evlenmeyi düşündüğün erkeğin sizden önce kızlarla yaşadıkları..

canım biz de diyoruz ki erkekler ilişki yaşayınca farklı kadınlar ilişki yaşayınca farklı muamele görüyo
burdaki durumu siz kabul edersiniz başkaları kabul etmez
herkesin kendince kriterleri var ama neden bunu erkek yapınca normal kadın yapınca farklı görülüyo onu anlamıyorum

size soruyorum lütfen samimi cevap verin
gelin adayınız konu sahibinin nişanlısın kadın versiyonu diyelim
gelininizin daha önce iki tane çocuk aldırdığını sürekli başkalarıyla aynı evi paylaşan biri olduğunu aktif bi cinsel hayatı olduğunu tek gecelik ilişkiler yaşadığını öğrenseniz o kızı gelin olarak ister miydiniz ya da oğlunuz kabul eder miydi
hiç sanmıyorum edeceğinizi
burada kaç kişiyle çıkmış çıkmamış o önemli değil ama yaşadığı hayat tarzı önemli ve herkes kabul etmek istemeyebilir
gelecekle ilgili ipuçları verebilir bu tarz durumlar

ayrıca adam kendisi anlatmış bu durumları o zaman hiç anlatmasaydı nişanlıyken önceden anlatsaydı bilseydi kız ona göre karar verirdi
neden nişanlandıktan sonra bunları anlatıyo anlamıyorum kız artık ayrılamaz nasılsa diye mi düşünüyo acaba
mesela ben geçmişi sorgulamam o kişiden eminsem bana da sorulmasını sevmem ama adam kendi durup dururken anlatmış bunları
napsın yani kız hiç umursamasın mı bu durumu

gerçekten samimi cevap veriyorum, benim ne istediğim değil, oğlumun ne istediği önemli. ben eşimle evlenmeden 6 ay birlikte yaşadım ve eşimin ailesinin yanında ve aynı odada 1 ay kaldık. Eşimin ailesi köyde oturuyor yani öyle modern insanlar değil diğer iki oğlu görücü usülü evlenmiş. Kayınvalidem beni kızı gibi sever bu durumu hiç bir zaman kullanmadı aileme karşı beni küçük duruma düşürmeye kalkmadı benim oğlundan önce bir ilişkim olup olmadığını bilemezdi ama oğluyla beraber yaşıyorsam olabilir diye düşünüp beni istemeyebilirdi. Bu konu hiç bir zama 14 yıldır evliyim açılmadı bile. Sonuna kadar saygı duydular.

gerçekten samimi cevap veriyorum, benim ne istediğim değil, oğlumun ne istediği önemli. ben eşimle evlenmeden 6 ay birlikte yaşadım ve eşimin ailesinin yanında ve aynı odada 1 ay kaldık. Eşimin ailesi köyde oturuyor yani öyle modern insanlar değil diğer iki oğlu görücü usülü evlenmiş. Kayınvalidem beni kızı gibi sever bu durumu hiç bir zaman kullanmadı aileme karşı beni küçük duruma düşürmeye kalkmadı benim oğlundan önce bir ilişkim olup olmadığını bilemezdi ama oğluyla beraber yaşıyorsam olabilir diye düşünüp beni istemeyebilirdi. Bu konu hiç bir zama 14 yıldır evliyim açılmadı bile. Sonuna kadar saygı duydular.

canım ama senin durumunla burda bahsedilen durum aynı değil ki
sana zaten hiç sorulmamış ve geçmiş hakkında konuşmamışsınız

sen konu sahibinin nişanlısının yaptıklarını yapmış olsan ve bunu önceden nişanlına anlatsan büyük ihtimalle istemeyen gelin ya da istenmeyen eş olurdun

Son düzenleme:
Kv ve kprime her zaman Allah razi olsun derim
2 ogullari var ikisini de oyle yetistirmisler

Nesli tukenmiyor aslinda
erkegi yuceltenler tuketmeye ugrasiyorlar,
fakat Allahin izniyle bizim gibi kadinlar varoldugu surece devam edecek
cunku benim de bir oglum bir kizim var ...

