• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş

Sana ne umursama diyebilirim ne pembe bulutlar cizebilirim ne de baska bisey
Bu yarayla birlesmeli butunlesmelisin, sen artik bunlari yasamis bir insansin, acin zamanla kullenicek.. ama hic gecmicek cunku bu aci sana aslinda iyilikler de katiyor.
Gun gelicek, sen bu aci sayesinde cok dogru adimlar atacaksin
Gun gelicek daha buyuk yanlislari en basindan anlayacaksin
Yarini dusunme.
Bugun yapman gereken yuregindeki aciyi hissetmen. Aglamakmi istiyorsun agla gun gelcek aklina gelmicek o zaman bu agladigin gunlere icin sizlicak
Simdi sen yuregine bi tohum ektin
En guzel ciceklerle bezenecek yuregin
Cocukken nasil karanliktan korkardik.. korkma karanlga haykir seni kabul ediyorum sen beni esir alamazsin ben senden buyugum de... gitgide yuregin aydinlanacak..

Cok sevmis hikayeyi ha. E kendi kocasini boynuzlasin hikaye kladigi yerden devam etsin sonucta hikayenin ana temasi bu. İvrenç.

Şahsen bir adam benim için karısını boşasa ve boynuzlasa ben o adama hayatta güvenemem. Ama türlü türlü insan var işte.

Mügoş naber ? Her şer' de bir hayır olduğuna inanır mısın ? :KK51: Kocan ile sonunuz yokmuş, hayatında beraber ilerleyeceğin adam "O" değilmiş. Mesele diğer kızın hamile olması ya da evlenmeleri değil inan....

Biliyorsun bu aralar çok fazla vaktim var, 1-2 ay önce merak ettim ex kocama baktım Facebook' tan. Ne gördüm biliyor musun ? Karısı kapak fotoğraflarını hani nişanda göz göze bakarak fotoğraf çektirirsin hah işte o yapmış. Bak ben boşanalı 10 sene olacak. ON diyorum bak ! Ama o kadına aşkla bakışı gönlümü burktu be Müge. Evliyim, çok mükemmel bir adamla hem de. Ama beni üç sene zindana atıp sağlığımı, gençliğimi elimden çalan o adamın o aşk dolu bakışı zoruma gitti. Emaan dedim sonra yazılan buymuş. Şu an senin bu hislerin hayde hayde normal yani yaran çok sıcak daha kabuk bağlamadı. Ama her şer' de var bir hayır o adam kaderin değildi senin. Ben gerçek aşkı 32 yaşımda tattım sen neden kendin için bu kadar ümitsizsin ki ? Bırak, o adamı ve karısını artık hayalet gibi taşıma. İnan sanki 10 kiloluk iki damacanadan kurtulmuş gibi olacaksın. Evlensin mutlu da olsun bırak. O adam bencil ve karaktersizin önde gideniydi sen ondan kurtuldun unutma.

Öperim.

İnanıyorum inanmam mı kuzum , sapıtmıyorsam öyle düşüncelerden :)
Haklısın.. Diyorsun ya biz kedi köpek gibiydik. Keşke bizde öyle olsaydık. Bizim öyle bir durumumuz yoktu. Eve gelmiyordu evet üzüyordu ama çok nazik kibardı. Ben derdimi anlatınca üzülünce o da dinleyip üzülüyordu - yada gibi yapıyordu. Düzelicem filan diyip bir şeyler yapıyordu düzelmesede. Gökten indi sanki o kız. Yani bazen gerçekten yaşadıklarımı algılayamıyorum. Sanki kabusmuş ben yatagımda uyanacakmışım yanımda o olacakmış gibi geliyor. Azıcık anlasaydım bu o kadar kötü durumda oldugumuzu.. O zaman böyle olmazdım bende galiba.

Bence çocuk sevdasına yapılmış bir evlilik..
Çocuk doğunca ve o ilk telaşları bitince çocuk zırıldayıp hatun kişi "azcıkda sen oyala" deyince "ne bk yedim" diye kaçarak uzaklaşması belki yüreğine su serper..Ben kiminleyim diye bir kafa karışıklığıda muhtemel onun için
Şimdilik sabır çek daha iyi olacaksın.

