Evlenmeyinnnnnnnn

Neden yanlış yönlendiriyorsunuz? Evet, evlilik her daim güllük gülistanlık değil ama ben evli olmaktan çok memnunum. Hatta herkese de tavsiye ediyorum evlenmeyi..

karpuz sakinlestin mi öpüsüp baristin mi. sayende ne bütün mutlu evlileri bi araya topladik. bende diyordum bu dünyada hic mi mutlu evlilik yok diye

Valla anlamıyorum insanları biri konu açıyor evlenmeyin geçinmek zor bilmem ne siz evlenmeyin diyorsunuz millet evliliği birlikte gezer tozarız her gün güler eğleniriz Bolluğun içinde oturruz sanıyor heralde e şimdi siz sinirlisiniz diye evlenmeyin diye konu açıyorsunuz demekki düşüncelere yön vermeyi düşünüyorsunuz şimdi de saçmalamayın millet beni mi dinler diyorsunuz. E şimdi mutluysanız evlenin diye konu açın

Ya sanamı soracam ne acıp acmıcamı .Sinirle açılan bı konuydu. Ama bekarlıkla evliliği kıyasladıgımda bekarlık günlerimi özlüyorum .bekarlık bna göre daha guzel heleki ınsan özgurlune duskunse .evlilik sorumluluk ister herkez bunu kaldıramaz .
Ha dur senı kırmayım konu acmıcam

EVLENINNNN arkadas sız bılırsniz

Pişman olursunuz huzursuzluktan baska bısı degil aklınızı başınıza toplayın b*k yolu baska hiçbişi degıl

Ilk 2 sene senin gibi düsünuyordum şuan oyle düsünmüyorum evlilik guzel sey sadece insanin uzerine sorumluluk yuklendikce sorunlar oluyo. Mesela suan cocugumuz yok ama olunca evde sorunlar tahammulsuzlukler bas gosterirmi bilmiyorum.

Herkese böyle davranıyorsanız işiniz zor bana ona sormuycaksan burada işin ne ilginç..

Üstünlük gıbı güçlü hissettim ne bilim ıyı hissettihissettim :) mutluda oldugum anlarvar tabı ama gunde 3.4 defa tartısırız
Güç savaşına girdiğiniz için mutsuzsunuz. Bizim evde güç savaşı diye bişey Yok. Eşimi ezmem, kendimi de ezdirmem. Hakimiyet kurmaya çalışmayın birbirinizin üzerinde.
Nedir yani el öpüp alna koymak. Küçük düşürücü bir hareket eşiniz için. Bir Annesi var eşinizin. Eşi de olsun istemiş evlenmiş, rolünüzü değiştirmeyin . ‘Eş’ olun, annesi Yada asker arkadaşı gibi davranmayın. Aile terapisti öneriyorum bende.
Not:Konunun hepsini okuyamadım

Bende evlilikte mutsuz olup boşanmak isteyenlerdenim ve çevremdekilere evlenmeyin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…