- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
evet keske olsaydi dimi yagörevler,tam tersi olsaymış keşke![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet keske olsaydi dimi yagörevler,tam tersi olsaymış keşke![]()
Benim babam da egm. Ve bunu babam dahi yapsa bu adice. Sert bir tepkiyi hakediyor.evet 44 yasinda biri
E seninde tepkisiz kalman çok saçma ama, naz yapar gibi bi pozisyona düşüyosun. Kimin başına gelse bu olay kim olursa olsun adama haddini bildirir. Senin bu tepkisizliğin sıkıntılı yanisanirim esiyle ayri yasiyorlar ama resmi olarak evliler
Yapim geregi sert bir insan degilim ama gerekirse olurum tabikiBenim babam da egm. Ve bunu babam dahi yapsa bu adice. Sert bir tepkiyi hakediyor.
Evlisin ve kocan kendinden yaşlarcs küçük birinin peşine düşmüş iltifatlar falan. Bu kadının kocana tepkisi ne olsun isterdin bunu düşünYapim geregi sert bir insan degilim ama gerekirse olurum tabiki
Dun aksam bir mesaj atmis ve bir kez olsun konusabilirmiyiz diye
Bende o yuzden konu actim uygun bir sekilde anlatayim ,kestirip atayim ,uzatmadan ve kendine uygun birini bulsun benimle isi olmaz diye anlasin istiyorum
Yazacaklarımı aynen yazmış hepsine katılıyorumNiye kırmadan ve kibar dille??
"Peşimi bırakmazsan seni eşine rezil ederim" diyemiyor musun?
Böyle devam edersen,sanki naz yapıyor gibi "Ben zor kızım,peşimden az daha koş" imajı verirsin adama ve adam için daha tatlı hal alır
calistigim sirketin bir cok yerle anlasmasi var ,tum resmi kuruluslar ve bazi lux otellerlesen otelde çalışıyorsun ve biri emniyet gen.müdürü diğeri komser iki kişi peşinde.otel emniyetlemi anlaşmalı anlamadım.
Hahahaha bu çok güzel diKibar olmana gerek yok
Senin agzina yuzune dalarim be dallama de
Karini da ararim gorursun o zaman alabora olmayi de gitsin
Terbiyesize bak!