insanlariz, elalem ne der diyen insanlarız. Bunlari biz söylemesekte aramizdalar ve psikolojik baskı kuruyorlar malesef üstlerine.
Kusura bakmayın da hala sevgili iseniz evlilik konusu hakkinda goruslerinizi bu kadar sallamata yapmaniz normal. Yok öyle o yüzük takacakti takmadim evlenmek istesem ohoo demek.
Bir eve gir bir cay kaşığı tikirdat bakalım içinde. Bende sizin gibi aman canım iki sevgili evlenince ne degisir ki diyenlerdendim ama evlenince anlıyorsun değişiyor. Bu illa kötü anlamda olacak değil ama 7-24evi paylasiyorsun derdiyle mutluluguyla. Bekara karı bosamak kolay derler sizinki o hesap olmuş.
Çevrenizde sevdiginiz biri de bu şekil davrandığında komik bulur musunuz acaba?
Şu lafa da çok tiltim her konuda değil o kişi kendinden bilecek işi o halde kimse kimseye akıl danışmasin, fikir almasin bi kendimize göre hep yorumluyorsak olaylari ama öyle değil.
Evleniyorsun evde tartisabilirsin o an komşu geldi diyelim belli etmemelisin çünkü kari-koca barışır el susmaz ama laf döner dolaşır.
Sanmayin ki hiç yasamayacaksiniz bunu ailenizjn yanında buyudunuz hic mi tartismadiniz millet duymasin belli etmeyelim demediniz. Benim dusunce tarzim farkli değil sadece çok olagan bir konuyu dalgaya alan birinin ilerde kinadim başıma geldi demesini istemedim.
Lakin siz malum çok bilen ilk teklifi reddeden biri olduğunuz ,evlilik konusunda masteri böylece tamamlamış olduğunuzdan ötürü lafa ne hacet.