- Konu Sahibi depresyonnn
-
canım uzağa evlenen o kadar insan var ki...kız evladı yuvadan uçup gidiyor işte, bu böyle. ailesi de o şehirde mi? önemli olan ailesinin ve onun seni yalnız bulup ezmeye kalkışmaması. işi varken aramaması mailine cevap yazmaması problem değil. benim eşim de ara sıra yapardı bunu. hele ki ben çalışmayı bırakmıştım, bütün ilgim onun üstündeydi. o bi cevap yazmadığında aklıma bi ton soru işareti gelirdi. o zamanlar büyütürdüm ama şimdi çok saçma geliyor. büyüklerimiz nişan dönemini uzatmayın derler, çünkü şeytan evliliği hiç sevmez ve araya devamlı fitne sokar. bu dediklerin problem edilecek şeyler değil aslında, ama daha büyük sıkıntılarınız varsa bilemem. çözmeden evlenmek olmaz. evlilik nasip işi. melek gibi adamdır evlenince şeytana dönebilr, yada tam tersi. kimsenin iç yüzünü bilemeyiz.Okulum çoktan bitti ve çalışıyorum ama istediğim meslek değil tabi, yani evlenmesemde burada çalışmayı düşünmüyorum, şimdilik evlenene kadar idare etmeyi düşünüyorum. Ailemde de sorun yok, damatlarını seviyorlar, tek üzüldükleri nokta uzağa gidecek olmam (hemde baya uzağa) ama ona da annem kendini alıştırdı gibi.. Bu da benim için bir fedakarlık gibi geliyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?