• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş

Bakmayayım, evet.. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım ama fake adresimi kapatamadım. Kapatsam merak ederim yine bir şekilde bakarım. İçimdeki merak duygusuna engel olamıyorum. Bir dk önce cehenneme gitsinler diyen ben bir dk sora bakıyor işte. Her sn followlamıyorum ama balayına gitmişlerdir kesin. Onada bakarım. Kadın hamile onu da merak eder bakarım kesin. Keşke bakmasam...

Bakmayayım, evet.. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım ama fake adresimi kapatamadım. Kapatsam merak ederim yine bir şekilde bakarım. İçimdeki merak duygusuna engel olamıyorum. Bir dk önce cehenneme gitsinler diyen ben bir dk sora bakıyor işte. Her sn followlamıyorum ama balayına gitmişlerdir kesin. Onada bakarım. Kadın hamile onu da merak eder bakarım kesin. Keşke bakmasam...
Bosver muge ne halt ederlerse etsinler.
Tencere kapak olmuslar biri 2. Kadin sen varken peydah olmus digeri sadakatsiz eminim onuda boynuzlar.
Sende bak orgu or,bulmaca coz,kafani elini meskul et biseylerle.
Bak bu ara herkes kislik hazirlik yapiyor konserve yap.inan onlara bakip siniri bozmandan cok daha faydali

Mügecimm nictir et ya.
Yahu sen onu affetsen boşanır mıydı? Hayır.
Sen tüm kapıları kapatınca metresde hamile kalınca mecbur kabullendi.
Ben 32 diş gezdiklerini hiç sanmıyorum.
İki birlikte oldum başıma kaldı diye düşünüyordur.
İnsanlar aşık olur evlenir sonra çocuk düşünürler, bunlar çocuk için evleniyorlar.
O toz pembe pozların arkasında lağım çukuru var sadece rol kesiyorlar.
Gün gelecek ulan senin için gül gibi karımla boşandım diye kavga edecek o kadınla.
Sen içini ferah tut balım güzel kalbin güzel şeyleri hakediyor, çer çöpü değil.
+1

Konularının hemen hemen hepsini okudum zor durum ama bir çok kadının yapamadığını ypmışsın başanmışsın sen istemedğin için o hayatında değil...kendine bi uğraş bulsan daha iyi gelir sen merak edip baktkça canın daha çok aciyacak vazgeç müge ne hali varsa görsünler

Ah muge ah, kimsenin ahi yerde kalmaz, ha bugun ha yarin. Birak olsunlar mutlu, bir yikim ustune olabiliryorsa olsunlar ancak yuzsuzluk olur.. Ama sende ol mutlu, hele onsuz mutlu ol, asil guc orada, basarirsin zamanla.. :anneadayı:

Ayol sen ne tatlı bir kadınsın, pozitif enerjini taaa buralardan hissettim. Dünden beri senin konuları okuyorum. Şuan salonda uyuyan bi öküz var valla ona sinirimi bile unuttum hatta şu senin doktor civanı okurken baya gaza geldim öküzümü boşayasım geldi... Sahi doktor la durumlar nasıl meraktayım..

Ayol sen ne tatlı bir kadınsın, pozitif enerjini taaa buralardan hissettim. Dünden beri senin konuları okuyorum. Şuan salonda uyuyan bi öküz var valla ona sinirimi bile unuttum hatta şu senin doktor civanı okurken baya gaza geldim öküzümü boşayasım geldi... Sahi doktor la durumlar nasıl meraktayım..

:)) Tşk ederim inan o senin tatlılığından. Yoksa gayet depresif sıkıcı bir kadınım ozellıkle şunsıralar :) Doktorla maalesef o tadımız yok. Görüşmüyoruz gibi bir şey. Yaptığı öküzlükten sonra ben görüşmek istemedim ama ısrarcı olunca direnmedim. Kafamı dağıtır diyerek görüşmeye devam ediyorum Fakat alakam ve heyecanım bitti. İlgileniyor ediyor ama benim yuz verdiğim yok. Bu sıra zaten arama sorma dedim bir müddet. Yani yakında o da sıkılır benimle uğraşmaktan :)

:)) Tşk ederim inan o senin tatlılığından. Yoksa gayet depresif sıkıcı bir kadınım ozellıkle şunsıralar :) Doktorla maalesef o tadımız yok. Görüşmüyoruz gibi bir şey. Yaptığı öküzlükten sonra ben görüşmek istemedim ama ısrarcı olunca direnmedim. Kafamı dağıtır diyerek görüşmeye devam ediyorum Fakat alakam ve heyecanım bitti. İlgileniyor ediyor ama benim yuz verdiğim yok. Bu sıra zaten arama sorma dedim bir müddet. Yani yakında o da sıkılır benimle uğraşmaktan :)
Bu erkekler hep mi aynı acaba, ne öküzlüğü yaptı

