• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş

Bu benim de aklıma geldi de o kadar entrika filmlerde olur ancak klişesini duymamak için demedim
Müge gibi hiçbir sağlık sorunu bulunmayan kadina yıllarca çocuk veremeyen adamın birkaç seferde, diyelim ki birkaç ayda şak diye bir kadını hamile bırakması ne derece olası ki? Bence gerizekalı adam hak ettiğini buldu.

Müge gibi hiçbir sağlık sorunu bulunmayan kadina yıllarca çocuk veremeyen adamın birkaç seferde, diyelim ki birkaç ayda şak diye bir kadını hamile bırakması ne derece olası ki? Bence gerizekalı adam hak ettiğini buldu.
İnşallah öyledir de ama adamın çocuğu olmasa demez mi bu çocuk benim değil diye ? Kafamda deli sorular

İnşallah öyledir de ama adamın çocuğu olmasa demez mi bu çocuk benim değil diye ? Kafamda deli sorular
Evli bir adamla yatan kadın aynı anda pek çok adamla birlikte olabilir bence, her şey beklenir. Bu kadın da olayların gidişatı bakımından tam bir çakala benziyor. İşi gücü iyi diye, ilgili ve saf diye çocuğu buna yıkıp evlenip aklınca iyi yere kapak attı bence.

Mugecim ben ne dusunuyorum biliyor musun?
Aslinda bu adamin simdiden seni ozledigini veya en azindan senin guzel yanlarinla onu kiyasladigini...
Peki neden?
Bu adam aslinda bir zamanlar da olsa seni sevmis, kendisinin yasattigi butun zorluklara ragmen nasil herseye katlandigini, nasil kalender ve iyi bir insan oldugunu, onu sevdigin icin nelere katlanip yeri gelip sessiz kaldigini, sabrettigini gormus bir insan. Ve simdi bu adamin yanindaki kadin muhtemelen hamile kaldigi icin evlenmeliyiz baskilari yapip, istedigi seye bir sekilde ulasiyor, hatta bu isteme/nisan/dugun sureclerinde kendi tarzinda olmayan seyleri yine muhtemelen kiz ve kiz tarafi istek veya baskilariyla bir sekilde yaptiriyor.
Bu ve bunun gibi bir suru sey yasiyor ve yasayacak bu adam bu kizla ve ister istemez kiyaslama yapacak, o yapmasa beyni bos durmayacak ve aklina gelecek bir sekilde.
Bir sure sonra kizin buna dayattiklarindan bunalsa da caresi olmayacak ve o bunalmayi baska kollarda atmaya calisabilir.
Yani icten ice hep o kadin da adam da seninle kiyaslayacaklar birseyleri. Mutluymus gibi bile olsalar bir yerlerde hep birseyler eksik, hep birseyler yanlis olacak onlar icin.
O kadin da mutsuzluk ve ezikligini kapatmak icin aksine hep musmutlu seyler paylasacak...
Sen de kendini uzdugunle kalacaksin. Iyi ki dedigin zaman geldiginde bugunleri boyle kahrederek gecirdigine pisman olacaksin.
Yapma kuzum, kendine yazik etme...

Hatta ben mugenin yerinde olsam bu fikri adamın aklına sokardım bi şekilde iletişime geçerek, şüphe tohumlarını ektikten sonra seyreylerdim cümbüşü :D gelsin genetik testler gitsin kavgalar oohh

Dibine kadar yaşa üzüntünü , kus içinde ne varsa böyle böyle geçecek tahammül edeceksin başka yolu yok, keşke kolay bırakmayıp süründürseydin önceki konunu haturladım,nişan yapmışlardı o vakit ne diyim eden illaki bulacak ,ben size bütün bunları unutturacak mükemmel bir aşk diliyorum ,dilerim öyle biri çıksın karşınaki allahıma şükret bunları yaşayıp o insana ulaşabildiğin için, yaşadığımız hiçbirşey boşuna değil hepsinin bir amacı var,ben zamanında salya sümük ağladığım haksızlıklara şükrediyorum yaşamasam şimdiki ben olmazdım, o yüzden evet dibine kadar yaşa ağla bağır çağır at içinden

