Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden bosandiginiz belli evli adamlarla konusup arkadaslik yapanlar bosanmayi hak ediyor zaten26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
Şuan ikinizde evlisiniz yani ikimizde eslerinizi aldatiyorsunuz.26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
Kusura bakmayın ama bu şekilde mutlu olmayı hedefliyorsanız daha çok beklersiniz. Evli adamla birlikte olmaya çalışmak, üstelik sizin de hala evli olmanıza rağmen....... Size hiç bir şey diyemiyorum. Sizin gibi kadınlar yüzünden herkese şüpheyle bakıyoruz.....26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
Sende yedin mi bunları? Eşimle mutsuzum yalanına inanan kaldı mı yahu26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
iyimi yapıyorum diye sorabilecek kadar rahatsanız Allah yardımcınız olsun önce boşan çocuğuna bu kötülüğü yapma bari annelik başka birşey olsa gerek anlaman dileğiyle26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
Ne diyorsunuz ya?!Şeytan diyor ki İP'den falan bul konu sahibini.
Kocasına da konuştuğu şerefsizin karısına da haber et mevzuyu.
Artık sonrası 3. sayfa mı kadın cinayeti mi Allah ne verdiyse.
Tövbe yarabbim.