• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

??Evli ama AkLInDa DeLii sOrUlArrBaşka birine aşk nasıl mı???

Yani anlamıyorum bu akilsizligi erkek yapsa aldattı bilmem ne deriz ama sen yapınca güzel yorumlar mi bekliyorsun ?? Aldatma sadece yatakta mi oluyor psikolojik aldatma en kötüsü değil mi ??
Boşa bacım sen bosan o iş yerinde evli ama başkasına göz dikmiş erkek musvettesiyle beraber ol. O da senin yüzünden yıksın yuvasını. Bakalım seni kaç gün sonra hevesini alıp bırakır

Adamı öyle görmek istediğin için bakışlarını yanlış yorumluyor olabilir mısın? Başka biriyle aşk yaşamak istiyorsan lütfen boşan ve öyle yaşa. Zaten şiddet varsa ve senin başka birine ilgin varken o evlilikten hayır gelir mi bilmiyorum. Çocuklarına yapma bunu. Çalışıyorsun kimseye muhtaç değilsin. Evlilik kurumuna lütfen leke sürme. Boşan.

Ne diyelim: amannnn bisver loo 3 günlük dünya hayatini yaşa, zaten aşk varsa her sey mubahtir

Pufffff ne konu ama yorumlarimizla ışık oluruz aşkına...

bu delilige yorum .....hmmmm...... nikahi altinda bulundugnuz o adamin ve cocuklarinizin yuzune bakabiliyormusunuz ? bide siralama yanlis.once bosanip.sonra.asik.olacaktiniz.

Kocan gayet ilgili bence. Hergün dövüyomuş. Böyle koca nerde?

Diğeriyle de sevgili ol yani o da aşıkmış sana. Ne güzEl dünya!

Hayırdır sizin de mi çocukluğunuz sorunlu???

Her kocası döven (DARP raporu al) birine aşık olsun...
Oldu...:işsiz::işsiz::işsiz:

Bak canım büyük konuşmayın demişsin haklısın fakat mantıklı düşünürsek ikinizindi sorumlu oldunuz birer yuvanız ve evlatlarınız var yazık etme günah boşanın sonra yolunuza bakın ama başka kişilerin nikahı altında yapmayın
Evet farkındayım.Evet galiba ilgi
Nick değişimi neden yaptın konu sahibi ?
Sende bizi yemeye mi çaLışıyorsun?
@Mune
Konuyu ben açtım..
Buyuk buyuk kimse konusmasin.. sunu kabul edelimki erkekler flort donemindeki gibi olmuyorlar evlilikte.. daha cok kendi kendilerine yasiyorlar.. kadin kadar istemiyor bazi seyleri.. bu kadinin kocasi birde siddet uyguluyormus! Yani bu kadinin gozunun disari kaymasi normal oluyo bu durumda. Biz kadinlar bence bazen cok zeki olsakta bazende duygularimiz bizi aptal yapiyo. Ilgiye ihtiyac duyuyoruz bence.. evde bulamayincada disarda arayabilioruz. Bunda suc kimde tartisilir tabii. Cunku en ufak bir huzursuzlukta baska birinemi bakmak lazim? Evlilik zamanla siradanlasiyor belki hemde.. en ufak birseyde esiniz baskasindan etkilenseydi? Boslukta olunca insan sanirim tutubacak mutlu olacak seyler, heyecanlar arayabiliyor. Durumun zor bence ama siddet varmis cnm esinden siddet goruyomussun bu cok kotu. Sen baskasina asik olsanda olmasanda kocan bi okuz bu degismeyecek!!
Bu yazı için teşekkür ederim...Tabiki tepkilerin bi çoğuna hak veriyorum.Evliliğin sıradanlaşması ve eşimden bekleyipte göremediğim ilgiyi bu mutsuz günlerimde başka birinden görünce aşık olduğumu düşünmem bile beni içinden çıkılmaz bir duruma sürüklüyor.Belki bu konuyu birkaç ay önce okusaydım bende böyle yorumlar yapabilirdim.
Her ne yaşarsam kadınlık grurum ve eşimin soyismini taşıdığının farkındayım!Evliliğimi kurtarma çabasını bırakmicam ve bu düşüncenin beni farklı yerlere çekmesine izin vermicem inşallah....

