Biraz önce tlfn da konuştuk gerçi o konuşmadı dinledi. O kadar çok şey dedim ki bana verdiği tek cevap haklısın. Nedir bu yaSen kırılı kırıla paramparca oldun hala kırarmıyım diyorsun.. Ona söyle ben bu şekilde davranmana dayanamıyorum bugun böyleysen ben yarınımı duşunmek zorundayım. O senin onu kıramayacagına ve bırakamayacağına o kadar emin ki rahatlığı bundan zaten bunları duyunca yalvarmaya başlayacaktır sonra bir sure sonra tekrar aynı olacaktır evlenme tarihinizi erteleyin karşındakide henuz kuçuk.. erkek olduğu için olgunlaşması zaman alır kuçuk bi çocuk gibi ve anlık hislerle davranıyor.. Bence biraz daha dusun kendini duzeltmezse ki ben ihtimal vermiyorum surdurme karsına çok daha iyileri çıkar ve çıktığındada aman allahım ben ne yapıyormuşum dersin..
Biraz önce tlfn da konuştuk gerçi o konuşmadı dinledi. O kadar çok şey dedim ki bana verdiği tek cevap haklısın. Nedir bu ya
Abisiyle anlaşamıyor kendisi yukarı diyor abisi aşağı ikiside birbirine çok zıt. Ve bunu bile bile gitti abisinin yanına . Daha öncede gitmişti 3 .gün kavga edip döndü... Ancak şuan dönemiyor diğer işini bıraktı. Ve ayrı eve çıkmak istiyor ancak olmuyor; abisi evli yengesi yeni doğum yaptı. İstediğim gibi rahat edemiyorum diyor... Ama abisi bgun yarın diye oyalıyor. Ve ben bunun böyle olacağını biliyordum ona dediğim de bana; sen destek olmuyorsun sus konuşma diye cvp almıştım.
Biraz önce tlfn da konuştuk gerçi o konuşmadı dinledi. O kadar çok şey dedim ki bana verdiği tek cevap haklısın. Nedir bu ya
Sen kırılı kırıla paramparca oldun hala kırarmıyım diyorsun.. Ona söyle ben bu şekilde davranmana dayanamıyorum bugun böyleysen ben yarınımı duşunmek zorundayım. O senin onu kıramayacagına ve bırakamayacağına o kadar emin ki rahatlığı bundan zaten bunları duyunca yalvarmaya başlayacaktır sonra bir sure sonra tekrar aynı olacaktır evlenme tarihinizi erteleyin karşındakide henuz kuçuk.. erkek olduğu için olgunlaşması zaman alır kuçuk bi çocuk gibi ve anlık hislerle davranıyor.. Bence biraz daha dusun kendini duzeltmezse ki ben ihtimal vermiyorum surdurme karsına çok daha iyileri çıkar ve çıktığındada aman allahım ben ne yapıyormuşum dersin..
Benim Takıldığım Noktalar Var; Evlenene Kadar Böle Evlendikten Sonra Baş Tacım Ne Demek Bu Ne Gibi Zorunluluğun Var Onun Asabi Ve Ukala Tavırlarını Çekmeye
Neden Abisinin Yanına Gidiyor Madem Bu Kadar Karşıtlar?
Sürekli Böyle İş Değiştiren Birimidir Asıl Mesleği Nedir Evlenirseniz Şayet Nerede Oturulacak Ne İş Yapılacak*
Abi Evli Yengeye Toz Kondurmuyor Neden?
Ne İşleri Var Onların Yanında Özel Hayat Herkese Sıkıntı
Diyeceğim Şu Ukala,Beyinsiz,Sorunlu Tiplerden Uzak Tut Kendini Yaşın da Çok Gençmiş Yazık Etme
Para yüzünden yaza evleneceğiz hiç bir birikimi yok onun için gitti abinin yanına,
Sürekli değiştirmz ikinci işi normalde elektrik mezunu üniversitede çalışıyordu,
Bunu bende bilmiyorum bir şey söylemiştim bir yorum yapmıştım çok masumdu beni evden dışarı çıkarıp demediğini bırakmadı yengeme laf söyleyemezsin demişti.
Bu İş Yaş Yaza Evlenilcek Birikim Yok Bi Evlenmek Nerden Baksan 20 Bin İstiyor Yaza Kadar O Kadar Para Birikemez
Abi Çok mu Para Veriyor Anlamadım Bu Dediğim Miktar Birikicekmi Onun Yanında?
Yenge Senden Daha Kıymetli Buda Belli Seni Çok Hor Görüyor Değer Vermiyor Bas Tekmeyi Derim Ben Boşa Ömründen Çalmasın
Sana tavsiyem madem söyledin söyleyeceğini için rahatladı.Geri adım atma.Gerçekten atma.Erkekler hem kurnaz hem de salak oluyorlar.
O senin ondan vazgeçemeyeceğini düşünüyor.O yüzden sallamıyor.Haklısın cevabı buna çıkar.!
Sen güçlü ol güçlü dur biraz da o seni pışpışlasın. O zaten sıkıntıdaymış artık bağırıp çağıracağı insan da yok.Deşarj da olamaz.Bırak kudursun.Sen de başka şeylerle ilgilen onunla ilgilenme ayrılık sinyalleri ver. Gerekiyorsa da ayrıl ileride ışık görmüyorsan.Zararın neresinden dönersen kardır
benden sana tavsiye hemen ayrıl kafan rahatlar en azından şimdiden böyle olan adam evlenince düzelirmi zannediyosun? olacakları söyliyim sana siz evleneceksiniz düzelir umudu içinde ama o değişmiyecek sonra hep alttan alıcaksın dolucaksın dolucaksın dolucaksın taşıcaksın ama yine suscaksın sonra haydee çocuk oldu ee nolacak onun hatrınada susucaksın kaderimiz mi böyle bilemiyorum yanlış anlama sakın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?