Evlenmeyen arkadaşlar

herkes mutlu olsun kardeşim ama mutluluğumuzu yada mutsuzluğumuzu bir erkeğe bağlamamak gerektiğini öğrenmek zorundayız, ne kadar mutlu ederlerse o kadar da mutsuz edebiliyorlar, o yüzden evlilik çok iyi düşünülmesi gereken, acele karar vermemek gereken bir durum ama kesinlikle kader
O kadar doğru ki söylediğiniz... Erkekler bizim kadar duygusal değil o nedenle çok yıpratıcı olabiliyorlar... Mutluluğu onlara bağlamak büyük bir hayal kırıklığı oluyor malesef

O kadar doğru ki söylediğiniz... Erkekler bizim kadar duygusal değil o nedenle çok yıpratıcı olabiliyorlar... Mutluluğu onlara bağlamak büyük bir hayal kırıklığı oluyor malesef
Aynen canım biz ne kadar duygusal davranıyorsak onlar tam tersi menfaat çıkar vs. Şeklinde düşünüyorlar ya biz onlar gibi düşünmeyi öğrenicez yada onlarsız mutlu olmayı :)

Ben 35 + yim diyelim. Evlenmedim. Niyetim yok , neden yok. Dogru insani bulmadigim icin. Turkiye sartlarinda evden cikmamam gerek ama yurt disi sartlarinda evden cikiyorum.:KK45:Kurslara gidiyorum, bu kurslardan yeni arkadaslar edindim. Arkadaslarimla bulusuyorum, gunluk gezilere gidiyoruz, muzelere sanat galerilerine gidiyoruz,nadir de olsa arada iciyoruz.....:KK70:

Kilo verdim , 34 beden oldum, dolabimi yeniledim. makyaj sevmeyen ben ruj surmeden disari cikmiyorum vs vs. :KK6:

+ Mutlulugum ve yasam tarzim sadece kendime odakli . Evlilik sadece dogru insanla guzel olur, yanlis insanlarla sadece evlenmis olmak adina evlenmek hayatinin hatasi olur.
Yav he he

Zaman zaman size de sanki herkes evlendi de bir siz kalmışsınız gibi geliyor mu arkadaşlar? Sanki hep öyle kalacakmışsınız gibi
Hayır yani öyle evliliğe meraklı biri değilim, geç olsun güzel olsun diyenlerdenim. Evlenmek için evlenmeyi yanlış buluyorum. Ama bazen öyle hislere kapılıyorum ve kandimi mutsuz hissediyorum. Herkesin bir hayatı bir düzeni varmışta benim yokmuş gibi hissediyorum. Sanırım sosyal medyanın etkileri bunlar, millet kafayı yedi artık eşlerini sürekli saçma saçma paylaşmaktan, bir bana mı saçma geliyor eşleri ile her anını paylaşan insanlar? Hayır baktığımda öyle tiplere de özenmiyorum, aksine böyle evliliktense yalnız kalırım daha iyi diyorum.
Ama bu sene bende böyle hisler oluştu, mutsuz hissediyorum, herkesin bir hayatı varken benim yokmuş gibi. Toplum baskısı da etkiliyor tabi, ailenin en büyüğü ablamdı o da evlenince ailede evlenmemiş en büyük kişi ben kaldım. Sürekli her dualarında benim evliliğimi dile getirmeleri daha da geriyor beni. Bu arada 26 yaşındayım.
Benim gibi hissedenler varsa bir gelin :)
evlilik yasin gelmiş :KK39::KK39:kekliğin otuyor

27 yaşındayım, bekarlık bana göre değil evlilik nasıl bilmiyorum ama davulun sesi uzaktan baya hoş geliyor
Gerçekten doğru tespit bencede😁😁insan yaşamadığı şeyleri gözünde çok büyütüyor ünide bir hocam eşi olmayanın bir derdi olanın bin derdi var derdi 😂😂

ay ben 28 yaşındayım, henüz evlenmedim sevgilim var ama evlenene kadar 30 u bulurum gibi geliyor. :KK70:

Size bi şey anlatayım :) Kuzenimin akrabası vardı bi kız. Kız sevgilisiyle evlendi, çocukları oldu. çok seviyorlar falan. Birgün arabada giderken kuzenim instagramına bakıyordu orada fotoğraf gördüm böyle kahve içiyorlar, çok mutlular falan dedim “aaa bu kız akrabandı di mi? ne güzel ya, mutlu evlilikleri var” falan dedim. Hesabına baktım ama var ya hep sevgi pozları, hepsi yani :KK70:

