- 11 Mart 2014
- 70
- 14
- 13
- 35
- Konu Sahibi reyhanteacher22
Temiz, titiz ve duzenli hanimlarin ev duzeni de tartismasiz muazzamdir. Haydi titiz hanimlar evlerimizin duzenini nasil saglariz, neler uygulariz hep birlikte ogrenelim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. haftalık yemek listesi yaparım ona göre alışveriş yaparım
2. bütün bakliyat türü yiyeceklerin boy boy kavonuzu vardır onlara koyarım
3. her ctesi çamaşır günümdür pazarları ise ütü günüm
4. her ptesi evde temizlik yaparım dip köşe ve mutafaktaki kaşıkları çatalları matik deterjanla kayantır sonra bulaşık makınesinde yıkarım
5.ketilı hafta da bir limon tuzu ile kaynatırım sonra o suyu sogutum pet şişesine koyar 4-5 defa daha o suyu kullanırım sonra o suyu ütünün kirecini temizlerim![]()
temizlik deyince bende herşey duruyo okadar takintilarim varki hangisini yazsam bilemedim benim icin en önemlisi tuvalet mutfak zaten bi kadinin tuvaletle mutfagi temizse heryeri temizdir dedimyatakintiliyim ben aksam yatinca hherşeyi planlarim temizligede herzaman once mutfağı toplayarak baslarim heryeri toplar silkelencekleri silkeler evi supururum hali silkelemiyorum artik robotum var onla dovuyorum temizlikte duzenli gitmek cok önemli tozlar camlar yerler arkasindan tuvalet banyo ve enson ben banyomu yap cikarim kullandim temizlik ürünleri ise şöyle yer cam tozalma da sirke bi damla bulasik deterjani kullanirim camasirlarimi beyazlari kalip sabunu rendeleyip öyle kullaniyorum ayda bir sirjeyle yikiyorum nakinam temizleniyo renkliler icin ve siyahlar icin sıvı feterjan perdeleri bi aksam suda birakir bbeyazlar için kullandim sabunla yikarim tuvalet ve mutfakta çamaşır suyu arkasindan sirke kullanirim aslinda isin özü sirke gercejtenkirden bakteriden arinmanin en etkili yolu kokusuda olmaz evin aalışverişisleri esimde listemi yaparim markalarini yazarim aylik alir gelir asla evime boykotlu uürünleri sokmuyorum buda bi dip not
1. Haftalık yemek listesi yaparım ona göre alışveriş yaparım
2. Bütün bakliyat türü yiyeceklerin boy boy kavonuzu vardır onlara koyarım
3. Her ctesi çamaşır günümdür pazarları ise ütü günüm
4. Her ptesi evde temizlik yaparım dip köşe ve mutafaktaki kaşıkları çatalları matik deterjanla kayantır sonra bulaşık makınesinde yıkarım
5.ketilı hafta da bir limon tuzu ile kaynatırım sonra o suyu sogutum pet şişesine koyar 4-5 defa daha o suyu kullanırım sonra o suyu ütünün kirecini temizlerim![]()
lımon tuzuna ketıla ne kadar koyuyorsunuz:)