Hatta ben mugenin yerinde olsam bu fikri adamın aklına sokardım bi şekilde iletişime geçerek, şüphe tohumlarını ektikten sonra seyreylerdim cümbüşü :D gelsin genetik testler gitsin kavgalar oohh
İnanır mısın ? Bende bunu düşündüm ama mugişim yapmaz ki :( yapsa ne güzel olurdu

Düşünmemiş seni ki yarı yolda bırakmış evlenmiş de seni o kadınla aldattı demi yuva yıkanin yuvası olmaz derler bunu unutma ama sen onları bırak önüne bak inşallah sende mutlu olursun evlenirsin çocukların olur bu günler geçer inşallah

Mügecim ben de bu şarkıyı gönderiyorum o rezil çifte! Ve senin "iyiki" dediğin günler gelecek yürekten inanıyorum

Ah Müge yapma nolursun bakma.
Sen o kadar incesin ki yarın öbür gün çocuğu düşürse sende bunu öğrensen vicdan yaparmışsın gibi geliyor.
Yuva yıkanın yuvası olmaz emin ol. Artık bakma. Sık kendini. Umursama.
Kalçalarım karıncalaşır sancılar girerdi mideme şimdi diyorum ki ne gerek varmış.
Unutmaya çalış lütfen :(

Benim taa 5 yıl önce bi gerzek eski sevgilim vardı.Mal gibiydi çokta mutlu etmedi öyle deli gibi aşık falan da değildim hatta evli bir kadınla aldattı kendisi beni.
Her neyse ayrıldık şimdiki eşimle tanıştım asıl sevgiyi saygıyı öğrendim vs. Mutluyum yani.
Ama bu şahsiyete arada çok nadir bakıyorum sosyal medyadan falan.
Düşün bak aradan yıllar geçmiş öyle deli divane bi aşkta yok ama geçen bi kız buna hediye almış doğum gününde onun fotoğrafını koymuş falan iltifatlar falan işte.
O kadar moralim bozuldu ki inanamadım kendime yani.

Şimdi bunu neden anlattım.Malesef aradan biraz zaman da geçse tamamen unutamayacaksın ama etkisi giderek azalacak.
Mesela şimdi salya sümük ağlıyorsun ya birkaç ay sonra daha az ağlayacaksın sonra hiç ağlamayacaksın falan filan böyle böyle etkisi azalacak.
Sana tavsiyem eğer çalışmıyor isen mutlaka iş aramalısın ve çalışmalısın.
Evde boş oturmak sana iyi gelmeyecektir çalışmasan bile spora git ne bileyim kurslara falan git derim dans kursuna falan.
Bunlar belki boş tavsiyeler gibi gelebilir ama çok ciddiyim insan beynini sürekli meşgul tutarsa daha çabuk unutuyor kesin kanıtlanmış bilgi yayalım :)
Bir de stalk işini bırak derim en azından bi süre ayda bir falan gir bak bari bakacaksan da her gününü zehir etme kendine.
Ama içimden bir his ilerde buralara çok güzel şeyler yazacaksın diyor öyle hissediyorum.

Hiç mi Allah korkusu yok bunlarda! Musadenizle çüşş demek istiyorum. Evlendin barklandin hadi kenarda köşede mutlu ol ok ama niye ihanet ettiğiniz kadinin gözüne sokuyorsunuz ?nedenn.

Hasbinallahi nimel vekil.( Ben işimi Allaha bıraktım, o ne güzel vekildir )
Allah a bırakırdım bi güzel evet ama bedduami da eksik etmezdim yerinde olsam

Müge..
Üzül.. Ağla.. Bağıra bağıra agla hatta..
Sen de biliyorsun gececek.. gecerken aciyacak kanayacak..
Hani dikenli tellerin oldugu duvara bazen kolumuzu sürteriz de icin icin yanar ya o misal su an ki halin..
Ne kadar hızlı çekersen kolunu o kadar az değecek dikenleri sana.. yavas yavas oldukca iyice icine saplanacak..
Allah sana cok güzel kapılar açsın.. güzel yollarda iyi insanrla karsilastirsin..
Bir söz vardir cok severim.
Bazi insanlar bazi insanlara şifadır.. şifa bulasin..

kimsenın ahı kımsede kalmıyor emın ol ..Yakında boşanırlar cunku herkez ettıgını buluyo merak etme o kadınıda başkasıyla boynuzlar eskı kocan

Back
X