• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmiş

Canım hepsi geçecek merak etme. Kendini 10 yıl sonrasına götür ve o zamanki halini düşün. Bu adamı unutmuş, olanları kabullenmiş, aşmış, yepyeni bir hayata başlamış, eşin ve çocuklarınla kahvaltı sofrasındaki kahkahalarını düşün.

O adamsa onursuz bir kadınla evlenmiş olduğu gerçeğini onursuz bir adam olarak idrak etmiş ve bir daha asla seninle yaşadığı saf temiz duyguları yaşayamayacak bir adam olarak devam edecek hayatına.

Hayatın hep güzelliklerle dolsun canım benim:KK200:

mugehatun mugehatun canım mügiş
arkadaşlar zaten çok şeyi yazmış, mutlu olurlar yada olmazlar bunları bilemeyiz,
ama şunu biliyoruz ki, en mutlu görünen evliliklerde bile bir takım sıkıntılar yaşanıyor,
flört sevgililik heyecan veren güzel şeyler ama aynı çatı altına girince, ulaşılmazlık bitince göze inen perde aralanıyor.
Asıl hayat aynı çatı altındayken başlıyor.

İçimi dökmeye geldim yine.
Evlenmiş işte. Nikahları olmuş, yine gülmüş fotoğrafta. Sanki ilk defa evleniyor gibi... Bizim nikahımızda heyecandan titriyordu, evet derken kızarmıştı, utanmıştı. Şimdi rahat ve gülücükler saçmış.
Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.

Canım acımazmış gibi geliyor ama her defasında canım yanıyor ya. Çok garip. Umrumda olmazmış gibi geliyor ama elimde mendil ekran karşısında sümüklerimi çekerken buluyorum kendimi.
Biliyorum geçiçek evet takmamalıyım, evet benim ahımı aldılar mutlu olmayabilirler, evet birbirlerini boynuzlayabilirler.. Evet hayatıma bakmalıyım, evet stalklamamalıyım, evet küfür etmemeliyim, evet kötülükleri için dileklerde dualarda bulunmamalıyım.. Evet hepsine evet.
Bana zaman lazım, zamanla unutucam. Biliyorum evet hepsini biliyorum.

Ama çok mutlu olabilirlerde , bebeğine çok iyi bir baba olacak en azından biliyorum bunu, ya ona benzerse çocuğu?Benim hayal ettiğim bebek, o ikisinin olursa? Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse.. ve benim inadıma daha da mutlu olup beraber yaşlanırlarsa.. Ki bunlar olabilir..

Hiç aklına geldim mi acaba bu süreçlerde? Dedi mi acaba, mügeyle şöyle yapmıştık böyle yaşamıştık? Beni hiç özledimi beni aradı mı hiç? O kadar mı unuttu ya. Bu kadar basit nasıl yaşıyor herkes. Nasılda oldu bitti gitti oluyor.. Yapamıyorum ya. Bir gün iyi bir gün diplerde. Benimde öyle olmam lazım.

Söylenecek bir söz yok. Tek bir teselli cümlesi ya da bunları değiştirecek hiç bir şey. Bunu da hazmedip uyuyup uyanıcam, kalkıp çay koyucam. Hayat devam edecek. Acaba balayına nereye gidecekler? :)

Off herkesin içini şişirdim gene. Kimse yorum yazmasa da olur ya.. Kötü yorum da yazmayın nolur..
Beni gözardı edin. Yakında bende kendimi gözardı etcem zaten :)
ınan yazdıgın her cümle yasadıkların aynı beni anlatıyor tam gecmiyor ama hafifliyor inan belki bizde evlenirsek gecer belki ozaman tamamen :(

Eşin seni aldattı ve mutlu mu olacak sanıyorsun?
İlahi adalet var izle ve gör.Ama sende kendini toparla artık. Hayatını yaşa ve mutlu olmaya bak.

