Haklisin canmCanimin ici o erkek musveddeleri zaten karaktersiz sana gelip karimla bosanma asamasindayiz diyor hasbel kader kadin. Ögrenmisse senin onu ayarttigini soyluyor siz iki kadin birbirinizi yerken adam keyfini surmeye devam ediyor. Tamam sevmek cok kiymetli duygu da mantigimizi da kullanalim.
İnanmıyorum zaten.Tepki cekip cekmemk hic umrumda degil ben sizi inandirmak zorundada degilim sonucda inanip inanmamk size kalmis.
Keyfiniz bilir.sizinle burda tartisicak degilim iyi aksmlarİnanmıyorum zaten.
Empati kurdum.Burda evli erkeklerle gorusenlere bitom laf soluyosunuz ne yasadigini neler oldugunu bilmeden ama bence yapmayin kendinizide koyun o insanlarin yerine sizce kendileride ister miydi evli bi adam sevmeyi.
Zaten bu tarz insanların hoşlandığı şey bu.O adamın evli olması,kadının acı çekmesi ve üzülmesi onları daha çok cezbediyor,baştan çıkarıyor.Kendi kendine adamın evli olduğu kadınla bir savaşa giriyor ve adamı ağa düşürüp kadına zafer ilan ettiğini sanıyor.Kendini ispatlıyor güya.Kime ispatlıyorsa?Liseden beri tanidigim tek arlçkadaşım. Canım gibi degerli dedigim insan bana evli insanlarla nasıl içtigini güldügünü eglendigini anlatırken bile suratına kusasım geliyor. Halbuki biliyorum pskolijisi yerinde degil mantıklı düşünemiyor herkez mutsuz olsun banane diyor. Sadece git ve pskolojik destek al diyorum. Ondan o an öyle bir nefret ediyorum ki sanki o evli adamın karısı benim, karnımdaki bebegime bile ihanet edilmiş gibi hissediyorum. Ben can arkadaşıma bunları hissediyorsam sen düşün gerisini yorumlar az bile
Ne kadar gereksiz bir konu acmissin milletin tasasi sana mi kaldi ???
Kadin kadinin kurdu lafini iste senin zihniyetin onayliyor.bu dusunceleriniz yuzunden insanin en yakinindakine bile guveni kalmadi malesef.daha cok sey soylenir ama ban yeneyelim bosuna !
Kendimi asla o aşağılık insanların yerine koymam ama sen kendini aldatılmış bir kadın yerine koy bakalım ne düşüneceksin?Burda evli erkeklerle gorusenlere bitom laf soluyosunuz ne yasadigini neler oldugunu bilmeden ama bence yapmayin kendinizide koyun o insanlarin yerine sizce kendileride ister miydi evli bi adam sevmeyi.
Hayat kolay zaten ..hayatı zorlaştıran, böyle kirli zihinli insanlar ..evlenmeden önce bir erkek arkadaşım vardı ..farklı şehirlerde yaşıyorduk ve çok aşıktık. .Adamın sosyal medyasında tek bir aile fotoğrafı yoktu ..fotoğraflar ya tek ya arkadaşlarla ..yaşı da genç olunca evli olabileceğini hiç dusunmemistim ki evliymiş ..ben bundan habersiz aylarca görüştüm bu zırtapozla. .sonra kendi itiraf etti "evliyim ama boşanma surecindeyim, işte bunlar da ispatı diyip bir sürü resmı evrak göstermişti ..çocuğu yoktu ve gerçekten de boşandı ..ama ben evliyim dediği dakikadan itibaren kararımı verdim ..nefesim kesildi ,ölüyorum sandım ..saatlerce sarılıp ağladım ,o da çok ağladı ..biliyordu asla devam etmeyeceğimi, kaybetme korkusuyla söyleyemedim dedi ..o günden sonra hayatım çok fazla değişti ..ben değiştim ..Çok seviyordum ,gururuma da yediremiyordum, yaptım bir cahillik bileklerimi kestim ..acaba benim yüzümden mi bosaniyorlar düşüncesi yedi bitirdi beni ..hiçbir yere sigamaz oldum ..karısını ,hayallerini ve hayallerimi düşündüm ..Ben olmazsam bu yuva yıkılmaz dedim .yaptığım büyük terbiyesizlik ,cezamı da kendim kesmeliyim dedim ve intihar ettim (taşlamayın hemen ,çok gururuma dokundu ve yaşım da küçüktü .çıkar yol bulamadim) .. aşkından geberdim ama bir kere ne aradım ne telefonunu açtım ..evimin önünde yattı, yalvardı yakardı ,kaçırdı (ben çok ağlayınca birakti:) velhasıl hatasının bedelini beni kaybederek ödedi .evli olduğunu bilmiyordum ,öğrendiğim anda irtibatı kestim ama ben de büyük bedeller ödedim .delirdim resmen ..hala daha tövbe edip af dilerim Allahtan ..suçum günahım yok ama vicdan azabım büyük ..sana ve çevrendeki evli erkek sevicilere de biraz vicdan diliyorum ..az akıllı olun ,ah almayın ..ömür boyu yakanızı bırakmaz ,gün yüzü göremezsiniz. .Senin esinle ilgili bole bi sorunun oldu galiba.
Keske insan secebilse kimi sevcegini hayat o zaman daha kolay olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?