Evlenmeyen arkadaşlar

Benim çevremdeki herkes birini buldu. Devamli laf sokuyorlar uzak duruyorum. Bir sekildr yine beni bulup laf söyleyen insabalr var 😁
Yav bulduklarını sen alır mıydın bunu hiç soruyor musun kendine. Ben mesela sorunca çoğu arkadaşımın evlendiği adamı, ben almazdım diyorum. Niye evlenmediğim belli oldu :D

Bende 24 yaşındayım evli degilim gecen bir tanıdık gördü evlendin mi sen diye sordu bana bende hayır evlenmedim dedim şok oldu yaşımı sordu söyleyince daha çok şok oldu 🙂 sonra bana ben 19 yaşındayım birde cocugum var dedi hava atar gibi anlamıyorum ki bu insanları sizde cok önemsemeyin söylenenleri herşey nasip kısmet olur zamanı gelince.
Bi de sanıyorlar ki o bulduklarını biz bulamamışız o yüzden evlenmemişiz, acıyorlsr bir de bize :/

32 yaşındayım 2.evliliğimden boşanmak üzereyim şu an senin yerinde olmak isterdim
emin ol evli ve yalnız olmaktansa hiç evlenmemek çok daha iyi
arkadaşım 38 yaşında ilk evliliğini yaptı 40 yaşında anne oldu çok da mutlu
o yüzden erken geç hiç önemli değil, Hayırlısını istemek en güzeli, lütfen acele etmeyin
Haklısınız. Sizin için de hiçbir şey geç değil, mutlu olun

28 yaşındayım , arkadaşım olan 650 kişiden sadece 4 tanesi evlendi o da son 2 yılda (rakamlar gerçek).

ingiltere'de ergenliğin bitme yaşı 25..... bence günümüz dünyasında ergenlik yaşı tekrar değerlendirilmeli.

ayakta durmak bir şeyleri başarmak genelde 30lu yaşları buluyor. o huzuru ve stabiliteyi yakalamadan evlenmek bana sağlıklı gelmiyor, tek başına bir şeyleri başarana kadar sefil olmak var bir de çocuk yapıp onunla birlikte sefil olmak var...

+evlenilecek erkek neredeyse yok malesef, mesleğim gereği erkeklerle çalışıyorum tanıdığım erkeklerin hepsi sevgilileri varken bile gözü sürekli dışarda hepsi arkadaşım aşk konusunda dürüst bir hayatı olan erkek tanımadım bu insanların nasıl rol yaptıklarını görseniz küçük dilinizi yutarsınız. bunları göre göre insanın güveni kalmıyor.

birine güvenmek uyum yakalamak ailelerin uyumlanması vs. vs. bir sürü şey var işte bence kafanıza takmayın bu işler biraz da şans.
Ya elbette haklısınız. Düzgün erkek pek yok, düzgün erkek buluyorsun bu kez iş yok, iş i buluyorsun başka şey. Hepsi tam tamına bir türlü olmuyor ki. Önceki erkek arkadaşım ile yaşam tarzı farklılığı vardı yapamicağımı düşünüp ayrıldık, şimdiki erkek arkadaşım çok iyi düzgün deli gibi de aşık bana her istediğini yapabilecek biri ama onun da şuan iyi bir iş i yok ve iş ararken artık, kafayı yicek duruma geldik ikimizde.

33 yaşındayım . temmuz da nişanım olacak.. bunlara kafa yormayın.. gelen kısmetleri değerlendirin olmuyorsa yol verin yenisine yol açılsın..
hayırlı olsun şimdiden. Ya yol verme durumu yok erkek arkadaşım, var 3 senedir birlikteyiz. Fakat iyi bir iş i yok ben atanamıyorum, bekle bekle bir gram ilerleyemiyoruz. Kızlara burdan sesleniyorum aşık falan olmayın, biriyle ilişkiye başlamadan önce iş i hayatı her şeye bakın uygun mu değil mi sonra aşık olun :) gerçi biz tanıştığımızda 22 yaşındaydık, iş bulur muyuz atanır mıyız gibi kriterlere bakmadım haliyle. Şimdi de sürünüyoruz

• Beğen
Reactions: 000
Sanırım bu his tek başına bir şey yapamadığınız için oluşuyor. Katılacağınız çok fazla aktivite olsa, günlerinizi dolu dolu geçirseniz bırakın evliliği sevgili bile istemezsiniz sanırım.
Benim de yaşım daha çok genç 23 yaşındayım ancak son bir senede hayatım öyle çok değişti ki artık ne bir sevgili yapma ne de evlenme merakı kalmadı bende. Hayatımı dilediğim gibi yaşamak kimseye bağlı kalmak istemiyorum. Aile yetiyor insana. Ay ben galiba deliriyorum :KK45:
Ahaha haklısınız ama 3 sene önce ben de öyleydim hatta 1 sene önceye kadar ama herkesler bir bir evlenip dağılınca iyice böyle hissetmeye başladım. Aşırı bebek özlemimde var artık milletin çocuğunu değil kendi çocuğumu sevmek istiyorum :))

• Şaşırdım
Yav bulduklarını sen alır mıydın bunu hiç soruyor musun kendine. Ben mesela sorunca çoğu arkadaşımın evlendiği adamı, ben almazdım diyorum. Niye evlenmediğim belli oldu :KK70:
Nikahta yanımda duracak adam aranıyor diye ilan versek bence bizde evleniriz..:KK70:
Onlarınki ondan hallice olmuş..

