EVLENMEYINNNNNNN

Lutfen boyle dusunmeyin umutsuzluga kapilmayin.bence sabr edin.eyer esiniz boyle hareketler yapiyorsa bence sabr edin insAllah yanlisini Allah ona bir gun gosterecekdir o yuzden sabr edin.sabr her seyin ilacidir.herkesin bir derdi vardir herseye sabr ederek gogus gele bilir insan.siz kendiniz oyi biri olmaya calisin her zaman ona karsi hosgorulu davranin insAllah zamanla duzelir.zor olsada sabrli olmak lazim.her sey isi olacak inanin.ona yanlislarini gostermeye calisin ama bagirarak digil.nede dilinizle diyil siz iyi hareketler yalinki oda size bakip iyi hareketler etsin.insAllah hersey iyi olacak Sabr...

Evlenin ama, adamlarla evlenin. Sonradan değişenide postalayın. Erkeğin sonradan öküz çıkma durumuna karşı evlenmeden evvel mutlaka aile desteğinizi, işinizi birazda güçlü kadın pozunuzu yanınıza alın. Evlilik risktir, riske göre hazırlıkları kuşanın en başta...

Engin bilgileriniz için çok teşekkürler konu sahibi. Çok şükür evlenmedim daha.

Erkeklerin bir cogu okuz sanirim biz deger verdiginiz hissettirince bi taraflari kalkiyor o nedenle evlencek olanlar da asla bastan iyi olim yok gorumceye gulumseyim eltiyi alttan alim demesin ben hem elti hem gorumceyle konusmuyorum ozaman sorun sende derseniz soyle acikliyim biz cift maasliyiz digerlerinin durumu bizim gibi degil eger bastan yuz versem yukardaki arkadas gibi olurdum esim maas kartimi verirdi kardesine ama bastan koydum tavrimi arabama dokunma maas karti benim kardeslerin beni baglamaz ben tek cocugum diye...

Duruma baba evi koca evi seklinde ataerkil yaklaşıldıgı sürece hicbir sey degismez bence
Kadin toplumda hak ettigi degeri her nerede olursa olsun görebilse zaten böyle sorunlar olmayacak

Kopruden sonra olayina da inanmıyorum
Bence herkes evlenme sürecine girmeden once biraz beraber yaşamalı

Kadınların evlenmeyin demesi cesaret istiyor bence Kadın kadına konuşulan ortamlarda böyle laflar pek olmuyor çünkü kadınlar dört duvar arası cehennem de yaşasa etrafa mutlu görünmeye çalışıyor
Erkekler ise bu konuda açık ve net kısa süre önce evli erkeklerin oluşturduğu bir watsapp grubunda konuşmaya denk geldim(bir sekilde) İstisnasız hepsi aralarında tek bekar olana evlenme sakın yazmış

Boşanın.. Eğer yürümüyorsa boşanın..

Evlenin kizlar evlilik guzel.altinlari isteyen kocaya vermeyin altinlarinizi(lafini dahi etmedi altinlarimin nereye koydugumdan bile haberi yoktu)tatile mi gitmek istiyorsunuz?ayarlayin gitmek istediginiz yeri geliyor musun gelmiyor musun diye sorun.(ben oyle yapiyorum yoksa benimki totosunu kaldirip tv sini birakip biryere gitmez)adam okuz ciktiysa hamile kalmayin.es kaza kaldiniz diyelim cekilin kenara is buyurun okuzunuze.degerli hissettirmeyin degerli olun.(canim mercimek corbasi cekmisti hamileyken disaridaydik soyledim icelim dedim.ne gerek var evde yapariz dedi.eve gelince cikardim mercimegi yagi vs..buyur yap da icelim dedim.pasa pasa yapti.10 yillik evliligimde 5 i gecmemistir kaynanama gittigim.ki cok severim kaynanami ama canim isterse giderim.beni bunun icin zorlamaz degil zorlayamaz.bastan tavrimi koydum cunku.is sizde bitiyor.ha herseye ragmen olmadi mi oyleyse hadi eyvallah diyecek kadin(onu da yaptim.daha 3 aylik evliydim virt zirt kavga ediyorduk.en son dayanamadim.1 gun icinde bosanma davasini actim,ev buldum,evi tasidim.yalvar yakar ozurler bir daha olmazlar.o gun bugundur bir dedigimi iki etmez.cunku gidebilecegimi biliyor)erkek gidebileceginizi bilecek.eyvallahinizin olmadigini bilecek.kaybetme korkusunu yasayacak.

genelleme yapmanız yanlış sizin kocanız insan değilse biz napalım?
Tanımadan mı evlendiniz ya da evlenince düzelir umuduyla mı?

Bekarları yanlış yönlendirmeyin lütfen..

Siz doğru seçim yapmadıysanız, sevgili ve nişan dönemindeki sorunları sümenaltı ettiyseniz, bunlar tamamen sizin yanlış kararınızın olası bir sonucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…