Bu erkekler hep mi aynı acaba, ne öküzlüğü yaptı
Aaa müge tabiyki onun içinde konu açmıştı nasıl okumazsın :) Sende haklısın okadar çok konu açtım ki gözünden kaçmıştır ahaha :) Napsın işte erkek değil mi :) hepsi aynı

Aaa müge tabiyki onun içinde konu açmıştı nasıl okumazsın :) Sende haklısın okadar çok konu açtım ki gözünden kaçmıştır ahaha :) Napsın işte erkek değil mi :) hepsi aynı
Nasıl kaçmış gözümden.. Dur bakayım hemen.. Bu arada bende hiç iyi değilim yarın acilen bi psikiyatrist vs gidicem

İçimi dökmeye geldim yine.
Evlenmiş işte. Nikahları olmuş, yine gülmüş fotoğrafta. Sanki ilk defa evleniyor gibi... Bizim nikahımızda heyecandan titriyordu, evet derken kızarmıştı, utanmıştı. Şimdi rahat ve gülücükler saçmış.
Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.

Canım acımazmış gibi geliyor ama her defasında canım yanıyor ya. Çok garip. Umrumda olmazmış gibi geliyor ama elimde mendil ekran karşısında sümüklerimi çekerken buluyorum kendimi.
Biliyorum geçiçek evet takmamalıyım, evet benim ahımı aldılar mutlu olmayabilirler, evet birbirlerini boynuzlayabilirler.. Evet hayatıma bakmalıyım, evet stalklamamalıyım, evet küfür etmemeliyim, evet kötülükleri için dileklerde dualarda bulunmamalıyım.. Evet hepsine evet.
Bana zaman lazım, zamanla unutucam. Biliyorum evet hepsini biliyorum.

Ama çok mutlu olabilirlerde , bebeğine çok iyi bir baba olacak en azından biliyorum bunu, ya ona benzerse çocuğu?Benim hayal ettiğim bebek, o ikisinin olursa? Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse.. ve benim inadıma daha da mutlu olup beraber yaşlanırlarsa.. Ki bunlar olabilir..

Hiç aklına geldim mi acaba bu süreçlerde? Dedi mi acaba, mügeyle şöyle yapmıştık böyle yaşamıştık? Beni hiç özledimi beni aradı mı hiç? O kadar mı unuttu ya. Bu kadar basit nasıl yaşıyor herkes. Nasılda oldu bitti gitti oluyor.. Yapamıyorum ya. Bir gün iyi bir gün diplerde. Benimde öyle olmam lazım.

Söylenecek bir söz yok. Tek bir teselli cümlesi ya da bunları değiştirecek hiç bir şey. Bunu da hazmedip uyuyup uyanıcam, kalkıp çay koyucam. Hayat devam edecek. Acaba balayına nereye gidecekler? :)

Off herkesin içini şişirdim gene. Kimse yorum yazmasa da olur ya.. Kötü yorum da yazmayın nolur..
Beni gözardı edin. Yakında bende kendimi gözardı etcem zaten :)
kısmet değilmiş,inançlı isen duaya yönel, hayatta böyle şeylerolur, ilk değilsin
ve Allah yazsaydı olurdu

Öyle mutlu olasın ki, allah o adamla geçirdiğin günleri aratmasın.

Öyle mutlu olasın ki, sana ayrılığın acısını yaşatanlar hasetlerinde boğulsunlar.

Biliyorum ölüm gibi bir şey, ama merak etme kimse ölmüyor... şimdilik mutlular... asıl hikaye bundan sonra başlar hep...

Çok iyi bir baba olacak demişsin bir tek oraya takıldım ben...

Karaktersiz bir adamdan iyi bir baba olabileceği konusunda gel gitdeyim doğrusu. Bu düşünce sende yarım kalmışlığın sonucunda oluşuyor tamamen duyguların hala taze ve ön planda, zamanla idrak edeceksin herşeyi ama daha var...

Bu arada sakın üzme canını bir hiç uğruna...

Çok üzücü.ama kabullenmen lazım .kolay değil yaşadıkların.ama kurtuldun o adamdan.boşver kime giderse gitsin .bir gün duvara çarpar umarım ..

Emin ol boşanacaklar..