İnanıyorum inanmam mı kuzum , sapıtmıyorsam öyle düşüncelerden :)
Haklısın.. Diyorsun ya biz kedi köpek gibiydik. Keşke bizde öyle olsaydık. Bizim öyle bir durumumuz yoktu. Eve gelmiyordu evet üzüyordu ama çok nazik kibardı. Ben derdimi anlatınca üzülünce o da dinleyip üzülüyordu - yada gibi yapıyordu. Düzelicem filan diyip bir şeyler yapıyordu düzelmesede. Gökten indi sanki o kız. Yani bazen gerçekten yaşadıklarımı algılayamıyorum. Sanki kabusmuş ben yatagımda uyanacakmışım yanımda o olacakmış gibi geliyor. Azıcık anlasaydım bu o kadar kötü durumda oldugumuzu.. O zaman böyle olmazdım bende galiba.

Ya heralde kızım senin yaşadığın şimdi benim bu adamın kalkıp beni aldatması gibi bir şey. Allah korusun yani kıçımı kaşıyım. Benim o kadar kolay atlatma sebebim de zaten itin şeyine sokup çıkarmasıydı beni. Ama kuyruğu dik tutacaksın daha hayatının baharındasın şekerim.

Evliylen başka bi kadınla yaşadığı kaçamak duyguların heyecanı nikahtan sonra geçecek, çocuğun sorumlulukları aglamaları vs ler eklenince o heyecanın yerini yorgunluk ve sorunlar alacak. Konularını biliyorum bence ihanet eden bi adamdan ne koca ne baba olabilir. Allah karşına merhametli ,vicdanlı bi insan çıkarır ve bugunleri unutturur işallah.yolun açık olsun dediğin gibi zamana ihtiyacın var

Mutlu olabilirler mutsuzda olabilirler, konu bu değil ki.. evliliklerinin nasıl gideceği artık bu saatten sonra çokta önemli olmamalı bence. adam evlenmiş mi evlenmiş. artık önünüze bakmanız lazım...

Üzülme müge,
sen her daim stalkladığına ve düğünler genelde haftasonu olduğuna göre, ya bugün ya da dün evlenmişler.

Sen niye üzülüyorsun, kız hamileymiş.
Gerdek gecesinde adam akıllı seks yapamayacak bile nihahahahahahhahahahaha

Onlar o naneyi her türlü yerler. Keşke gösterebilseydim şunların fotolarını. "Her türlü yiyişiriz" tipliler ikisi de.

Müge bu erkek milletine güven olmaz ki zaten.
Şaka bir yana ne olmasını bekliyorsun kuzum? Hayat devam ediyor. Kimbilir kaç eski sevgilimiz de bizi stalklıyor düşünsene.. Ha karı ha koca ha sevgili.
Abdülhak hamit tarhana bak, ölen karısına makber'i yazıp 40ı çıkar çıkmaz evlenmiş. Bizimkilerde o kapasite bile yokken beklentin boşa değil mi?

Elimde 46 yasında sarışın mavi gözlü biri var, maddi durumu iyi. yapayım mı sana :KK70: yalnız bonus olarak bana cici anne oluyosun :KK70:

Hahahah delisin, sana cici anne olcaksam bir çay içeyim bari ahahah :D

Onlar o naneyi her türlü yerler. Keşke gösterebilseydim şunların fotolarını. "Her türlü yiyişiriz" tipliler ikisi de.
İstersen at bana özelden
Emin ol çok çirkindirler de sana öyle geliyordur

Sen benim tipimi görsen hanım hanımcık modundayım fotilerde
Başka türlü poz veremiyom

Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.

Aynen oyle. başkasını eşiyle yattigi hikayenin nesini sevmiş s.rtük

Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse..

Yok canim oyle düşünme. Kabi bozuksa bozuktur insanin. Bebekle olsaydi çocuğu olan kimse birbirini aldatmazdi sonuçta. Er ya da gec karsiligini bulacaklar yaptıklarının o pislikler

hayat bu şekilde devam etmez Müge... değiştiremeyeceğin şeyleri kabul etmen gerekir sen o yokken de vardın ve bundan sonrada var olacaksın Allah seni bir kişiye endeksli yaratmadı. sende birgün sevip sevilecek birgün kendi bebeğini kucağına alacaksın yeter ki yaşama ve sevmeye dair umudunu kaybetme. kimseye de kin tutma yaşananlar geride kaldı artık sen varsın sadece kendi hayatını izle ve düşün başka kişilerin ne yaptığıyla ilgilenme silkelen ve kendine gel eğer olmazsa yardım almayı dene bence bu süre içinde yavaş yavaş hayata dönmeye başladığını göreceksin.

Ben eşinin de içinde fırtınalar koptugunu düşünüyorum. Hayat o kadar basit değil. Mutlaka aklına geliyorsundur. Sonuçta çok kısa sürede gelişti olaylar.sen de unutacaksin ve senin de birseyler paylaşacağın birileri olacak.

Back
X