Ahaha haklısınız ama 3 sene önce ben de öyleydim hatta 1 sene önceye kadar ama herkesler bir bir evlenip dağılınca iyice böyle hissetmeye başladım. Aşırı bebek özlemimde var artık milletin çocuğunu değil kendi çocuğumu sevmek istiyorum :))
Ben 32yim.Bir bana vurmuyor herhalde bebek özlemi..
Ben bir bilinçaltıma ineyim..Neler oluyor bana..

Kuzenimin çocuklarını bile azıcık sevip hemen annesine ötelemek istiyorum.. :KK64:

ay ben 28 yaşındayım, henüz evlenmedim sevgilim var ama evlenene kadar 30 u bulurum gibi geliyor. :KK70:

Size bi şey anlatayım :) Kuzenimin akrabası vardı bi kız. Kız sevgilisiyle evlendi, çocukları oldu. çok seviyorlar falan. Birgün arabada giderken kuzenim instagramına bakıyordu orada fotoğraf gördüm böyle kahve içiyorlar, çok mutlular falan dedim “aaa bu kız akrabandı di mi? ne güzel ya, mutlu evlilikleri var” falan dedim. Hesabına baktım ama var ya hep sevgi pozları, hepsi yani :KK70:

Kuzenim dedi ki, “ne mutlusu ya, kedi köpek gibi kavga ediyorlar bütüngün. Daha yeni annesinin evine geldi çocuğunu da alıp sonra yine kocasının yanına gitti” diye :KK70:

Sosyal medyaya aldanmayıııın. Mutlular asıl en az fotoğraf paylaşanlar oluyor. Genelde bunu fark ettim.
Kavgalarına :KK70:diye sevinmeniz onun kocasinin olup sizin kocanizin olmaması. Bekar kızlar korkutuyorsunuz beni hasetlikten bir kadının kocasiyla kavgasina bile nasıl sevinerek yorum yapiyorsunuz. Bu tarz elestirenler hep kocacim dia kocacımci oluyor vallahi boy boy paylasirsiniz buldum mu merak etmeyin:KK71::KK71:

Ben 32yim.Bir bana vurmuyor herhalde bebek özlemi..
Ben bir bilinçaltıma ineyim..Neler oluyor bana..

Kuzenimin çocuklarını bile azıcık sevip hemen annesine ötelemek istiyorum.. :KK64:
:)) ya herkes öyle 8lcak diye bir şey yok ki ben çocukluğumdan beri çok severim herkese bedava ders eğitim verirdim üşenmeden :)

• Beğen
Kavgalarına :KK70:diye sevinmeniz onun kocasinin olup sizin kocanizin olmaması. Bekar kızlar korkutuyorsunuz beni hasetlikten bir kadının kocasiyla kavgasina bile nasıl sevinerek yorum yapiyorsunuz. Bu tarz elestirenler hep kocacim dia kocacımci oluyor vallahi boy boy paylasirsiniz buldum mu merak etmeyin:KK71::KK71:
Hasetlik olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak sürekli mutluluk pozu paylaşanlar genelde mutsuz çiftler, o da buna bir örnek vermiş diye düşünüyorum :)

Hasetlik olduğunu düşünmüyorum. Genel olarak sürekli mutluluk pozu paylaşanlar genelde mutsuz çiftler, o da buna bir örnek vermiş diye düşünüyorum :)
Peki ya örnek sonrası o gülüş ? Hos değil hiç değil. Burda kac kadın gorup yardim ediyoruz sozlerle olsa da destek çıkıyoruz Benim de tanidiklarim var mutluluk rolü oynayan ama gülünecek bir şey bulmuyorum. Skzinde belli degil evlenip mutlu olacaginiz bence kinamayin soz var kınadığını yasarsin diye. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin

Peki ya örnek sonrası o gülüş ? Hos değil hiç değil. Burda kac kadın gorup yardim ediyoruz sozlerle olsa da destek çıkıyoruz Benim de tanidiklarim var mutluluk rolü oynayan ama gülünecek bir şey bulmuyorum.
Ya mutluluk rolü oynasınlar, oynamasınlar demiyoruz, gülsünler insanlara belli etmesinler, fakat sürekli hikaye paylaşan insanlardan bahsediyoruz. Mutlu da olsa mutsuz da olsa çok itici geliyor bana, fakat genel olarak, mutsuzlar yapıyor bunu ona örnek verdi arkadaş

Ya mutluluk rolü oynasınlar, oynamasınlar demiyoruz, gülsünler insanlara belli etmesinler, fakat sürekli hikaye paylaşan insanlardan bahsediyoruz. Mutlu da olsa mutsuz da olsa çok itici geliyor bana, fakat genel olarak, mutsuzlar yapıyor bunu ona örnek verdi arkadaş
İmza atarken kimse mutsuz olmak için atmıyor yediremiyorlardir kendilerine o yüzden. Sizde imzayı atarken sonrasını bilemeyeceksiniz. O yüzden kinamak çok kötü bir sey basiniza gelir. Görüyoruz örneklerini kinadim başıma geldi vs diye

26 yaşındayım bende, bırak evliliği sevgilim dahi olmadı bu yaşıma kadar. Birçok flörtüm oldu hepsi son anda sevgililikten reddettim. Çünkü hepsi kötü insanlar idi. Erkeklere güvenim dahi kalmadı.. çevremde evlenen 3 kişiden 1 i. boşanıyor. Ve hepsi sakın evlenme hayatını özgürce yaşa diyor. Hani hep ne zaman evlenecen baskısı olur ya çevreden, benim tam tersi herkes evlenme diyor :confused:

Back
X