Evlenmeyenler pişman olur mu diyenler...

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Selam herkese..Yıllardır bu forumda arada yorumlar yaparım. İlk evliliğim de aldatildigim için hamile iken boşandım ve çocuğumu o stresle kaybettim.
Şimdi ikinci evliligimi yaptım bir kızımız var. Bu kadar mı şanssız olur bir insan ya! Adam sözde beni çok seviyor en ufak şeye sinirlense günlerce konuşmaz bana tonla laf eder. Hep kendimi mi kandırma gereği duydum bilmiyorum ama cidden artık tahammül edemiyorum. Ne maddi beklentim oldu ne başka birşey. Hatta kendisine ailesine maddi olarak hep veren benim. Bugün yine ayrı bir olay. İstanbul dan geldi sabah kahvaltı ediyoruz yok çayı az koymusum diye kahvaltı boyunca konuşmadı. Akşamüstü balkon kapatılacak adamlar geldi ölçüleri almışlardı. Ölçülerde sorun olmuş neymiş olay döndü dolasti bana patladı. Ben sebep olmusum yok hersey benim sucummus. Saatler geçti tafra ve kendine yemek hazırladı zikkimlandi. Kuzenim ile ilgili bir olay olmuş bana mesaj geldi ben çıkmalıyı m diyorum adam çık diyor yahu ne oldu ne var dediği yok. Yemin ederim deliriyorum artık. Yine mi boşanmali bu nedir yahu? İsim kariyer herseyim var neden hep beni manyak lar buldu.
Evlilik yapmayan kişiler pişman olur mu diye soranlar da sukredin hayatınızın değerini bilin!

Canım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali ikinci evliliğini yaparken iiyice düşünmeliydin.. dengesiz insanlar az çok kendilerini belli ediyor bence.. yine boşanırsan boşanabilirsin tabiki.. dengesiz duyarsız bir insanla yaşamaktansa boşanmak en mantıklısı.. ama bundan önce bir oturup konuştunuz mu bu huylarını.. veya bir aile terapistine başvurun halletmeye çalışın . Elbette boşanmak kolay ama ortada birde kızınız var ilk boşanmaya göre biraz daha zorlanırsınız sadece..

Kuzum bence sinirlisin ondan bir de sen bana göre asıl duygulalarinla yüzleşmeden evlilik yaptın yeniden.
Sen ondan birsey bekleme.
Ailesi ile ilgili konularda ben hep derim ki eğer ben yardım ederken sesi çıkmaz ise benim de çıkmaz ve görmezden gelirim.
Ama bana izin vermeyip kendisi bizim evin rızkını ailesine verirse sıkıntı çıkarırdım.
Sakinleşince boşanmanın gereksiz olduğunu anlarsın diye dusunorum.
Mutlulukklar

Bazen 40 koca degistrsen kaderin ayni oldukca cekersin: (
Bunun kaderle alakası yok, kendi seçimlerimizin kaderle hiç alakası yok.
Sanırım kadınlar iyi insanları pek sevmiyorlar, gördüğüm şey “erkek dediğin masaya vuracak” tabiri olduğu için aslında pek şaşırmıyorum şu bdvde açılan konulara.
Önce şu zihniyetten uzak durmak lazım. Gençler nerde soytarı varsa onu buluyor. Kıskanıyor, ay benim çalışmamı istemiyor, okumamı istemiyor diyerek kendilerini uçuruma atıyorlar sonra da “kader” diyorlar.
Suçu kadere atmak çok kolay :)

Bazen 40 koca degistrsen kaderin ayni oldukca cekersin: (

Ben de boyle dusunurken yorumunuzu gordum.
Esinden cok memnun hatta cogu problemi esi sayesinde asan esi sayesinde meslek sahibi olan insanlar var.
Bir seyi yasayacaksiniz kacisi olmuyor.
Manevi bir mesaj ya da yaptigimiz hata sonucu oluyor.

Mesleginiz varsa kizinizla bir hayat kurun.

Bunun kaderle alakası yok, kendi seçimlerimizin kaderle hiç alakası yok.
Sanırım kadınlar iyi insanları pek sevmiyorlar, gördüğüm şey “erkek dediğin masaya vuracak” tabiri olduğu için aslında pek şaşırmıyorum şu bdvde açılan konulara.
Önce şu zihniyetten uzak durmak lazım. Gençler nerde soytarı varsa onu buluyor. Kıskanıyor, ay benim çalışmamı istemiyor, okumamı istemiyor diyerek kendilerini uçuruma atıyorlar sonra da “kader” diyorlar.
Suçu kadere atmak çok kolay :)

Elinizden geleni yaptiginiza ragmen olmuyorsa kader oluyor.

Meslek sahibi nice kiz da yanlis evlilik yapmamak icin evlenmiyor.
Bekar oluyor sorsaniz yuva kurmak isterler.
Tabi bir sey yapmadan veya bilerek yanlisa kaderde vardi demek yanlis.

Bununla ilgili yakın zamanda konu açan bendim. Üzüldüm durumunuza. Umarım bu evliliğinizde hayal kırıklığı yaşamazsınız. Çok zor gerçekten bir taraf iki kişilik düşünürken, karşısındaki için fedakarlık yaparken, diğer taraf sadece kendisini düşününce olmuyor. Her evlilik sınavlardan geçiyor ancak bu süreçte insanlar çok yıpranıyor. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Durumunuza uzuldum. Tv programlarinda falan goruyorum mesela kadin evleniyor , baska sevgilisi oluyor. Yada kadin 3 4 kere evleniyor. O kadar sinir oluyorum ki. Allah butun herkese cifter cifter veriyor kocalari, ama bize birsey yok diyorum. Allah a guc gitmesinde tabiki herseyin HAyirlisini versin. Hayirli olmayacaksa hic olmasin.

Selam herkese..Yıllardır bu forumda arada yorumlar yaparım. İlk evliliğim de aldatildigim için hamile iken boşandım ve çocuğumu o stresle kaybettim.
Şimdi ikinci evliligimi yaptım bir kızımız var. Bu kadar mı şanssız olur bir insan ya! Adam sözde beni çok seviyor en ufak şeye sinirlense günlerce konuşmaz bana tonla laf eder. Hep kendimi mi kandırma gereği duydum bilmiyorum ama cidden artık tahammül edemiyorum. Ne maddi beklentim oldu ne başka birşey. Hatta kendisine ailesine maddi olarak hep veren benim. Bugün yine ayrı bir olay. İstanbul dan geldi sabah kahvaltı ediyoruz yok çayı az koymusum diye kahvaltı boyunca konuşmadı. Akşamüstü balkon kapatılacak adamlar geldi ölçüleri almışlardı. Ölçülerde sorun olmuş neymiş olay döndü dolasti bana patladı. Ben sebep olmusum yok hersey benim sucummus. Saatler geçti tafra ve kendine yemek hazırladı zikkimlandi. Kuzenim ile ilgili bir olay olmuş bana mesaj geldi ben çıkmalıyı m diyorum adam çık diyor yahu ne oldu ne var dediği yok. Yemin ederim deliriyorum artık. Yine mi boşanmali bu nedir yahu? İsim kariyer herseyim var neden hep beni manyak lar buldu.
Evlilik yapmayan kişiler pişman olur mu diye soranlar da sukredin hayatınızın değerini bilin!
Küsmek nedir?ne saçma karakter bu

Back
X