Evlı adamla konusuyorum

26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
neden bosandiginiz belli evli adamlarla konusup arkadaslik yapanlar bosanmayi hak ediyor zaten

26 yasındayım evlıyım bı oğlum var 2 yasında 3 yıllık evliyım eşimle mutsuzum ayrıyım ama boşanmadım ınternette biriyle tanıstım evlı ama cocugu yok oda mutsuz ayrılcak cocukları yok telefondan cok hoslandık en yakjn zamanda buluscaz ıyımı yapıyorum gerçekten karısından ayrılırmı esıyle ılıskye bıle gırememısler Mutsuzlar napmalıyım
Şuan ikinizde evlisiniz yani ikimizde eslerinizi aldatiyorsunuz.
Bunun ahlaki boyutunu bir düşünün bence

Kusura bakmayın ama bu şekilde mutlu olmayı hedefliyorsanız daha çok beklersiniz. Evli adamla birlikte olmaya çalışmak, üstelik sizin de hala evli olmanıza rağmen....... Size hiç bir şey diyemiyorum. Sizin gibi kadınlar yüzünden herkese şüpheyle bakıyoruz.....

sizde evlisiniz o da evli ve tüm evli erkekler 'mutsuzum' yalanını uydurur, siz mutsuzsunuz boşanıyorsunuz o neden boşanamıyor? evliyken bunu yapan size de aynısını yapmayacak mı sandınız? önce kendi eşinizden boşanın sonra 'bekar' adamlarla yolunuza bakın yoksa kullanılıp atılmaktan başka bir işe yaramazsınız..

sizin gibileri gördükçe ben utanıyorum fikirlerimi açık açık yazmayı çok isterdim ama banlanırım diye yazmıyorum
utanmak diye bişey kalmamış
az tutamadın mı kendini boşan da öyle yap
onu geçtim karşıdaki de evli ilişki yaşamamışmış boşanaymış o zaman siz de yemişsiniz bu yalanı belli
ne diyim iki pess doğrusu..

Bu kadar koca meraklısıydınız madem eşinize daha çok tutunsaydınız.
Milletin kocasına yapışmanıza gerek kalmazdı.

Ben anlamıyorum ilkinde yüzün gülmemiş.
Az hayal kırıklığı yaşa, az nefret et karşı cinsten.
Boşan bir yalnızlığın huzurunu yaşa.

Koca kaçmıyor hanımefendi.
Kendinize gelin!

tanımıyorsun etmiyorsun ailevi sorunlarının doğru olup olmadığını nereden bileceksin sana kendini acındırıp seni kullanmak isteyecek belki karısından da ayrılmayıp seni yan cepte taşıyacak bence ailesi olan bi insandan uzak dur onu boşver çocukların var onları düşün

Çok iyi yapıyorsunuz böyle son gaz devam edin elbet bir yere toslarsınız :KK43:

Sende yedin mi bunları? Eşimle mutsuzum yalanına inanan kaldı mı yahu

iyimi yapıyorum diye sorabilecek kadar rahatsanız Allah yardımcınız olsun önce boşan çocuğuna bu kötülüğü yapma bari annelik başka birşey olsa gerek anlaman dileğiyle

Sonradan pişman olacağınız işler yapmayın. Sizi kandırmadığını nerden biliyorsunuz acaba
Eşinizin bunu öğrenir sizin aleyhinize kullanırsa çocuğunuzundan olursunuz? !!!

Bir varmış bir yokmuş adam evliymiş ve ilişkiye girmemiş ve boşanacakmıymış. Bekaret belgesiyle gelsin buluşmaya...

Size ayrılacağını söylemesi yalan,size bunu söylüyor akşam kimbilir karısına neler fısıldıyor...eşimle birlikte olmuyorum diyor çünkü cinsel ihtiyacını sizle karşılamanın peşinde...evli biriyle birlikte olmayın heleki kendinizde daha boşanmamışken kendinize saygınızı yitirirsiniz...ve birgün bu yaptığınızın er yada geç kendi başınıza geleceğini unutmayın,kişi yaşattığını yaşamdan ölmez lafı bu durumlar içindir...boşanın,boşansın sonrasında ne bizim size,ne eşinin o adama,nede milletin çocuğunuza söyleyecek bir lafı kalmasın

Back
X