Kuzenim dedi ki, “ne mutlusu ya, kedi köpek gibi kavga ediyorlar bütüngün. Daha yeni annesinin evine geldi çocuğunu da alıp sonra yine kocasının yanına gitti” diye :KK70:

Sosyal medyaya aldanmayıııın. Mutlular asıl en az fotoğraf paylaşanlar oluyor. Genelde bunu fark ettim.
Kesinlikle katılıyorum gösteriş içinde olanlar hep ispat peşinde bunu çok iyi gözlemledim kendi halinde insanlarsa göze sokmadan geçinip gidiyor

İnstagram gibi sayfalarda esini, kendini, cocugunu, gezdigi yerleri paylasanlarin neden yadirgandigini anlamiyorum bu uygulamanin amaci zaten anlik foto paylasmak. Eger bu sana ve boyle dusunenlere mantiksiz geliyor ise instagram, facebook hesabi acmayin.

Evet düşünüyorum. Herkes evlendi, bir ben kaldım bekar gibi. 30 yaşımdayım, eski sınıf arkadaşlarım arasından okul çağında çocukları olanlar var. Ha bunların hayatına özeniyor muyum? Asla. Okumamış, gezmeyen, görmeyen, bunun yerine evde çocuk bakan insanlar çünkü. Çok erken yaşta hayatları bitmiş gibi geliyor. Hayatım boyunca evlenmeye heves eden biri olmadım. Bekarlık sultanlıktır. Güzel ilişkileri olan, aşkı, sevgiyi yaşayanlara özenirim bak. Onlardan da bir elin parmağı kadar bile görmüyorum ki. Millet sosyal medyada şov yapıp, evde birbirini yiyor, görüyorum yani. :) Karşıma doğru düzgün, insan gibi bir insan çıkarsa, seversem, birbirimizi ömür boyu mutlu edebileceğimize inanırsam evlenirim. İnce eleyip sık dokuyorum, evleneceğim insan konusunda çok seçiciyim. Çünkü başıma dert almaya niyetim yok. Olduğum gibi de mutluyum zira.

Evet düşünüyorum. Herkes evlendi, bir ben kaldım bekar gibi. 30 yaşımdayım, eski sınıf arkadaşlarım arasından okul çağında çocukları olanlar var. Ha bunların hayatına özeniyor muyum? Asla. Okumamış, gezmeyen, görmeyen, bunun yerine evde çocuk bakan insanlar çünkü. Çok erken yaşta hayatları bitmiş gibi geliyor. Hayatım boyunca evlenmeye heves eden biri olmadım. Bekarlık sultanlıktır. Güzel ilişkileri olan, aşkı, sevgiyi yaşayanlara özenirim bak. Onlardan da bir elin parmağı kadar bile görmüyorum ki. Millet sosyal medyada şov yapıp, evde birbirini yiyor, görüyorum yani. :) Karşıma doğru düzgün, insan gibi bir insan çıkarsa, seversem, birbirimizi ömür boyu mutlu edebileceğimize inanırsam evlenirim. İnce eleyip sık dokuyorum, evleneceğim insan konusunda çok seçiciyim. Çünkü başıma dert almaya niyetim yok. Olduğum gibi de mutluyum zira.
Bende aynı fikirdeyim canım aynı yaşlardayız bekarım karşıma çıkan erkeklerin bir çoğu maddiyatçıydı nasıl güvenip evlenir ki insan evlenmek için evlenen çok insan var malesef... Sonrada sevgisiz duygusuz çocuklar geliyor arkasından... O çocukların günahı ne... Allahım ınş bizim gibi hassas düşünen bekarlara aşkla huzurla yuva kurmayı nasip etsin 😍😍😍 hayat böyle daha güzel zoraki olmasındansa 😂

Evlenmeyi düşünmüyorum der geçersiniz çokta zor olmamalı. Kendiniz ikna olmadığınız için çevrenizden etkileniyorsunuz.
Ayrıca burada sosyal medyayı aktif kullanan birsürü arkadaşımız var. Bu şekilde gömmeniz hiç hoş değil. Ben kullanmıyorum ama insanların zevklerine saygı duymak lazım.

Konu sahibi gibi bana da cok sacma geliyor, hatta kusasim geliyor surekli esini paylasan insanlardan.
Mutlu insan neyi ispat etmek ister?

Back
X