- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi deryaca8999
3 ayda zina olaylarına nasıl girdiniz öyle
helal süper
He yaaa ben 3 ayda arkadasliktan florte gecemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ayda zina olaylarına nasıl girdiniz öyle
helal süper
+1Bir de tek günah zina değildir. Olaya genelde tek yönden bakma huyumuz var. Bir şey saplanıyoruz yani.
Kul hakkı var, haram var, helal var, birinin karısına bakıp iç geçirmek bile hem zina hem de kul hakkına girer. Yani illa da aldatmak için nasıl sevişmek gerekmiyorsa, günah işlemek için de zina şart değil.
işte bu durum pek çok erkek için ve tabi kadınlar için sorun olmuyor. Zina ya da hak gurubuna girmiyor. Aldatma olayına da böyle bakıyorlar ya.+1
Göz zinası , El zinası gibi gibi
Yanı mesela geçen eşimle tv izliyorduk kanal değiştirirken işte benim stilimde bağırıp çağırıyorlardı merak ettım 5 dk bakım dedım . Sözde moda programı ama bana göre hiçbirinin üstünde kıyafet yok çıplaklar. Eşim hemen kapat şunu gunaha sokma benı dedı. Örnek yanı göz zinasına .işte bu durum pek çok erkek için ve tabi kadınlar için sorun olmuyor. Zina ya da hak gurubuna girmiyor. Aldatma olayına da böyle bakıyorlar ya.
Durum içler acısı. O yüzden bence aldatma da zina da beyinde olan bir olay.
Eşiniz de hemen etkileniyormuşYanı mesela geçen eşimle tv izliyorduk kanal değiştirirken işte benim stilimde bağırıp çağırıyorlardı merak ettım 5 dk bakım dedım . Sözde moda programı ama bana göre hiçbirinin üstünde kıyafet yok çıplaklar. Eşim hemen kapat şunu gunaha sokma benı dedı. Örnek yanı göz zinasına .
Bu kadar çok hassasa bu konud evlensede sürdüremezler çunku ortam çok müsait zinalara.
yapmayan insan mı kaldı allah aşkına? derde bak.. adam gibi adam olsun yeter..ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Etkilenmekle ne alakası var heryer meydanda ben bile kadın olarak direk g*güslere kayıyor gözum erkek yanı nasıl kaymasın ?Eşiniz de hemen etkileniyormuş![]()
Sözde moda programı ama bana göre hiçbirinin üstünde kıyafet yok çıplaklar.
Dikkat edersen '' bana göre '' dedim.Çıplaklık kavramınız biraz değişikmiş .
ArkDŞlar mrb. 3 ay önce biriyle tanıştım.çok iyi anlaşıyoduk hoşlanıyoduk birbirimizden. Yani bu yaşıma kadar bunu pek yakalayamadım kimsede. Ama onun defalarca zina yaptığını öğrendim ve bundan pişman mısın diye sorduğumda pişman olmadığını aksine yaşadıklarının kendisine bişeyler kattığını savundu.bunu kaldıramadım ve ayrıldım. Çünkü olayın ahlaki yönü bir yana imani tönü de zorladı beni . Yine de çok zor bi karardı benim için .Sizin görüşlerinizi merak ediyorum