- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bu yorumu ben yazmiş olabilirim yaa, aynı benim derdimKizim 30uma 2 yas kaldi depresyona gircez yakinda arkadaslarla evlenemiyoz diye sen ne diyon yahu simdiEvlenme filan
Bin şükür başkasıyla değil de oğullarımın babasıyla evlenmişim hatta bazen söylenip duruyoruz keşke daha önce tanışıp evlenseymisiz diye.Ya Yemin edıyorum. Su evliyim mutluyum diyenleri gördükçe bosanasım geliyo darlandım
Bu yurt genelinde tum 28 29 ve hatta 30una giren kizlarin genel ortak derdi şekerim yalniz diilsin merak etmeBu yorumu ben yazmiş olabilirim yaa, aynı benim derdim
Sizde eğemenlik kavgası var saygı yokYa sürekli kavga ediyoruz bıktım usandım ya bu nasıl bısı en ufak bısıde catısıyoeız
Bir dernek kursak, yeterince katılımcı olur diyorsunB
Bu yurt genelinde tum 28 29 ve hatta 30una giren kizlarin genel ortak derdi şekerim yalniz diilsin merak etme
Sanırım onu demeye gelmişler :)Çok mutlu arkadaşlar, bdvde işiniz ne?çok mutluyum demeye mi geldiniz?
Bende 2 yık sevgılı 3 yıl nişanlı 2 yıl evli :) sonuç nişanlıyken ayağın taşa çarpsa canım acıdımı evlıykeevlıyken gözün körmüydü :/ anlatabıldımmıNiye beeee eşimle eevlenmek için 6 yıl beklemişim. Evlenmesem içimde kalırdı zaten o beni almasa kimse alnazdı
Bende 2 yık sevgılı 3 yıl nişanlı 2 yıl evli :) sonuç nişanlıyken ayağın taşa çarpsa canım acıdımı evlıykeevlıyken gözün körmüydü :/ anlatabıldımmı
Zamanla yerine oturur demislerdide inanmamistm dogruymus zamana birak
Evlilik kimi icin iyi kimi icin kötüdür.
Benimse basima gelen en güzel seylerden biri.
Bana evlilik degil diger bircok sey zarar veriyor, benligime zarar veren icinde bulundugumuz düzen ve gün gectikce düzene olan inancimi yitirip benligimden parca parca yitirmem..
Esim ise durum ne kadar kötü olursa olsun basimi yasladigim degismeyen tek duvarim.
Hicbirsey mükemmel degil, hepimiz biliyoruz.
O beyaz atli bir prens de degil, gayet sorunlari olabilen, kusurlari olabilen bir insan.
Evlenmeseydim beni neler bekleyecekti bilemem, baska bir hayati da yasardim elbet.
Ama simdi beni bekleyen seyleri biliyorum. Hicbirseyim olmasa bile hakli haksiz fark etmez hep yanimda olan esim ve iki cocugum var.
Ve bunlar icin cok bedel ödedim, bu yolda cok aci cektim.
Yuvami ilmek ilmek ördüm, belki de bu yüzden evliligimi cok seviyorum ve cok sahip cikiyorum.
Dogru kisiyi bulunca evlilik dünyadaki en huzurlu kurumdur.
Önemli olan insan olan bir erkekle evlenin; testesteronunun pesinden kosan, ataerkillikle kafayi bozmus kaba bir herifle evlenmeyin.
Dogru kisiyi bulabilen herkes vakit kaybetmeden evlensin hayat cok kisa... ama eger sirf libidonuz sizi ele gecirdigi icin ya da evlenmis olmak icin evlenirseniz cehennem olabilir tabiki...
Libido kontrolu onemli
İletisim kuramadiginizi evlenmeden once anlamadiniz mi?Pufff tabikide oyızden evlenmedık. Sorun suan bızım iletisim kuramamamız
Hayır anlamadık .Cunku ozaman kurabılıyoduk. Stresli hayatımız var suan ikimizinde oyuzdende olabılır bu tahamulsuzlukİletisim kuramadiginizi evlenmeden once anlamadiniz mi?
Evlilik terapistine gidebilirsiniz, her evlilik zor donemlerden gecer, bazen karsindakini bir kasik suda bogmak isteyebilirsin, ama bu cok sik tekrarlaniyorsa bence lanetli bir hale getirmeden once mutlaka destek alinHayır anlamadık .Cunku ozaman kurabılıyoduk. Stresli hayatımız var suan ikimizinde oyuzdende olabılır bu tahamulsuzluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?