- Konu Sahibi sallagitsinbe
benimde benzer olay başıma geldi alışveriş merkezinde gezerken 2 tane bayan aradı eşimi bişeyler sölediler eşim anlamadı bana verdi teli kimsin dedim kızlar gülerek eşimin ismini ve soyismini söyleyerek dayımızın ismini bilinmeyen numaralardan aldık ismi soyismi aynıymı ayyy yanlışmı oldumu falan diye gülerek bişeyler anlatıyolar dayımız kayıpta falan diyolar sinir oldum ulan o..... dayını gülerek kikirdeyerekmi arıyorsun dedim madem kayıpmışta ew numarasından aramışlardı sonra kapadılar ben böle konuşunca numarayı tekrar aradım sapıkları oldum resmen bezdirdim kızları sonra ağlamaya başladılar valla dayımın numarası diye aradık kendisi kayıpda acaba numara kullanıyomu diye merak ettik falan dediler bence yalandı tanıyan birisi numarasını 118 den falan almış olabilir nitekim eşim kırdı hattını sizede aynı şey olmuş olabilirmi acaba fazla takmayın bence kafanıza tekrar olursa hattı değiştirin bazen dalga geçmek için arayıp böle rahatsız edebiliyorlar insanları dünyada edepsizden çok ne var