Evli ablalara özellikle sorum olacaktı...

Sizler nereye gideceksiniz acaba?
Ben doğuya gidicem, Iğdıra inşallah güzel bi yerdir.

Canım çevrem çok etkiliyor, annemde çok uzak gidip gelinemez diyince daha bi sıkılıyorum. Anlayacağın kimse destek olmuyor bana, ben zaten kendi derdime düşmüşüm duygusal takılıyorum, birde çevrem böyle yapınca daha bi üzülüyorum

ben bursadayım ankaraya gidicem,bana kızıcaklr belki ama 5 saatliik yol diye,yine de bu hiç hayal ettiğim bişey değildi hep burda memleketimde ailemle olurum sürekli gider gelirim diyodum,çok düşkünüm ben aileme zaten,ondan zor bırakıp gitmek,ünv. okudum 4 sene yeni geldim şimdi gidicem düşününce üzülüyorum

Tatlım bunu yaşayan tek sen değilsin.Çoğumuzun evlilik öncesinde acabaları olur.Dediğn gibi aynı eve girmeden insan tanınmaz.
Yalnız bir arkadaşında dediği gibi nelerden fedakarlık ettiğine bağlı,nişanlına değip değmeyeceği.Bazen erkekler büyük fedakarlıkları haketmez.Melek bile olsalar önce senin bazı konulardaki önceliklerininden vazgeçmemen gerek.Mesela iş ve aile.Vazgeçilmeyecek 2 unsur.
Benimde çok şüphelerim oldu inatla değişir dedim, çünkü herkes değişir diyordu.Değiştimi? Evet değiştii.Ama korktuğum kadar değil.Hatta çoğu iyi yöndeydi.
Yani bu değişim karşındakiylede işlgili.İnş korktuklarını yaşamazsın.

Ya fedakarlık uzak olması olacak işte, yaşadığı yere alışmışken oralara alışamamak korkum.
Sıkıldığım zaman gidip görebileceğim birilerinin olmaması, hep eşimin yollarını gözlemek ve gelince ister istemez ilgi isticem ondan, o da yorgun olacak ve ben buna dayanabilirmiyim?
Yapacağım fedakarlıklar bundan ibaret aslında, değermi onu bilemiyorum işte...

Bu fedakarlığın en kolay olnalarından birisi canım.Evlenince bunun çokta mühim olmadığını anlayacaksın.Sadece o kadarını söyleyebilrim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…