Ne kadar doğru iş gene anne baba da bitiyor. Çocuğa neyi aşılarsan o yöne doğru yöneliyor sonuçta. Hala düzgün erkeklerin olduğuna ben de inanıyorum ki bir tanesi hayatımda çok şükür ama nedense bazı kadınlarımız da böyle düzgün efendi erkekleri tercih etmektense diğer türlü erkekleri tercih ederek onları daha cazip getiriyorlar onlar daha heyecan verici mi geliyor artık orasını bilemiyorum da sonra vay efendim yapmayan erkek mi var ahlaklı , vicdanlı, sevgi dolu, iyi yürekli erkek mi kaldı diye yakınıyorlar bu da yaman bir çelişki.

kendi adıma,bir erkeğin geçmişini ve yaşadıklarını sorgularsam ,,aynı şeyi sorgulayan erkekten farklı olmam.kendime ters düşerim. çünkü ben bir kadınında geçmişindeki beraberliklerinin sorgulanmasına karşıyım.
o yüzden sizle olan beraberliğinden sonraki yaptıklarına bakın derim ben..
geçmişi sorgulamayın. çünkü erkeklerin yaptıklarının aynısını yaparsak onlardan farkımız kalmaz.

katılıyorum. telefondan giriyorum beğeni butonu çıkmıyor basamadım p yüzden

NE ZAMANDAN BERİ BU SORU BENİM KAFAMI KURCALIYORDU..:44:

Benim nişanlımda bana kimseyle hiçbirşey yaşamadım dedi..

Ama 28 yaşında bir erkeğin bakire olması mümkün mü diye düşünmedende edemiyorum. :97:

Sizce doğrumudur ? Yokda üzülmeyim yada soğumayım diye söylenen bir yalan mıdır ?

Son düzenleme:
Beraberken söylememişte düğüne 5 ay kalamı ondan önce yaşadıklarını anlatmış çok saçma 2 yıl boyunca biriyle beraber olsam evlenmeden önce bana böyle birşey anlatsa kendinden soğutmak istiyor diye düşünürüm ki ihtimal vermiyorum 15 sevgilisi olduguna ve 4 üde rusmuş :1: bayaa güldüm.. Erkekler yapamadıgı veya icinde kaldıgı seyleri yapmış gibi anlatmaktan çok haz alırlar sadece kendilerini kandırırlar... Siz bunlara inanmayın ki bunlar gerçek olsa bile demekki diğer sevgililerine değer vermemiş sizin arkadaşınıza deger vermiş evlenme teklifi etmiş önemli olan sizin arkadasınızı sevmesi sadık olması güven vermesi o güveni verdiyse eger kimsenin söylediklerine bakmadan kendi karar vermesi...

Ne kadar doğru iş gene anne baba da bitiyor. Çocuğa neyi aşılarsan o yöne doğru yöneliyor sonuçta. Hala düzgün erkeklerin olduğuna ben de inanıyorum ki bir tanesi hayatımda çok şükür ama nedense bazı kadınlarımız da böyle düzgün efendi erkekleri tercih etmektense diğer türlü erkekleri tercih ederek onları daha cazip getiriyorlar onlar daha heyecan verici mi geliyor artık orasını bilemiyorum da sonra vay efendim yapmayan erkek mi var ahlaklı , vicdanlı, sevgi dolu, iyi yürekli erkek mi kaldı diye yakınıyorlar bu da yaman bir çelişki.

Neden mi?
Evlenmeden önce her şeyi yaşasın , gözü doysun ki ,
evlendikten sonra başkasına kaymasın diye...

Halbu ki mantık çerçevesinde düşünüldüğünde ,
aldatan erkeklerin gençlik profillerine baksalar ne demek istediğimiz çok açık anlaşılacak...

Birincisi adamın anlattıklarının sallama olacağını sanmıyorum. Çünkü benim bir tanıdığım ailesiyle yaşadığı eve kaç rus atıp yaşadı sayamadım. Yaşadıkları olabilir ama ne haltla bunu anlatıyor anlamış değilim. Kadın da erkek de yaşadıklarını böyle höt höt diye anlatmamalı. Çünkü seven için bence elele tuttuğunu, senden önce başkasını sevdiğini bilmek bile rahatsız edebilecek kıskanılabilecek bir şey. Eğer bir taraf çok merak ediyorsa sorar anlattırır ama durduk yere niye anlatılır bilmem. Bu arada bu adamın düğüne doğru bunları anlatmasında iyi niyet göremiyorum.

Bence "arkadaşın" evlenmesin bu adamla... :31:

Back
X