Evlenmeyi istemiyorum....

Eveeett..
kendi açtığım başlığı ihmal etmişim.
Zamanında takip edemedim yazdıklarınızı.
Ancak elim erişti.
Cansimidi zamana bırak herşeyi canım. Aşkı farklı öğreniyor farklı yorumluyoruz. En iyisi zamana bırakman ve kendini dinlemen.

Senin konun benim konum gibi olmuştu :)) Aynı şeyleri hissedince dayanamadım yazdım. Zamana bıraktım ve şimdi tamamen bitti. Evlenmeyi göze alamadım. İyiki de olmamış. Beni çok sevdiğini söylediği halde birlikte aşabileceğimiz problemi bahane ederek biraz da ailesinin sözüyle bitirdi. Şimdi anlıyorum ki gerçekten sevseydi kalıp mücadele etmeyi denerdi. Tereddüt etmekte ne kadar haklıymışım.

Son düzenleme:
Eveeett..
kendi açtığım başlığı ihmal etmişim.
Zamanında takip edemedim yazdıklarınızı.
Ancak elim erişti.
Cansimidi zamana bırak herşeyi canım. Aşkı farklı öğreniyor farklı yorumluyoruz. En iyisi zamana bırakman ve kendini dinlemen.

Özel mesaj göndermişsin acemi olduğum için asıl mesaj metnini sonra gördüm. Konuşmak isterim tabi.

Senin konun benim konum gibi olmuştu :)) Aynı şeyleri hissedince dayanamadım yazdım. Zamana bıraktım ve şimdi tamamen bitti. Evlenmeyi göze alamadım. İyiki de olmamış. Beni çok sevdiğini söylediği halde birlikte aşabileceğimiz problemi bahane ederek biraz da ailesinin sözüyle bitirdi. Şimdi anlıyorum ki gerçekten sevseydi kalıp mücadele etmeyi denerdi. Tereddüt etmekte ne kadar haklıymışım.

Hayırlısı olsun Cansimidi. İyiki de olmamış diyebildiğine göre içine sinmeyenleri farketme fırsatı bulmuşsun. Ne kadar şanslısın. Ya birde o karmaşayla evlenip sonradan farketseydin. Geçmiş olsun :)

Evet hayırlısı olsun. Ama şimdi ayrılık sonrası sendromu yaşıyorum galiba. Ondan başkasıyla olmayack gibi sanki neyse atlatırım heralde :))

Allah kolaylık versin.Yeniden başlamak zordur
Düşündüm de
:):)
İnsan hayatında ne kadar çok dönem var.
Ayrılsak olmuyor birleşsek olmuyor...
Doluya koysak almıyor boşa koysak dolmuyor :D
Ne kadar enteresan...

............................................
Allah kolaylık versin.Yeniden başlamak zordur
Düşündüm de
:):)
İnsan hayatında ne kadar çok dönem var.
Ayrılsak olmuyor birleşsek olmuyor...
Doluya koysak almıyor boşa koysak dolmuyor :KK70:
Ne kadar enteresan...

Tam 9 yil sonra sizinle ayni Problemleri yasiyorum ya bu yaz gözümü kapatip o imzayi aticam ya da ayrilicam
beni aydinlatin nasil bagladiniz konuyu evlendiniz mi neler oldu

Back
X