Çok üzülüyorum sizin konuları okuyunca hiç evlenmedim evlenmek de istemiyorum ben de geçen sen konu açmıştım sizinki kadar kötü değildi bende nişanlımdan ayrılmıştım elimde gelinliğimle kalakalmıştım .Ama ben ilk günden itibaren kendisini ortak arkadaşlarımızı sülalesine kadar herkesi heryerden engellemiştim sırf bakamıyım napıyor diye öyle de kaldı insan haber almayınca daha kolay oluyor lütfen biliyorum çok zor ama basın engeli gitsin bakmamaya çalışın zamanla daha iyi hissediceksiniz ve mutlaka pskolog ya da pskiyatr tavsiye ediyorum kendi kendinize atlatmaya çalışmayın mutlaka yardım alın bir daha ki sene bu zamanlar boşuna üzmüşüm kendimi diye hayıflanıcaksınız Allah yardımcınız olsun

tüm bu hissettiğin duyguların hesabını sorar yaradan merak etme bacım.

Allah'a birak o vakti zamani gelince sessizce intikamini alir hic merak etme.O bebek masum olabilir ama annesi olacak kadin her iki dunyada da iflah olmaz,cok afedersiniz kimseyi kinamakta istemiyorum ama evli bir adamin altina yatan kadin er gec yaptiginin cezasini bulur.

Hem o kadinin ve daha bosanmadan karisini aldatan insan musveddesinin dogmamis bebeklerine de uzuluyorum.Acaba onu nasil yetistirecekler.

Sen tertemiz beyaz gelinliginle alninin akiyla namusunla evlenmissin ama karsindaki adam degilmis,bu adam icin en fazla bir yil uzulursun, aglarsin, feyat edersin ama yaralarini saracak biri cikar karsina bu defa uzulmek sirasi onlara gecer her ne kadar namus yoksunu olsalarsa vicdan denilen sey arada durter onlari ve rahat olamazlar.

Böyle bir yatsam aradan yıllar geçmiş olsa, her şey eskimiş olsa öyle uyansam :) Ne iyi olurdu..
hah bundan bende istiyorum şu an :(
zaman herşeyin ilacı evet ama o zaman geçerken kalbindeki sıkışmayı yaşamak fena...
sevdiğimden ayrılmanın acısını taze taze yaşıyorum.sana teselli yazamıyorumki bu halde :(

İçimi dökmeye geldim yine.
Evlenmiş işte. Nikahları olmuş, yine gülmüş fotoğrafta. Sanki ilk defa evleniyor gibi... Bizim nikahımızda heyecandan titriyordu, evet derken kızarmıştı, utanmıştı. Şimdi rahat ve gülücükler saçmış.
Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.

Canım acımazmış gibi geliyor ama her defasında canım yanıyor ya. Çok garip. Umrumda olmazmış gibi geliyor ama elimde mendil ekran karşısında sümüklerimi çekerken buluyorum kendimi.
Biliyorum geçiçek evet takmamalıyım, evet benim ahımı aldılar mutlu olmayabilirler, evet birbirlerini boynuzlayabilirler.. Evet hayatıma bakmalıyım, evet stalklamamalıyım, evet küfür etmemeliyim, evet kötülükleri için dileklerde dualarda bulunmamalıyım.. Evet hepsine evet.
Bana zaman lazım, zamanla unutucam. Biliyorum evet hepsini biliyorum.

Ama çok mutlu olabilirlerde , bebeğine çok iyi bir baba olacak en azından biliyorum bunu, ya ona benzerse çocuğu?Benim hayal ettiğim bebek, o ikisinin olursa? Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse.. ve benim inadıma daha da mutlu olup beraber yaşlanırlarsa.. Ki bunlar olabilir..

Hiç aklına geldim mi acaba bu süreçlerde? Dedi mi acaba, mügeyle şöyle yapmıştık böyle yaşamıştık? Beni hiç özledimi beni aradı mı hiç? O kadar mı unuttu ya. Bu kadar basit nasıl yaşıyor herkes. Nasılda oldu bitti gitti oluyor.. Yapamıyorum ya. Bir gün iyi bir gün diplerde. Benimde öyle olmam lazım.

