• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli arkadaşlar bi bakabilir misiniz?

Eğer eşinize karşı, eşinizin ailesine karşı saygılı olursanız hiçbir sıkıntı yasamazsiniz. Kv ile biraz mesafeli olabilirsiniz ama bunu yaparken kendi annenize karsi da yapin ki esiniz adaletsiz davraniyorsun deyip yanlis düşünmesin annesini sevmiyormus gibi olur oyle. Bi de alttan almayı bilin, tartıştınız, kavga ettiniz yatağa küs girmeyin, girseniz de sabah eşinin yanağına bi öpücük kondur öyle uyan. Gurura inada öfkeye gerek yok.

Ay ne güzel söylemişsiniz
Gerçekten öyle. Eşim suskun. Ben gevezeyim. Eşim uzun ben kısa. Eşim zayıf ben şişko. Eşim az güler ben kahkaha atarım. O kürt ben laz. O gezmeyi sevmez ben zıpır gibiyim. Ama onun merhamet ve şefkatine aşığım..

Eger icinden birsey "birseyler istedigim gibi degil" diye geciriyorsan biraz bekle derim. Maalesef ayni cati altinda yasamayinca, ortak birseyler paylasmayinca anlasilmiyor. Bu en egitimli birinden tut da egitimsiz birine kadar boyle. Senin ic sesin ne diyor?

Ben en çok dürüstlüğe önem verdim, sonra sevgi saygı ve iyi niyet. Eşimin Bazı yaptıklarına kızıyorum ama kötü niyetli olmadığını bildiğim için geçiyor sonra. Ama evlenmeden , aynı evde yaşamadan tam olarak anlaşılmıyor. Birbirinin huyuna alışmak evliliğin oturması 1 yıl sürüyor nerdeyse

Eger icinden birsey "birseyler istedigim gibi degil" diye geciriyorsan biraz bekle derim. Maalesef ayni cati altinda yasamayinca, ortak birseyler paylasmayinca anlasilmiyor. Bu en egitimli birinden tut da egitimsiz birine kadar boyle. Senin ic sesin ne diyor?

Ic sesim bekledigimden istedigimde daha da fazla hersey ailesi olsun kendisi olsun. Ama evlendikten sonra da aynı şekilde devam eder mi diyorum. Diğer gelinlerine bakıyorum . Kimse karismaz etmez mesafelidirler. Dıştan görünen bu tabi.

Sevgiden önce;
1.saygı
2.merhamet
3.hoşgörü, anlayış
4.haklıyı haksızı ayırt etme olgunluğu..

Bunlara bakın... Zira ben bi daha evlenecek olsam bunlara bakıcam...

Bir gelinlerin agizlarini hissettirmeden ara bakalim ne diyorlar. Eger icine siniyorsa kuruntu yapma. Daha oncede dedigim gibi bir insanla ayni evi paylasmayinca bilemiyoruz maalesef. Sansa artik

Eylülde düğünüm var. Çok şükür bir sıkıntım yok Nisanlimla ama, yine de mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Sizce evlenecegim erkekte en çok nelere dikkat etmeliyim, neyi sorgulamaliyim, ailesinde neye dikkat etmeliyim. Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim
Düğünün varsa evleneceğin erkeği zaten seçmiş olman gerekmiyor mu ? Bunları daha önce sorgulamalıydın sanki

Düğünün varsa evleneceğin erkeği zaten seçmiş olman gerekmiyor mu ? Bunları daha önce sorgulamalıydın sanki
Hehh iste tam da bunu diyecektim..
Flort ederken bu konuyu acsan no prob.
Ama simdi biraz tuhaf sanki,
Zaten secimini yaptin sayilir nisanlisin ve evleneceksin..

Eylülde düğünüm var. Çok şükür bir sıkıntım yok Nisanlimla ama, yine de mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Sizce evlenecegim erkekte en çok nelere dikkat etmeliyim, neyi sorgulamaliyim, ailesinde neye dikkat etmeliyim. Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim
Ailesyle en başta mesafe koy derim ben. Bide ben kendi yapamayacağım şeyleri ondan istemem ki yarın bana sen de yap demesin diye.(her türlü konuda olablr ;aile,cinsellik vs..) eşinle bile adım adım ilerle derim. Birde ikinzn arasndaki sıkıntıları ailelere taşıma derim:) genel bişey oldu ama kendmce yaptğm şeyler

Saygı derim başka birşey demem. Karşınızdakinin kocaniz olduğunu unutmayın. Ve sizin de onun karınız olduğunu unutmasına izin vermeyin ;)

Kimseye yaranmak için olmadığınız biri gibi davranmayın.
Yatağa ve sofraya küslük sokmayin.
Otu b.ku dert etmeyin.
Evli bile olsaniz birbirinizi tanımanız için birbirinize süre verin, herşey bir anda yüzde yüz uyum sağlamaz.
Çocuk için acele etmeyin.

ben bi soz duydum çok etkilenmistim

kizlarinizi kalbini yanlislikla kirdiginda tekrar gonlunu almasini bilen erkeklerle evlendirin e benzer bisey soyluyordu

Evlenmeden once ogrenilecek seyler degil ki bazi seyler..omur boyu yeni bisey ogrenirsin..

Ailesiylede cok yakınız aynu sitedeyiz okadar yakin yani bu biraz beni korkutuyor
Bu biraz tehlikeli. Aynı site içinde olmayı ben kabul etmezdim. Bizim yarım saat mesafemiz var yine de ulaşıyor yani ulaşmak isterse. Gerçi uzak olsa da yapacak olan telefonla da yapıyor yapacağını. Uzaklık olarak mesafe olmuyorsa da davranış olarak mesafe şart.

Back
X