Ben sözlüyüm şuanda ; sözlüm farklı bir şehirde ben farklı bir şehirde. Bulunduğu şehirden çalıştığı işten ayrılarak başka bir şehire daha iyi bir iş için gitti ( abisi ile çalışmak için ) ancak gittiğinden beri bir kelam edemiyoruz abisiyle kalıyor abisi de evli, 1 hafta iyiydi hiç sıkıntı yoktu 2 .hafta ile sıkıntıları başladı dert yanmaları vs. aile konusuna karışmak istemiyorum ama abisine kızıyor ona bir şey diyemiyor bana bağırıyor Ve ben yoruldum daha öncede böyledi başka bir şey kızar bana bağırırdı; Şuan oununla iletişim kopukluğu yaşıyorum akşam arıyor abim geldi deyip kapatıyor. Hak veriiyorum ona ayrı eve çıkmak istiyor ama olmuyor abine de diyorm bağırıyor . Ne yapmam lazım alttan almak dan yoruldum.Ayrılmak istemiyorum bu sorunlardan kaçmak olur... Of demek istemiyorum Af diyorum..Konuşaym diyorum onada kızıyor Ben napayım lütfen yardımcı olun...
kusura bakma ama sen stres topu musun?neden başkalarına kızıpta sinirini senden çıkartıyo. sen onun bu huyunu değiştiremezsin ve her alttan alışında daha çok üstüne gelir. buna bi şekilde dur demen lazım. şimdi kolay geliyo ama ilerde evlendiğinizde bu çok zoruna gider. hiç bişey yapmadığın halde sana sürekli bağırması seni çok üzer evlendiğine pişman olursun
Şuan bile zoruma gidiyor ağlıyorum( Bunu ona anlatmya çalışıyorum ama bağırarak karşılık veriyor..Geri adım atamıyorum ki ablası kızın üstüne gitme senden ayrılır demiş o da evlenene kadar böyle evlendikten sonra baş tacım olacak demiş ( ama ben böyle yapamıyorum ki çıkmazlardayım ....
o böyle yaptıkça sen ondan yavaş yavaş uzaklaşıcaksın ve evlenmek bile istemiceksin. hem daha sözlüyken asıl daha ilgili olması lazım seni kırmaması lazım. bence her seferinde alttan alma. ben olsam elli kere bağırmıştım ona sen niye bana bağırıyosun ki durup dururken ben ne yaptım suçum ne elaleme kızıyosun gelip sinirini benden çıkartıyosun ya bana bu şekilde davranmaktan vazgeç ya da beni unut derdim
Evet uzaklaştım gün içerisinde arardım ama artık aramıyorum :/ ona beni unut dediğim de peşin den koşamam kusura bakma der. 2 senemi yıkıp atmak istemiyorum. Bazen kendime bakıp çok mu aptalsın diyorum. Suçum ne dediğim zaman da bağırarak karşılık verir düzgünce konuşmuyor böyle olunca kapat der sigara içeceğim der .. Evliliği de gerçekten düşünüyorum dönsem mi diyorum ama aileme de bakıyorum kırılırlar diyorum ..
sana bişey söyliyim mi ben 3 senelik evliliğimi bitirdim evlenmeden öncede 1.5-2 sene görüştüm onunla ama daha fazla mutsuz olacağıma boşanırım daha iyi dedim ve boşandım. boşver giden 2 sene olsun ömür boyu keşke demektense bence bi düşün ben ilerde bununla mutlu olabilir miyim? bana iyi bi eş çocuklarıma iyi bi baba olur mu diye? unutma evliyken ayrılmak çok daha zor bi de çocuk olursa imkansız gibi bişey olur. sen 2 seneyi değilde mutluluğunu düşün
evet ömür boyu düşünüyorum .. ama şu da var yanımdayken o kadar mutluyuz ki kavga gürültü tartışma hiç bir şey yok 1 hafta kalır bizde çok mutluyuz.. ama ne bileyim kendimi kaybettim valla üniversite okuyorum onu mu düşeneyim dersmi bilemez oldum .. Ben ona destek olayım diyorum o daha çok tepeme çıkıyor.. Ve de şu dikkatimi çekti yengesine toz kondurmuyor :/
Şuan bile zoruma gidiyor ağlıyorum( Bunu ona anlatmya çalışıyorum ama bağırarak karşılık veriyor..Geri adım atamıyorum ki ablası kızın üstüne gitme senden ayrılır demiş o da evlenene kadar böyle evlendikten sonra baş tacım olacak demiş ( ama ben böyle yapamıyorum ki çıkmazlardayım ....
