Aslında bana fazlasıyla düşkün... Hep beni gözetir. Bu bi yere kadar iyi bişey ama ilişkide hep ben öncelikliyim. 2 yıldır alışamadım gitti. Birliktelik dediğinde... hayat müşterek... Yni ben öyle öğrendim. Oysaki bizim ilikşimizde ben ne istersem o oluyor hep. Hatta bazen onun fikri o kadar öenmsiz oluyorki herşeye ben karar veriyorum. Kurmadığım bi diktatörlüğü yürütmem isteniyo gibi. Rayına oturtamıyorum birtürlü...
Ha herşey kontrolünde neden rahatsız oluyorsun diyeceksiniz...
İlişki işteş bişey yani karşılıklı olunca güzel. Dengeli olduğunda güzel.
Evlenince tam aksi olursa diye gelmiyor değil aklıma...![]()
hayatta oyle mukemmel adamalr veya kadınlar yok..yani inan bu insandan sonra hayatına giren insan bundan iyisi olmaz anlattıgına gore kotusu olur hatta anlayıslı sana duskun biri varsa hayatında daha ne istiyorsun diyesim geliyoralsanaalsanasmile yani inan bunlar cok onemli seylerdir ve cogu kadında boyle erkek ister karsısında..rahatsız oldugun noktaları konus onunla soyle boyle bir insan seni anlayısla karsılar ve senin o istedigin dengede kurulur..evlendikten sonra hersey sans isi onu kestiremezsin yurumez dedigin evlilikler yurur yuru dediklerin yurumez veya yurur..ama boyle biriyse erkek arkadasın cokda gusel yurur gibi geliyor bana