Evli ablalarım lütfen yardımmmmmmm :(

Birincisi her zaman böyleyse eğer ileride de bu değişmeyecektir.. her şeyde sinirini senden çıkarmaya çalışacak. Bunun adı da güven eksikliği.. karşısındaki insana bir şey diyemiyor, ona kusacaklarını sana…
İkinci olarak saygıyı anlarım da bazı aileler çok abartıyor bunu.. abinin yanında konuşamıyorsan, geç başka yere konuş canım. Koca adamsın canını mı alacak?

valla cnm şimdi sorunlardan kaçıyosunda konuşmamakla ,peki ya evlenince ne yapıcaksın ..iyi düşünün evlenmeden önce ,ilişkinizi tekrar göden geçirin bence

Size kendimden örnek vereyim;

Eşimle evlenmeden önce 7 sene flört ettik.Sevgiliyken sürekli her tartışmada bitti artık derdi.Ben de ben bunu söylersem geri dönüşü olmaz bilesin derdim.Başkasına kızdığında da hep bana patlardı.Suçum yok konu ile alakam yokken.4. yılımızda birine kızmış bana telefonda bağırdı.Bende tamam artık bitti dedim.Kapadım tel.i.Kırdım attım hattı.9 ay görüşmedik.Tabi kendisi arkadaşlarımı felan arıyor ama nafile.Sonra biz barıştık.Evlendik.Şimdi asla böyle şeyler söylemez.
Demem o ki tavrını koy dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.(Bizde uzaktan yürüttük ilişkiyi)Uzun oldu helal edin hakkınınızı.

sende bunu yedin, o iş hikaye canım, yersen

Abisiyle anlaşamıyor kendisi yukarı diyor abisi aşağı ikiside birbirine çok zıt. Ve bunu bile bile gitti abisinin yanına . Daha öncede gitmişti 3 .gün kavga edip döndü... Ancak şuan dönemiyor diğer işini bıraktı. Ve ayrı eve çıkmak istiyor ancak olmuyor; abisi evli yengesi yeni doğum yaptı. İstediğim gibi rahat edemiyorum diyor... Ama abisi bgun yarın diye oyalıyor. Ve ben bunun böyle olacağını biliyordum ona dediğim de bana; sen destek olmuyorsun sus konuşma diye cvp almıştım.

Ben 22; o 24 yaşında... Kendi istedi kendi gitti evet .. Bende sitem istemiyor ancak kendisi anlamıyor

Kusura bakma ablacım ama bu adamla devam edersen,evlendikten sonra sözlü ve fiziksel şiddet seni bekliyor,hazırmısın??
Yoksa kocamın vurduğu yerde gül biter mi diyeceksin?
Hiççç kendini kandırma,sen yine şanslısın ki daha evlenmeden belli etmiş kendini.
Karar senin,devam edersen buraya "şiddet ve hakaret" ile ilgili çok konu açarsın.
İnsanın önce kendine saygısı olmalı ablacım.

Hayırrr öyle demem( kocamın vurduğu yerde gül biter demem) beni de bir ana doğurdu..
Her konuda ben haklıyım sen haksızsın der bana Onun lafının üstüne laf olmasını istemez.

Hayırrr öyle demem( kocamın vurduğu yerde gül biter demem) beni de bir ana doğurdu..
Her konuda ben haklıyım sen haksızsın der bana Onun lafının üstüne laf olmasını istemez.

Eeee bak kendin de farkındasın,hala neden devam ediyorsun?
Evlenince düzelmiyor bu tipler maalesef.
Yaşayıp görmek istiyorum diyorsan sen bilirsin.
Fikir istemişsin tüm arkadaşlar gerekenleri yazmış,bu yazılanları tekrar tekrar oku,kulağına küpe yap.
Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin sana inşallah.

Tüm ablalarıma çok teşekkürler..
Amin inşallah cümlemiz için hayırlısı olsun .

Arayınca açmada sitem etmemeyi,bağırıp çağırmamayı öğrensin

:) sABah aradı kapattım tlfnu ..

Şöylede bir insan geçenlerde bir şey oldu; face e bir yazı yazdım neden yazdın bunu sanane diye konuştu. Yani sanki hiçbirşey yapmamı istemiyor. ben herşeyine tamam diyeyim istiyor.

Ve şuan arıyor tlfnu sessize aldım :)

çok iyi düşün bak geleceğin hayatını mahvetme. sana değer vermiyor bu sözlün.sende onu çok şımartmışşın tepene çıkarmışşsın. daha gencecik kızsın başka insanlar çıkar karşına ona mecbur musun. sevmek karşılıklıdır seviyorum diyosan.böyle sinir hastası bir insan senide canından bezsirir iyidüşün

Aynen çok yüz verdim tepeme çıktı. Kendim yaptım bir nevi (

Yanlış okumadıysam ablası demiş böyle yapma ayrılır o da evlenince başıma tac edicem demiş ..bu hikayeleri bence geçsin evlenmeden önce neyse evlenince fazlasıyle gelir genceciksin kendini mahvetme evlenmektede bu kadar acele etme bu kiş sana değer vermiyor sende alışkanlığından vazgecemiyorsun ailenin kırılmasını sıkıntı etme onlara bana böyle davranıyor dediğinde onlar sana zaten doğru yolu gösterecektir..

Teşekkür ederim ,

Oysa ki ilk dönemlerimiz de aradığın da mesaj attığın da içim titrerdi ancak kalmadı aradığın da san ki zorla açıyorum tlfnu :/

Ama şimdi birden kesip atarsam kıırıcı olmaz mıyım ?

Yavaş yavaş mı olmalı nasıl yapmalıyım daha bunu bilmiyorum ve hala onu kırar mıyım diye düşünüyorum :/

Huyu ise değişmez.İstersen hiç açma telefonlarını ama can çıkar huy çıkmaz.
Sen elinde sonunda bu adamla yoluna devam edeceksen iyi düşün derim.
Sana ve hatta çocuklarına bu huyundan dolayı hayatı zindan edebilir

Sen kırılı kırıla paramparca oldun hala kırarmıyım diyorsun.. Ona söyle ben bu şekilde davranmana dayanamıyorum bugun böyleysen ben yarınımı duşunmek zorundayım. O senin onu kıramayacagına ve bırakamayacağına o kadar emin ki rahatlığı bundan zaten bunları duyunca yalvarmaya başlayacaktır sonra bir sure sonra tekrar aynı olacaktır evlenme tarihinizi erteleyin karşındakide henuz kuçuk.. erkek olduğu için olgunlaşması zaman alır kuçuk bi çocuk gibi ve anlık hislerle davranıyor.. Bence biraz daha dusun kendini duzeltmezse ki ben ihtimal vermiyorum surdurme karsına çok daha iyileri çıkar ve çıktığındada aman allahım ben ne yapıyormuşum dersin..

Dediğiniz gibi yapacağım çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…