12 yıllık evliyim çok mutluyduk çokkkk...Eşim o tanıdığım aşık olduğum insan olamaz diye düşünüyorum bazen.Son 2yıldır beni eskisi kadar sevdiğini düşünmüyorum.NEDEN Mİ?hakaretler en küçük tartışmada beni dövmesi,çocuklarıma ve bana sürekli bağırıp çağırması bıktım artık.! eşimin ilgisizliği beni çıldırtıyor Daha nelerrrrr nelerrrr.
Gelelim asıl probleme!
Çalıştığım yerde birine aşık oldum galiba.Sürekli düşünüyorum onu görünce mutlu oluyorum.Onun bakışları zaten kendisini eleveriyor.Herşeyi anlatıyor..Oda aşık bana .O da EVLİDeliricek gibi oluyorum!!!Görmezden geliyorum konuşmuyor ama bi bakıyorum yanımda..Asla Bu Dünyadaaa büyük konuşmayın.Akıl verin bana öyle uç dünyalardaki insanlarızki aslında anlatamam bile..SİZDEN BU DELİLİĞE YORUM BEKLİYORUM
Tövbe et. Cok büyük bi günah a surukleniyorsun

Saldırmadan empati yapsak hanımlar? Aşk değilde seninki elinden götmediğin ilgiyi başkasından görünce hoşlandın heycan yaptın aşk değil bu, gel gelelim o adam evli sen evli o yüzden bu zinaya yaklaşmazsın umarım. Eşinden gördüğün şiddet ve görmedeiğin ilgi seni bu düşüncelere itiyo (iyi bilirim o duyguyu maalesef):KK43: duygularınla değil öantığınla hareket et ltfn sonra çok pişman olursun umarım geçici bi süreçtir bu durum eşin kendini toparlarda yuvandaki huzıra tekrar kavuşursun

bide duygusallik yapmiyor mu kocan sana ne yapsa mustahak hem ayrılmiyosun yanındasın hem disardaki ilgide hoşuna gidiyo oh iki adam ne ala dimi bide kalkmis bana asik oda diyo adam daha bisey dememis etmemis evire çevire dovsen akillanmaz evli adama gözünü dikmis deliriyomus allah mustahakini veresice.

bacım kendi yuvanın altına dinamiti koydun patlatacaksın iyi güzel hoşta el alemin yuvasından ne istiyorsun.... eşini boşa diğer adamdan da uzak dur zaten boşanınca bütün sorunların bittiğini fark edeceksin sonra münasip bir yeni aday bul dolu dizgin aşkını yaşa

Bayanı suçlamak yerine,okuduğum onlarca yorumdan yapılan en güzel yorum bu bence...:KK66::KK9:

Bir kadını ilgisiz bırakırsan o kadın her yola sapar.Çünkü sevgiye aç kalır

Kadını vezirde rezilde yapan bence erkektir...

Rabbim kimseyi şaşırtmasın..

Hiçbirimize hiç bi zaman büyük konuşmayalım bence.İnsan beşerde şaşar da..yapmam dediğin herşeyin bi bakarsın içindesin.
Iste karakter ne kadar saglamsa o kadar iyi, bu bayan siddette goruyormus. Buna ragmen 12 yildir bosanmamis. Evlilik baya zor bi kurum. Bi giren bide giremeyen pisman. Gunumuzde aldatmak vs o kadar kolayki sosyal medya sayesinde..birbirini tanimayan insanlar bile yakinlasabiliyor hayret verircesine. Rabbim kimseyi sasirtmasin ve iyi insanlarla karsilastirsin

bide duygusallik yapmiyor mu kocan sana ne yapsa mustahak hem ayrılmiyosun yanındasın hem disardaki ilgide hoşuna gidiyo oh iki adam ne ala dimi bide kalkmis bana asik oda diyo adam daha bisey dememis etmemis evire çevire dovsen akillanmaz evli adama gözünü dikmis deliriyomus allah mustahakini veresice.
Tatlim bu nasil acimasizlik? Siddet gosteren koca ne yapsa mustehak olemi karisina? Sonrada kadin hakki demeyin bana. Aldatmanin erkegi kadini olmaz. Erkek yaparsa elinin kiri kadin yaparsa o.rospu damgasi yiyor. Bu acinasizlik degil mi? Erkegin istegi arzulaei varsa kadininda var.. ki erkekler hic bisey hissetmeden sade cinsellik yasayabilir.. ama cogu kadin bunu yapamaz... duygusaliz iste. Ha bu konu sahibini aklamiyor tabii ama henuz fiilen yaptigi bisey yok ve bu yorumlardan sonra olmazda umarim.

Muhtemelen geçici bir durum eşinle yaşadığın..evliliğini düzeltmeye odaklan ve bu sarsıntıdan faydalanıp içeri sızmaya çalışan çevrendeki çakalları görmemezlikten gel..yoksa sonuçları ağır olur...evlilik çocuk oyuncağı değil her daim aynı ilgiyi göremezsin

Back
X