Ben bunlar olmadan evlenilmez demedim kendim de adetle vs evlenmedim zaten ama adam para biriktirmem lazim nasil gecinecegiz diyip durdugu icin konu sahibine adettir, dugundur, altindir bunlari isteyecekseniz olmaz dedim.
Esyasiz, dugunduz, bir borcsuz evlenmek istiyorsa neyin para biriktirme derdinde bu adam evlenebilmek icin?
Bi de aileler kismi var tabi, aileler işin icinde degilken dugun istemeyiz onu istemeyiz, şunu istemeyiz diye yola cikip nişandan sonra annem bayildi babamin tansiyonu cikti diye dugun yaptiran da biliyorum.

Cocuk belki garantiye almak istiyordur.
valla o konuyu ben de anlayamadım
adam 2020 başında yurtdışında çalışıyormuş
2020 ortalarında dönmüş galiba -pandemi olunca neden dönmesi gerekiyorsa?
kaçak mı çalışıyordu ne yapıyordu bu adam yurtdışında hiç mi biriktirmemiş?
1 sene işiz kalmış
ki grafiker bu adam freelance çalışsa bi dünya iş yapabilir. ben de kendi işimi bu şekilde yapıyorum.
e sonra 1 senedir çalışıyor ama daha bedelli askerlik prası biriktirmiş- veya biriktiriyormuş anca...maaşın yarını koysa birikir.
bu adam ailesiyle mi yaşıyor? -öyle olsa neden para biriktiremiyor?
tek başına evde filan mı kalıyor? -e öyle olsa da konu sahibi zaten ev eşya dememiş bir nikah kıyıp aynı eve geçebilirler.
bu kadar para hesabı yapıp bu kadar parasız olmak çok tuhaf.
neye binaen dönmüş, madem burada işi gücü yokmuş, güvencesi yokmuş?
bana biraz kafası dağınıkken lay lay lay konuşuyordu, şimdi anyayı koyayı gördü gibi geliyor. herhalde anca y.dışına gidersem toparlarım diye kendine onu amaç edindi ama y.dışında kndi mesleğini yapmıyor mu bu nedir?
neyse konu sahibi ayrıldınız mı son durumda ne oldu bilmiyorum ama erkeklerin konuşmalarına değil icraatlerine bakmak lazım. şöyle yaparız böyle yaparız demeler boş -eğer gerçekten karakter olarak yapmayacağını konuşmayacak adam değilse...e o karakter de çok zor bulunuyor emin ol.
siz de eğer bize yazdığınız tarzda konuşmuşsanız çok fazla annemler de istiyor, benim de yaşım geçiyor, evlenmemiz lazım enerjisi saçıyorsunuz.
etrafımda 30 yaşında olup doktora yapan çok insan var. bu yaşta olup yeni yapıyor olanlar zatn 50D'li olduğu için kimse iş garantim var diye düşünüp evlenmeye kalkamıyor bile- karşı tarafın sabit garanti işi yoksa...