• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli arkadaşlar bi bakabilir misiniz?

- "Anam anam canım anam" deyip sen sanki ağaç kovuğundan çıkmışsın gibi davranıp davranmadığına
- Senin fikirlerini ve kararlarını ne kadar önemsediğine
- "Benim param senin paran" gibi para muhabbetlerini ne kadar döndürdüğüne
- Şiddet içerikli davranışları olup olmadığına (Kolay sinirlenip bağırıyorsa dikkat, hemen bastırman lazım bunu sinersen tepene çıkar)
- Aldatma meyili olup olmadığına diyeceğim ama bunu göz göre göre aldatılanlar bile anlamıyor bazen
- Sana ve ailene ne kadar saygılı olduğuna (Ailene saygısı yoksa ileride sana da saygı duymasını bekleme)

Bu kadar madde geldi şimdilik aklıma :) Bunları düşünmek için baya geç kalmışsın tabi, bunlardan biri yaşansa bile nişan atmayıp evleneceğine eminim. Umarım mutlu olursun.

Tartışmalarda ikiniz aynı anda konusmayin,çünkü sinirliyken ikinizin sesi yükselecek herkes digerini bastirmaya çalışacak o bagirirken seni dinlemicek dolayısıyla sen avaz avaz bağırıyor olacaksın. Biriniz öfkeliyken digeriniz sussun ama şunu demeyi ihmal etme "şu an sen konuş ama daha sonra benim de diyeceklerim var ama sakinlesince biz anlatıcam ".
Çok fazla trip atma
Çok Nazlı olma
Zira belirli bir süre sonra artık umursamiyorlar

Ailemden birisi seni kiracak bisey yaparsa bana söyle ben ozaman soylemesi gerkeni söylerim diyor.Bana karsi cok saygılı birsey söylediğim zaman dikkate alıp yapmaya çalışır ikiletmez. Ailesiyle ailemlede mesafeli bir durumumuz var. Böyle olmasi ikimiz içinde iyi diyor. Ya bu kadar herşey yolunda gitmesi de korkutuyor beni. Bu arada iyi dileklerin için teşekkür ederim
Evliliğin ilk 1 yılı biraz zor geçer.
Aynı çatı altında yaşamaya alışmak, birbirinizin türlü türlü değişik davranışlarının ortaya çıkması, birilerinin birşeyler demesi gibi şeyler olabilir.
Çok büyük bir sıkıntı yaşamadıkça bunları dert etme, geçici bir süreç oldupunu unutma.
Temkinli ama rahat ol, mutlu ol.

bencil ve hatasını anlamayan erkekle yürümez..en önemlisi bu..
gezmeyi sevmesi her ortam ayak uydurması en önemlisi sana verdiği değere bak.. yaşamadan anlayamazsın da yine de bunlar bir ipucu işte.

ailelerin uyumu ve saygısı çok önemli. Nişanlının sana karşı tutumu ne sebeplerle kavga ediyorsunuz bunların hepsi önemli

Nisanlisin ve eylulde dugunun var bu sordugun sorulari coktan senin cozmus olman gerekmiyor mu? Gözün kapali körü körüne mi gidiyorsun bu yolda anlamadim...

Bu sorular senin icin çoktan cevap bulmus olmasi gerekirdi...

Ailesine yaranmaya calismayin. Mesafe koyun. Ama asla esinizi annesine karsi doldurmayin.
Evlendim diye isten cikmayin. Calismiyorsaniz da ise girin. Nicelerini taniyorum bebek gibi kizlar evlenip isten cikti. Hemen degil ama zamanla para yetmiyor diye cekmedikleri kepazelik kalmadi. Sonra o guzellik bakim vs gidince bir de boynuz yedi. Uzerine bi de sopa yedi
. Gelirim yok diye de sustu oturdu.
Kocaniz da olsa maas kartinizi vermeyin. Sadece sizi ilgilendiren konulara siz kendiniz karar verin. Ikinizi ilgilendirenlere ikiniz karar verin. Ablam soyle dedi annem boyle dugun istedi vs olaylarina girmeyin. Ama elalem ne der diye bakarsaniz isin icinden cikilmaz. Heleki gorumce kayinvalide araya girerse durum allahlik.
Asla kendinizi ev isinden sorumlu ilan etmeyin. Tabiki siz de yapicaksiniz ama esiniz de yapacak. Bastan ne alisilirsa aynen devam eder.

Eylülde düğünüm var. Çok şükür bir sıkıntım yok Nisanlimla ama, yine de mutsuz olmaktan çok korkuyorum. Sizce evlenecegim erkekte en çok nelere dikkat etmeliyim, neyi sorgulamaliyim, ailesinde neye dikkat etmeliyim. Bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim
Annesine çok dikkat et ve nişanlının ana kuzusu biri olup olmadığına...böyleyse yandın

mutsuz olmaktan korkmayacağın bir erkekle evlenmelisin

Back
X