• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş boşanmış çocuklu

Çok seviyor vazgeçmek istemiyor ama ailesi çok ısrarcı
Bazı şeylerin oluru vardır bu hayatta ama sizin olurunuz yok gibi zorlamayla ite kakayla gitmez yani ayrıca daha çok yenisiniz neyin telaşı bu yani daha doğru düzgün tanımadan etmeden sevmeler bağlanmalar herkes bi kere düşünürken
Sizin on kere düşünmeniz gerekiyor

Aile olumsuz olunca uzaklaşıyor erkek sizde buna üzülüyorsunuz bumudur gitsin fizana uzaklaşıyorsa durumunuzda ayıp birşey mi var ilişki kurarken çocuğu medeni durumunuzu bipmiyormuydu paşam simdimi aklına gelmiş sanki ordunun içinden çıkarır gibi ne ayıp ailecigi cokmu uzulurmus rıza vermezmiymis kendinizi soktuğunuz duruma bakın siz boşanmış ve bir çocuklu etiketi ile değer kaybetmiş bu hiç evlenmemiş sözde bakire erkek harika kısmetmi şimdi bakalım evlenip başkasıyla gecinebilecekmi her neyse rıza aramayan bir adamı sevin hanımefendi ne işiniz var oğlan çocuklarıyla.
Erkek arkadaşım razı zaten yarın nikah kıymaya meyilli ailesi çok baskı kuruyor üzerinde

Aile rızası olmayınca evlilik iyi gitmiyormuş ama bir yanda da sevdiği kadın sanki bir seçenek yapmak zorunda gibi hissediyor kendini
Hanımefendi aklın yolu bir her hatayı yapacak kadar uzun değil ömrümüz niyeti olan basar nikahı geçer yemeyin bu hareketleri

Bazı şeylerin oluru vardır bu hayatta ama sizin olurunuz yok gibi zorlamayla ite kakayla gitmez yani ayrıca daha çok yenisiniz neyin telaşı bu yani daha doğru düzgün tanımadan etmeden sevmeler bağlanmalar herkes bi kere düşünürken
Sizin on kere düşünmeniz gerekiyor
Evet daha çok yeni her gün birlikte olduğumuz için çok çabuk bağlandık bir birimize acelem yok ben beklerim hemen evlenme taraftarı değilim tabi ama o da uzatmak istemiyor

Yaşın çok genç tekrar evlenmek istemeni anlıyorum ama kız çocuğun varsa yüz kere düşünmeni tavsiye ederim aile rızasından önce.
Evett inanın karşıma bir çok kişi çıktı ama hep eledim bugüne kadar kızım var diye ama kızım da sevdi ısındı

Adam evlenip boşanmış olsa belki derdim ama sizin olma ihtimaliniz çok düşük, olsa bile mutlu olamazsınız. Hiç çocuğu olmayan bir adamın da çocuklu bir kadını mutlu edebileceğini asla düşünmüyorum.
Çevremde çok örneği. Erkek kuzenim çocuklu ama karısı bekar evleniyorlar

Erkek arkadaşım razı zaten yarın nikah kıymaya meyilli ailesi çok baskı kuruyor üzerinde
Hikaye anlatıyor size siz biraz daha dinleyin benim dediğime gelince oradan yazarsınız genede iyi şanslar dilerim size uyumlu insan sevmek lazım kararlı adam gibi sevmek lazım adam olan adam kimle evleneceğini ne zaman evleneceğini kimseye sormaz işte evlendim ister susun ister onaylamayın kapı burda sapı orda bu fikrim asla değişmez

Evett inanın karşıma bir çok kişi çıktı ama hep eledim bugüne kadar kızım var diye ama kızım da sevdi ısındı
Ben durumu anlayamıyorum gerçekten nasıl güvenip edip te sanki yıllardır beraber gibi sevdi ısındı diyorsunuz Allah aşkına biraz pembe gözlüklerinizi çıkartın neler neler yaşanıyor yaa yapmayın Allah aşkına kendinize gelin biraz ya

Hayatındaki insan seni gerçekten istiyorsa kabul ediyorsa senin icin vazgeçecekmi ö emli olan bu canim işi gücü yerindemi kendimden biliyorum seni sevip arkanda duruyorsa evlen gerçekten yanında olacağına inanıyorsan kızında var sonradan başına kalkmicaksa eğer sen kendi fikrini düşün

Hikaye anlatıyor size siz biraz daha dinleyin benim dediğime gelince oradan yazarsınız genede iyi şanslar dilerim size uyumlu insan sevmek lazım kararlı adam gibi sevmek lazım adam olan adam kimle evleneceğini ne zaman evleneceğini kimseye sormaz işte evlendim ister susun ister onaylamayın kapı burda sapı orda bu fikrim asla değişmez
Kesinlikle haklısın cok doğru yazmışsın

Adamı daha üç aydır tanıyorsunuz, yapmayın. Ben kızımı asla elin adamıyla aynı çatı altına sokmazdım.
Benimde ailevi sorunlarım var kendimi kötü hissediyorum kızımı bende sokmam annem bakarım vermem diyor zaten anneme yakın bir yerde oturmayı düşünüyoruz

Benimde ailevi sorunlarım var kendimi kötü hissediyorum kızımı bende sokmam annem bakarım vermem diyor zaten anneme yakın bir yerde oturmayı düşünüyoruz
Hey yavrum hey elin adamı için bunuda gördük yaa daha ne diyim ki

Ailesi evlenince yumuşamazsa ve bu aranızda hep sorun olursa ne olacak?
Ben ailenin karşı çıkmasını da normal buluyorum bu arada. Daha önce evlilik yaşamamış evlatlarının bu konuda dengiyle evlenmesini istemeleri , çocuklu birini istememeleri çok normal.
Siz bunu anladığınız an ilişkiyi bitirecektiniz. Çocuğu olan, yaşayacağınız her olumsuzluktan tek başına etkilenmeyecek olan sizsiniz.

Ailesi evlenince yumuşamazsa ve bu aranızda hepmsoeıj olursa ne olacak?
Ben ailenin karşı çıkmasını da normal buluyorum bu arada. Daha önce evlilik yaşamamış evlatlarının bu konuda dengiyle evlenmesini istemeleri , çocuklu birini istememeleri çok normal.
Siz bunu anladığınız an ilişkiyi bitireceksin. Çocuğu olan, yaşayacağınız her olumsuzluktan tek başına etkilenmeyecek olan sizsiniz.
Evet ailesine hak veriyorum haklılar ama ilk başta olumlu karşıladır onayladılar sonradan caydılar

Back
X