26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
Hehe iyi yapıyorsun, tabii ayrılır karısından baksana iliskiyede girmemişler mutsuzlar seni bekliyordur aç kollarını koş ona.....
Allah aşkına bi evli adamlardan uzak durun allah aşkına adammi kalmadi
Evlisiniz iki çocuğunuz var o çocukların yüzüne nasıl bakıyorsunuz..Yakında bulaşacakmışsınız bide ahlak diye birşey kalmamış artık...Yuva yıkanın yuvası olmaz mutsuzsanız boşanın.Ne yaparsanız yapın.Zina yaptiginizin farkina varin.
26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
İnternette tanıştığın adama güvendin helal olsun sana evliymiş ama ilişkiye bile girmemişler boşanacak adam boşanır evliyken internetten kadın avına düşmez bu nasıl bir saçmalık azıcık akıllı olunda kendinizi kullandırmayın valla pes
Mutsuz da olsa konuşman çok büyük bir hata. Erkeklerin boşanacam numarasına kanmazsın heralde. Hiç-bir erkek kolay kolay karısını bırakmaz gizliden konuşur ama yine bırakmaz olan sana olur toplum erkeği kolay affeder ama olan sana olur. En yakın zamanda topla kendini. Kocanı sevmiyorsan boşan boşanmış yada bekar bir erkekle konuş.