evli adam

Çıkan sonuç , ne olduğunu bilmediğine aşık olmayacaksın arkadaş. İlkelerin olacak , sınırların ve kuralların . Gör bak o zaman hiç yanlış yapıyor musun ? ilkeler ve kuralların olursa yaparım dediğini yaparsın adın mert olur, yapmam dediğini yapmazsın , kimsede yaptıramaz. Ah almazsın sonra , ah yerde kalmaz çünkü . Madem öyle şimdi öğrendin , vurdun mu tekmeyi .

Bu durum asla kabul edilemez. Allah kimsenin başına vermesin böyle bir şey. Başınıza gelse ki Allah göstermesin yine bunları dermisiniz merak ediyorum. Herkes cins olmadan önce İNSAN olmalı. Kadın olmadan önce İNSAN. Erkek olmadan önce İNSAN. Bu durum normalleştirilemez. Her kim olursa olsun kadın veya erkek içerisinde az bi ar az bi vicdan varsa zaten buna yeltenemez bile.

Burda evli erkeklerle gorusenlere bitom laf soluyosunuz ne yasadigini neler oldugunu bilmeden ama bence yapmayin kendinizide koyun o insanlarin yerine sizce kendileride ister miydi evli bi adam sevmeyi.
Bunun savunulacak hıc bır yanı yok

Basta evlı oldugunu soylemedıyse ogrendıgı an bıtırır

İnsanda haysıyet onur seref olmalı.

Benım gozumde evlı bı ınsanla bırlıkte olan kısı tum sucları ıslemeye meyıllık noksanlıga sahıptır

Sen kendin dusmussun bu duruma belli ve savunmak degil bu sadece dusunce herkez gibi burda bende dusuncemi yazdim o kadar. Sen neden bu kadar rahatsz oldun.
Kesın evlı bı adamla bırlıktesın aynı onlar gıbı uslubun bozuk cunku.

eğer evli erkek sorun yaşıyorsa bence boşanmalıdır ondan sonra ne yaparsa yapsın evli iken bu tür şeyler yapmak adamlığa yakışmıyor bence

Evli oldugunu bile bile yanasiyorsa bunun adi net o........tur. kocama yan gozle bakanin gozunu eline veririm ki kocama mesaj atan bi hatun kisisini attigi eski yari coplak fotolarla tehdit etmisligim var... evli erkeklerden uzak dursun herkes

Benim de arkadaşımın evli bir adamla ilişkisi vardı, fazla uyarmadım ama sadece üç yaşındaki oğlunu bırakabilen bir insan seni neden bırakmasın dedim. Sonuçta adam boşandı ama arkadaşımı da bıraktı, sonuçta artık bekar bir adam, daha iyisi peşine düşecek, bu yıl kendisinden baya küçük bir kızla sözlenmiş. Arkadaşıma o evden bir kurtulayım, seninle şunu yaparız şuraya gideriz, nişan yaparız vb diyordu, iki yıl boyunca kızı kandırdı. Bu adamlar ya hiç boşanamayacak durumda oluyorlar ya da bu örnekteki gibi.

evli olduğunu öğrendiğin an uzak durmalıydın, çocuklarını da mı düşünmüyorsun? Onlar aile, senin orada işin Yok. Bekar bir sürü adam var ortalıkta neden insanların yuvalarını yıkmakta sebep oluyorsun? Adam belli ki normal değil, karısını senle aldatmış çocuklarını bile düşünmemiş, senin aldatılmadın ne malum? Rezil ilişkilerden uzak durun, karısını çocuklarını rahat bırakın, sizin o ailede yeriniz Yok yok yok!

Bir de konu açmış, neyini anlayalım biz senin? Sokakta giderken çantasını hatta sünüklü mendilini biri beğenip sahiplense kaldıramayacak insanlar, başkalarının ailelerine musallat olmanın haklı taraflarını anlatmaya gelmişler, ne kadar hoş! Midemi bulandırıyorsunuz sizin gibi insanlar! Ailesine sahip çıkmayan adamlar! Buradaki suçun pisliğin en büyük pay sahibi o adamdır.

Bu konu üzerine söylenecek bi kaç sözüm var.
1- Kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
2- Bu gün senin için ailesini bırakan adam yarın bi başkası için seni bırakmak çokta zor olmaz.

Kendi fikir ve düşüncem de ;
Evet sevebilirsiniz. Ama devam ettirmek bu tamamen sizin tercihiniz. Malesef ki çok çirkin. empati yapmayı denemek lazım. Evdeki bayanın yerine koymak lazım kendinizi. Ve malesef ki aldatılmış olduğu halde ailesini çocuklarını korumak adına bütün bunları alttan alip katlanan kadınlarımız var.

Tek çözüm empati yapın hanımlar.

Hem ben de evli bi erkekle beraberim yazmışsınız hem de tepki görünce kendim için yazmadım demişsin. Hiç kusura bakma ama evli bi erkekle beraber olan kadın tüm yaşadığı duygusal çöküntüleri haketmiştir. Evli olduğunu bilmeden,kandirilan ve öğrenince derhal ayrılanları tenzih ediyorum tabi ki.sen de bi kadınsın otur düşün,kocan baska bir kadınla iliski yaşasa ne kadar uzulursun.bu bir hayatı mahvetmektir.

Aa ne aci bi durum ya ne diye bilirim ki evli olan herkesin basina gelebilir hic bir sekilde yorum yapmak istemiyorum sadece o aldatilan kadina uzuldum ya

Bosan öyle gel diceksin gerçekten seviyorsan oda sevse zaten ikinci kadın yapmaz seni , hatta ikinci olduğunda meçhul kimbilir kaçıncı siradasindir , Allah akıl fikir versin ..

Yok bide kadın senin için boşansın kocasından hemii?
İyi yapıyo valla inat değil mi bende boşanmam hatta daha başka şeylerde yapardım sen yine şükret kadın sabırlıymış.
Tamam gönül seveceği kişiyi seçemez ama iraden varsa bu işi ilerletip ilerletmemek senin elindedir.
Lütfen iradesizliğinize kılıf uydurmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…