Evlenmeyinnnnnnnn

Ya Yemin edıyorum. Su evliyim mutluyum diyenleri gördükçe bosanasım geliyo darlandım
Bin şükür başkasıyla değil de oğullarımın babasıyla evlenmişim hatta bazen söylenip duruyoruz keşke daha önce tanışıp evlenseymisiz diye.

Evlik mutsuz olmak için yapılmaz ki eğer evlenip hergün kavga dövüş mutsuzsaniz bir yerde yanlış var demektir ki siz mutluyum denildiğinde bile mutsuzlugunuza üzülüyorsunuz sizin için gerçekten çok üzüldüm ama ne yazikki siz birbiriniz için doğru kişiler değilsiniz.

Niye beeee eşimle eevlenmek için 6 yıl beklemişim. Evlenmesem içimde kalırdı zaten o beni almasa kimse alnazdı
Bende 2 yık sevgılı 3 yıl nişanlı 2 yıl evli :) sonuç nişanlıyken ayağın taşa çarpsa canım acıdımı evlıykeevlıyken gözün körmüydü :/ anlatabıldımmı

Evlilik kimi icin iyi kimi icin kötüdür.
Benimse basima gelen en güzel seylerden biri.
Bana evlilik degil diger bircok sey zarar veriyor, benligime zarar veren icinde bulundugumuz düzen ve gün gectikce düzene olan inancimi yitirip benligimden parca parca yitirmem..
Esim ise durum ne kadar kötü olursa olsun basimi yasladigim degismeyen tek duvarim.
Hicbirsey mükemmel degil, hepimiz biliyoruz.
O beyaz atli bir prens de degil, gayet sorunlari olabilen, kusurlari olabilen bir insan.
Evlenmeseydim beni neler bekleyecekti bilemem, baska bir hayati da yasardim elbet.
Ama simdi beni bekleyen seyleri biliyorum. Hicbirseyim olmasa bile hakli haksiz fark etmez hep yanimda olan esim ve iki cocugum var.
Ve bunlar icin cok bedel ödedim, bu yolda cok aci cektim.
Yuvami ilmek ilmek ördüm, belki de bu yüzden evliligimi cok seviyorum ve cok sahip cikiyorum.
Dogru kisiyi bulunca evlilik dünyadaki en huzurlu kurumdur.
Önemli olan insan olan bir erkekle evlenin; testesteronunun pesinden kosan, ataerkillikle kafayi bozmus kaba bir herifle evlenmeyin.

Dogru kisiyi bulabilen herkes vakit kaybetmeden evlensin hayat cok kisa... ama eger sirf libidonuz sizi ele gecirdigi icin ya da evlenmis olmak icin evlenirseniz cehennem olabilir tabiki...

Libido kontrolu onemli

Eşime yanlıs ınsan diyemem .Bız evlenmek için çok caba harcadık birbirimize deliler gıbı asıktıkasıktık halada oyle ama bazı konularda anlaşamıyoruz tartısma cıkıyor buda benim canımı sıkıyor. Alttan alayım diorum tutamıyorım kendım yalan degl eşim benı cok alttan aldı ama nasıl alttan almışsa artık içinde biriktirmiş pat pat yüzüme vuruyo sadece odegıl hep bana dıokı "sen benı sevmıyosun' halbuki sevmesem bı dk durmazdım bu evde .Bama dio sen sürekli bnde kusur arıyosum halbuko o kusur degıl onun iyiliği için söylediğim seyler ama o bunu anlamayınca ben canımdan bezıyorum .nasıl yaklasacamı bilmiyorum iletişim kuramyoruz bı ıkı laftan sonra kalp kırmalar baslıyor

Hayır anlamadık .Cunku ozaman kurabılıyoduk. Stresli hayatımız var suan ikimizinde oyuzdende olabılır bu tahamulsuzluk
Evlilik terapistine gidebilirsiniz, her evlilik zor donemlerden gecer, bazen karsindakini bir kasik suda bogmak isteyebilirsin, ama bu cok sik tekrarlaniyorsa bence lanetli bir hale getirmeden once mutlaka destek alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…