Evli ablalarım lütfen yardımmmmmmm :(

Biraz önce tlfn da konuştuk gerçi o konuşmadı dinledi. O kadar çok şey dedim ki bana verdiği tek cevap haklısın. Nedir bu ya

Benim Takıldığım Noktalar Var; Evlenene Kadar Böle Evlendikten Sonra Baş Tacım Ne Demek Bu Ne Gibi Zorunluluğun Var Onun Asabi Ve Ukala Tavırlarını Çekmeye

Neden Abisinin Yanına Gidiyor Madem Bu Kadar Karşıtlar?

Sürekli Böyle İş Değiştiren Birimidir Asıl Mesleği Nedir Evlenirseniz Şayet Nerede Oturulacak Ne İş Yapılacak*

Abi Evli Yengeye Toz Kondurmuyor Neden?

Ne İşleri Var Onların Yanında Özel Hayat Herkese Sıkıntı

Diyeceğim Şu Ukala,Beyinsiz,Sorunlu Tiplerden Uzak Tut Kendini Yaşın da Çok Gençmiş Yazık Etme

Biraz önce tlfn da konuştuk gerçi o konuşmadı dinledi. O kadar çok şey dedim ki bana verdiği tek cevap haklısın. Nedir bu ya

Magduru oynuyor ciddiyetini az da olsa anlamış sanırım seni daha önce böyle görmemiş beklemediği bir tavır ayrılmandan korkmuştur taviz vrme bence umarım duzelir..

Vallahi dogruyu söylemek gerekirse o yengeyede acidim. Kusura bakma ama anladigim kadariyla senin sözlünde az degil. Sonuçta o abisine ve yengesine uyum saglamak için çaba göstermesi lazim.

Gerçekten yengesi hamile oldugunu bile bile gidiyor ya! Bence senin sözlün biraz geçimsiz ve düsüncesiz, yani anliyacaginiz pekte saglam pabuç degil.

Sana tavsiyem madem söyledin söyleyeceğini için rahatladı.Geri adım atma.Gerçekten atma.Erkekler hem kurnaz hem de salak oluyorlar.
O senin ondan vazgeçemeyeceğini düşünüyor.O yüzden sallamıyor.Haklısın cevabı buna çıkar.!
Sen güçlü ol güçlü dur biraz da o seni pışpışlasın. O zaten sıkıntıdaymış artık bağırıp çağıracağı insan da yok.Deşarj da olamaz.Bırak kudursun.Sen de başka şeylerle ilgilen onunla ilgilenme ayrılık sinyalleri ver. Gerekiyorsa da ayrıl ileride ışık görmüyorsan.Zararın neresinden dönersen kardır

Abisi bizim nerede oturacağımıza kara vermiş ben ise farklı bir yer istiyordum ancak bunu dediğim için kötü oldum. O istediğin yerde ne var kim var demeye başladı. Sabah msj atmış evlenmiyorum ben nerde oturuyorsan git otur demiş :/

Son düzenleme:

Para yüzünden yaza evleneceğiz hiç bir birikimi yok onun için gitti abinin yanına,
Sürekli değiştirmz ikinci işi normalde elektrik mezunu üniversitede çalışıyordu,
Bunu bende bilmiyorum bir şey söylemiştim bir yorum yapmıştım çok masumdu beni evden dışarı çıkarıp demediğini bırakmadı yengeme laf söyleyemezsin demişti.

Bu İş Yaş Yaza Evlenilcek Birikim Yok Bi Evlenmek Nerden Baksan 20 Bin İstiyor Yaza Kadar O Kadar Para Birikemez

Abi Çok mu Para Veriyor Anlamadım Bu Dediğim Miktar Birikicekmi Onun Yanında?

Yenge Senden Daha Kıymetli Buda Belli Seni Çok Hor Görüyor Değer Vermiyor Bas Tekmeyi Derim Ben Boşa Ömründen Çalmasın

Firmaları baya büyük ayda 50binden fazla kazanıyorlar. Yenge evet benden daha değerli. Beni hor gördüğü de doğru. Yorgunum bıktım vallahi. Ona yoruldum dedim beni çekme sana yalvarmıyorum dedi

Abisi bizim nerede oturacağımıza kara vermiş ben ise farklı bir yer istiyordum ancak bunu dediğim için kötü oldum. O istediğin yerde ne var kim var demeye başladı. Sabah msj atmış evlenmiyorum ben nerde oturuyorsan git otur demiş :/

Canımmm lütfen kendini ezdirme seni tanıyorum ve yeniden uzulmeni istemiorm DhA öncede Konustuk hata yapma duzelmicekse onunla bu yola cikma..

benden sana tavsiye hemen ayrıl kafan rahatlar en azından şimdiden böyle olan adam evlenince düzelirmi zannediyosun? olacakları söyliyim sana siz evleneceksiniz düzelir umudu içinde ama o değişmiyecek sonra hep alttan alıcaksın dolucaksın dolucaksın dolucaksın taşıcaksın ama yine suscaksın sonra haydee çocuk oldu ee nolacak onun hatrınada susucaksın kaderimiz mi böyle bilemiyorum yanlış anlama sakın canım

Kadınların kaderi bu ... Sus sus oysaki bizim peygamberimiz kendi eliyle hanımına yemek yedirirmiş. Şimdi ümmetinin erkeklerinin kadınlara çektirdiği zülumlere hey babam hey nasıl yozlaşmış bu erkekler bencil olmuşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…