Söylenecek bir söz yok. Tek bir teselli cümlesi ya da bunları değiştirecek hiç bir şey. Bunu da hazmedip uyuyup uyanıcam, kalkıp çay koyucam. Hayat devam edecek. Acaba balayına nereye gidecekler? :)

Off herkesin içini şişirdim gene. Kimse yorum yazmasa da olur ya.. Kötü yorum da yazmayın nolur..
Beni gözardı edin. Yakında bende kendimi gözardı etcem zaten :)
seni aldattımı konuyu tam acamamıssın kı kafa yemekten.mutluda olabılırler sen cok takmıssın canım dıkkat et kendıne zor bır durumdasın.ama o senin eskı kocan mı

Sen nasıl hanımefendi nasıl duygulu çizgisini bozmayan birisin, yerinde başkası olsa neler yapardı. O kadınsa paçoz yelloz zilli evli adamlara göz dikicek kadar iğrenç. Güzelmiş pehh. O aptal kafa ex kocan kafasını taşlara vurucak ama sen o zaman çoktan hayatını yoluna koymuş olucaksın. İnşallah hemen çıksın karşına hayırlı olan düzgün insanda sende bizim umudumuz ol :KK16: amiiinn :dua:

Kızlar hepiniz okadar çok tatlısınız ki.. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yazdıklarınız çok iyi geldi gerçekten.
Haklarınızı helal edin.
Belki yıllar sonra çocuklu bir adam olarak çıkıp kapıma gelecek, af dileyecek belki. Belki yıllar sonra anlattığınız olaylarda ki gibi bedbaht olmuş bir adama dönüşecek. Belki çok mutsuz olacaklar...
Biliyorum hiç birinin bana faydası olmayacak.
Ölüm acısını yaşamadım çok şükür fakat ben onu ölmüş kabul ediyorum. Çünkü ben gerçekten inanamıyorum benim evli olduğum adamla şuan bana bunları yaşatan adamın aynı kişi olduğuna. Evet böyle şeyler yapan bir adam karaktersiz, şerefsizin tekidir. Başka bir sıfatı olamaz. Ondan deli gibi nefret eden, mutsuz olmasını isteyen, küfürler yağdıran bir yanım var. Fakat bir yanımda şaşkın, deli gibi üzgün... Ben ona çok aşık olarak evlendim. Çok aşık bir şekilde devam ettim. Tüm olumsuzluklara rağmen, akşam işten geldiğinde kapılarda karşıladım hep, sabah işe gönderirken öpüp koklamadan göndermedim. Dört senemi böyle geçirdim. Sonra bir anda oldu bunlar. Hayır aaslında sorunlarımız vardı ama aldatılmak??Hayır yaa.. Asla aklıma gelmezdi onun beni aldatacağı.
Çünkü şöyle, ben bir adama hayran olursam aşık olurum. Eğer bir adam zekiyse, karakterliyse aşık olurum. Ben hep ona hayran oldum çünkü evet zekiydi, yakışıklıydı, karizması vardı ve evet karakterliydi de.. Tamam beni yalnız bırakıyordu ama aldatacak kadar şerefsiz bir tip değildi ya.. Anlatabiliyor muyum acaba? Bu nasıl desem, şu yeşilçamda tontik dede rollerindeki hulusi kentmenin tecavüzcü coşkun çıkması gibi bir şey...
Ben mi çok aptaldım bilmiyorum. Bilmiyorum cidden.
En çok sinir olduğum, beni üzen kahreden şey, onu özleyen bir yanımın olması, bu yaşadıklarımın kabus olmasını dileyen taraf... Şaçma evet ama hisler işte. Tüm bunlara rağmen nasıl onu özleyebiliyorum.. Kendimden nefret ediyorum..
Diyor ya şarkı da gençliğimi geri verseler, bu kez en çok kendimi severim diye.. Keşke zamanı geri alabilsem de onunla o ilk buluştuğumuz güne gitsem ve terketsem orda :)

Sen nasıl hanımefendi nasıl duygulu çizgisini bozmayan birisin, yerinde başkası olsa neler yapardı. O kadınsa paçoz yelloz zilli evli adamlara göz dikicek kadar iğrenç. Güzelmiş pehh. O aptal kafa ex kocan kafasını taşlara vurucak ama sen o zaman çoktan hayatını yoluna koymuş olucaksın. İnşallah hemen çıksın karşına hayırlı olan düzgün insanda sende bizim umudumuz ol :KK16: amiiinn :dua:
BENCE KADINA HAKARET ETMEN YERSIZ ELEBASI ADAM ASLINDA HİÇ BİR TARAFA KIZAMIYORSUN HEPSİ KENDINCE HAKLI.evde karısı onu cok seven hürmet eden.iş yerinde adam farklı arayıslarda olan,karsı tarafta yabancı bir kadın belkı aska sevgiye ac sıgınacak bu evlı adamı bulmus.kime kızılcak yürek konusunca beyın susarmıs.