öncelikle kendine biraz zaman ver bi süre düşün. şöyle yap farzet ki bi arkadaşın geldi sana bu konuda dert yanıyo sen bu konuda arkadaşına neler söylerdin. bide bak üniversite okuyomuşsun kafanı ona takma derslerine yoğunlaş
Kusura bakma ama sana simdi deger vermeyen insan (ki bos yerde sana bagiran çagiran insani sana deger vermedigini düsünüyorum), evlendikten sonrada deger vermez, 2,3 çoçuk olduktan sonrada deger vermez.
Adamin öfke kontrol sorunu var ve buna kabullenmek, çare bulmak yerine halen sana bagriyor, seni kirdigini bilerek. Bence sözlün profesyon yardima ihtiyaçi var. Sende artik ciddi bir tavir al ona karsi. Bu daha halen böyle giderse yada en azindan sorunlari için yardim almasa evlenmiyecegini söyle.
Evlendikten sonra böyle tip insanlar daha kötü oluyorlar, küfürde söyler, siddette uygular. Öncelikle senin mutlulugun önemli, yani sözü atarsan bile, aileni düsünme cünkü ailen evet üzülür ama senin için üzülür cünkü kizinin mutlulugunu isterler sonunda. 2 senede aslinda o kadar çok degil. Millet 10,20 yilini verip ayriliyorlar. Ve bu yillar çöpe atilmiyorki, en azindan tecrübe edinmis oldun.
pROFESYONEL Yardım al desem herhal de daha çok sinirleri tavan yapar. Nedense geri adım atmak istiyorum içim de dile dökemiyorum ne tutuyor beni bilmiyorum özlem varmı diyorum bitti son zamanlardır sevgi ise unuttum sanırım bağlılık mı diyorum ne bilmiyorum gerçekten aklım karışık ailemden uzaktayım o da uzak bir destekçim yok arkadaşlarıma güvenip derdimi açamam. İçimde çözmeye çalışıyorum olmuyor.. Ağlıyorum tek kalınca ama tek olmayınca içime ağlıyorum..
Bence biraz aliskanlik ve korku. Hem sözlüne alistin ve korkuyorsun yalnis karari almaktan cünkü söz konusu evlilik. Artik herkezde sizi biliyor, bu size extra sorumluluk veriyor ve korkun daha da artiyor.
Sana bagirdiginda neler diyor? Küfür ediyormu? Sonradan durumu telafi etmek istiyormu?
Evett çok doğru dedin... Hayır küfür etmezzz asla.... telafi etmek için sirinlikler yapar, özür diler çokda nadir olsa, hediye alır gönderir çiçek gönderir...
Bazen konuşuruz ben seni çok kırıyorum istemeden oluyor benden uzaktasın seni göremiyorum aydan aya ancak diyor... Bu durum beni üzüyor sinirlerim birazda bundan diyor.
Ben sözlüyüm şuanda ; sözlüm farklı bir şehirde ben farklı bir şehirde. Bulunduğu şehirden çalıştığı işten ayrılarak başka bir şehire daha iyi bir iş için gitti ( abisi ile çalışmak için ) ancak gittiğinden beri bir kelam edemiyoruz abisiyle kalıyor abisi de evli, 1 hafta iyiydi hiç sıkıntı yoktu 2 .hafta ile sıkıntıları başladı dert yanmaları vs. aile konusuna karışmak istemiyorum ama abisine kızıyor ona bir şey diyemiyor bana bağırıyor Ve ben yoruldum daha öncede böyledi başka bir şey kızar bana bağırırdı; Şuan oununla iletişim kopukluğu yaşıyorum akşam arıyor abim geldi deyip kapatıyor. Hak veriiyorum ona ayrı eve çıkmak istiyor ama olmuyor abine de diyorm bağırıyor . Ne yapmam lazım alttan almak dan yoruldum.Ayrılmak istemiyorum bu sorunlardan kaçmak olur... Of demek istemiyorum Af diyorum..Konuşaym diyorum onada kızıyor Ben napayım lütfen yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?