Becerebilseydi kocalığı becerirdi babalığı mı becerecek emin ol kat katı zor. Herkesin harci değil iyi babalık.

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Sana düşen önüne bakmak ve sabır. Herkes ettiğini muhakkak çekiyor rabbim öte tarafa bırakmıyor bile

İçimi dökmeye geldim yine.
Evlenmiş işte. Nikahları olmuş, yine gülmüş fotoğrafta. Sanki ilk defa evleniyor gibi... Bizim nikahımızda heyecandan titriyordu, evet derken kızarmıştı, utanmıştı. Şimdi rahat ve gülücükler saçmış.
Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.

Canım acımazmış gibi geliyor ama her defasında canım yanıyor ya. Çok garip. Umrumda olmazmış gibi geliyor ama elimde mendil ekran karşısında sümüklerimi çekerken buluyorum kendimi.
Biliyorum geçiçek evet takmamalıyım, evet benim ahımı aldılar mutlu olmayabilirler, evet birbirlerini boynuzlayabilirler.. Evet hayatıma bakmalıyım, evet stalklamamalıyım, evet küfür etmemeliyim, evet kötülükleri için dileklerde dualarda bulunmamalıyım.. Evet hepsine evet.
Bana zaman lazım, zamanla unutucam. Biliyorum evet hepsini biliyorum.

Ama çok mutlu olabilirlerde , bebeğine çok iyi bir baba olacak en azından biliyorum bunu, ya ona benzerse çocuğu?Benim hayal ettiğim bebek, o ikisinin olursa? Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse.. ve benim inadıma daha da mutlu olup beraber yaşlanırlarsa.. Ki bunlar olabilir..

Hiç aklına geldim mi acaba bu süreçlerde? Dedi mi acaba, mügeyle şöyle yapmıştık böyle yaşamıştık? Beni hiç özledimi beni aradı mı hiç? O kadar mı unuttu ya. Bu kadar basit nasıl yaşıyor herkes. Nasılda oldu bitti gitti oluyor.. Yapamıyorum ya. Bir gün iyi bir gün diplerde. Benimde öyle olmam lazım.

Söylenecek bir söz yok. Tek bir teselli cümlesi ya da bunları değiştirecek hiç bir şey. Bunu da hazmedip uyuyup uyanıcam, kalkıp çay koyucam. Hayat devam edecek. Acaba balayına nereye gidecekler? :)

Off herkesin içini şişirdim gene. Kimse yorum yazmasa da olur ya.. Kötü yorum da yazmayın nolur..
Beni gözardı edin. Yakında bende kendimi gözardı etcem zaten :)
evet yazdiklarindan evlenip bosanmissin onu anladim..
ama evlenen bir adam icin eski es mi desem her neyse ..
cok seyler yazmissin olabilir??
ama unutman lazim..
mesela bende bisandim..
o daha evlenmedi evlense uzulur muyum????
belki biraz ama hep bana yaptiklarini hatirlayip nefret ederim daha cok..
cocugumu boynu bukuk biraktigi icin ona kizarim..Allaha havale ederim sadece ..
beddua etmem niye edeyim ki????
sanki Allah gormedi mi ??
onun bana yaptiklarini ilahi adalet elbet tecelli edecek...
beklemek ve sabir..
encok ben cocugum icin uzuluyorumm..
babasi annesi ayri..
cok zor onun icin..
bir yani hep eksik..
kim dolduracak o boslugu kim???
cok zor ..
kendime de uzukuyorum tabiki ne toz pembe hayallerle evlenmistimm...
ama noldu hepsi kursagimda kaldi yazik oldu gencligime ..
ne yapayim kader iste..
susmak ve sabretmek duser bana..
ve beklmek..
belki......
bir umut.......

Emin ol boşanacaklar..

Becerebilseydi kocalığı becerirdi babalığı mı becerecek emin ol kat katı zor. Herkesin harci değil iyi babalık.

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Sana düşen önüne bakmak ve sabır. Herkes ettiğini muhakkak çekiyor rabbim öte tarafa bırakmıyor bile
her cefayi ilkler cekiyor ne yazikki...
kaymagini ikinciler yiyor bence..
ikinciler daha degerli oluyor ne yazikki..
cogu zaman bu boyle...

"Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet.." gibi şeyler yazması doğal siz üzülürsünüz diye yazmayacak mıydı?

hayata tekrar başlamak için gerçeklerle yüzleşmek gerekir. Emin ol tekrar seveceğin ve seni sevecek bir kişi daha çıkacaktır. Ancak sen onlara takıntı yapıp takip edersen mutluluğu asla bulamazsın elindekileri göremezsin

Back
X