BENCE KADINA HAKARET ETMEN YERSIZ ELEBASI ADAM ASLINDA HİÇ BİR TARAFA KIZAMIYORSUN HEPSİ KENDINCE HAKLI.evde karısı onu cok seven hürmet eden.iş yerinde adam farklı arayıslarda olan,karsı tarafta yabancı bir kadın belkı aska sevgiye ac sıgınacak bu evlı adamı bulmus.kime kızılcak yürek konusunca beyın susarmıs.

ay ne alaka pardon sevgiye aç kadın , açlığını evli adamlamı bastırıyor. herkes kendince haklıymış mış mış.
madem adamda dediğiniz gibi farklı arayışlarda alıcaktı mugeyi karşısına itiraf edip boşayıp sonra naparsa yapıcaktı. siz konularını bilmiyorsunuz sanırım kız tesadüfen öğrendi herşeyi. Ben mugeden başka haklı göremiyorum bu konuda. diğer 2 şahıs iğrenç rezil insanlar. Sizin zihniyetiniz de öyle.

Benim karşıma adam gibi çıkıp "Müge olmuyor, ben seni sevmiyorum başkasına aşık oldum" deseydi de ben yoluma bakardım. Ben tesadüfen öğrendim aldatıldığımı, yalvardı boşanmayalım diye, sonra aniden boşanmayı kabul etti ve gidip o kadınla evlendi. Ayrıca kadın üniversitedeyken peşinden çok koşmuş ama bundan yüz bulamamış bir tipti.
Olayı sadece "aşk" a indirgeyemeyiz.. Olay benim onurumun gururumun kırılması, aptal yerıne konmam, duygularımla oynanması.. Bana şerefsizlik yapılması.

ay ne alaka pardon sevgiye aç kadın , açlığını evli adamlamı bastırıyor. herkes kendince haklıymış mış mış.
madem adamda dediğiniz gibi farklı arayışlarda alıcaktı mugeyi karşısına itiraf edip boşayıp sonra naparsa yapıcaktı. siz konularını bilmiyorsunuz sanırım kız tesadüfen öğrendi herşeyi. Ben mugeden başka haklı göremiyorum bu konuda. diğer 2 şahıs iğrenç rezil insanlar. Sizin zihniyetiniz de öyle.
Aynen katiliyorum size bu hikayede tek masum kisi muge. Hic bir ruh hali bir kocanin karisini aldatmasini hakli cikaramaz ayni sekilde hic bir ar namus ve sahsiyet sahibi kadinda evli bir erkekle kiristirmasini sevgiye ac diye hakli gormeyiz gordugumuz an toplumca batmisiz demekki.

Benim karşıma adam gibi çıkıp "Müge olmuyor, ben seni sevmiyorum başkasına aşık oldum" deseydi de ben yoluma bakardım. Ben tesadüfen öğrendim aldatıldığımı, yalvardı boşanmayalım diye, sonra aniden boşanmayı kabul etti ve gidip o kadınla evlendi. Ayrıca kadın üniversitedeyken peşinden çok koşmuş ama bundan yüz bulamamış bir tipti.
Olayı sadece "aşk" a indirgeyemeyiz.. Olay benim onurumun gururumun kırılması, aptal yerıne konmam, duygularımla oynanması.. Bana şerefsizlik yapılması.

mugehatun mugehatun bu erkeklerde bunu söyleme cesareti nerdeee

Suan sana konuşan yürekleri bir bilsen :kızgın::kızgın::oha::KK47::olamaz:

Back
X