Size cok iyi yapiyorsunuz devam edin mi diyelim .. Allah akil fikir versin dogru yola yöneltsin sizi.26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
Ben yaşadıklarımı yazdım ınanıp ınanmamak size kalmışNasıl inandın doğruyu söylediğine
bosanmadım ben arada esımle gorusuyoru cocuk ıcın ev ayrı ama sadeceSiz mutsuz olduğunuz için ayrısınız ama o ayrılmamış öyle mi? Sizde inandınız yani gerçekten.
Daha boşanmadan bir adamdan kaçıp başkasıyla konuşmak neden? Bekar kalınca ölmüyor insan.
Hiç tanımadığın bi adamın mutsuz olduğuna, karısıyla ilişkiye bile girmediğine nasıl inandın demek istedimBen yaşadıklarımı yazdım ınanıp ınanmamak size kalmış
Bende diyorum ki sizin yaptığınızı o yapamamış mı? Neden ayrılmamış.bosanmadım ben arada esımle gorusuyoru cocuk ıcın ev ayrı ama sadece
Cok gercekcıydı cunkuHiç tanımadığın bi adamın mutsuz olduğuna, karısıyla ilişkiye bile girmediğine nasıl inandın demek istedim
Emin ol öyledir, konu gerçekse eğer bu kadar saf olmayın yahu evdeki evladinizdan utanin azıcık. Hala evlisiniz adamda evli, hani okuyunca belki bir idrak gelir, şuurunuz açılır.Cok gercekcıydı cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?