- Konu Sahibi Fairy Tale
-
Bi rahat batma olayı var onu kabul ediyorum zaten de :) Ama biraz da bunalıyorum sanki.
Herşeyin fazlası zarar gerçekten ama ya. Çıldırışlardayım bazen.
Bi de çok kırdık sanki birbirimizi.
Herşey düzelir mi ki?
Arkadaşım ben bu davranışları kıskançlıkları çok normal görmedim. Yani yine de umudunu kırmak istemem ama çok fazla da değişecek birine benzemiyor. Ben anlattıklarından böyle bir sonuç çıkardım en azından. Tabi ki değişme umudu var, her insan bir değildir, ama benim eşimin kıskançlıkları evlendikten sonra azalacağına daha da arttı meselaTeşekkürler arkadaşım. Günde en az 15 kez konuşuyoruz, yemeğini yedin mi, ne yedin, ne giydin, üşütme, yorulma vs. Örneğin ofisten apar topar çıktım bir yere yetişcem, niye haber vermedin. Geçen gün telefonla konuşurken kapı çaldı, su istemiştim. Suyu almak için teli kapattım, 15 dk sonra aradı. Sucu gitti niye haber vermiyorsun, ya sana bişi yapsaydı şöyle olsaydı böyle olsaydı diye. Kendime güvenimi kaybetmekten korkuyorum. Allahım yardım etsin ne deyim.
"kadınlar ne ister"..
ulan ne haklılar şu soruyla yaaaaa..
kırmış olabilirsiniz bunlar hep olan şeylerde, arkadaş deli gibi seven bi adam var karşında. sevgiyle orantılı bi duygu olan kıskançlık var ortada. seven kıskanır..we sana bebeği gibi bakıyo.. egon tavan olmuş..ne diyeeemm
Arkadaşım ben bu davranışları kıskançlıkları çok normal görmedim. Yani yine de umudunu kırmak istemem ama çok fazla da değişecek birine benzemiyor. Ben anlattıklarından böyle bir sonuç çıkardım en azından. Tabi ki değişme umudu var, her insan bir değildir, ama benim eşimin kıskançlıkları evlendikten sonra azalacağına daha da arttı mesela
Kendine güvenini kaybetmek istemiyorsan, hep olduğun gibi kendin gibi kalmak istiyorsan kendine yeni bir yol çizmen lazım.
Umarım sen mutlu edecek en doğru kararı verirsin. Ömür boyu mutluluklar dilerim....
Arkadaşııııııım işte benim korktuğum da bu. Üstelik ailem bazı sebepler yüzünden evliliğimiz için çok heyecanlı değiller. Sadece bana saygı gösterdikleri için ses çıkarmıyorlar. Geçenlerde annem de aynı şeyi söyledi, bak evlendikten sonra bize bişi deme kendin ettin deriz dedi. Düşündüğüm zaman çıldıracak gibi oluyorum. Kendime güvenimi gerçekten kaybetmeye başladım, neşem enerjim herşeyimi bastırır oldum. Kıskançlık yapacak, bozulacak surat asacak diye. Çok mu abartıyorum acaba diyorum ama beni diken üstünde bırakıyorsa eğer bu duygular sanırım haksız değilim. Mutluluk dileklerin için çok teşekkür ediyorum arkadaşım, Rabbim kat ve kat sana da nasip etsin.
Amin sağol
Mesela eşim de beni çok mutlu ediyor, herşey harika, güllük gülistanlık.... Ama öyle saçma birşeyden dolayı bi kıskançlık kavgası ediyoruz ki, o bi an işte bütün mutluluklarımı güzel günlerimi siliyor sanki... Sonra ağzından çıkacak her lafa, çevrendeki insanlarla olan bütün konuşmalarına dikkat etmek zorunda kalıyorsun. Kısacası içinden geldiği gibi hareket edemiyorsun. Niye? Sırf kavga etmemek, onu üzmemek için.. Yani kendin gibi hareket edemiyorsun
olumlu ve olumsuz yonlerını tart canım hangısı daha agır basıyor.. sıddet vs yoksa ben olumsuz bırsy goremedım..kıskanclıgı da manyaklık boyutunda degılse tabıkı...kıskanması normal...
anladım canım:s
pekı yaslarınız kac
Canım çok teşekkür ediyorum.
Aslında deli gibi seviyorum o kadar çok istiyorum ki düzenli bir hayata birlikte tutunalım.
Sizi de Allah nazarlardan korusun, Maşallah Süphanallah diyim :)
Bebiş de geliyor anlaşılan, imrendim vallahi.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim kardeşim, Rabbim huzurunu hiç bozmasın.
İnşallah en doğru kararı verirsin canım.Tam olarak benim hissettiklerimi yazmışsın arkadaşım. O an herşey bitiyor, tüm güzellikler. Üstelik bir de haklı gibi tartışıyor, sonra anlıyor ama ne fayda. Duygularıma yenildim, bencillik yaptım affet diye dolaşıyor ama o kadar çok kırıldım ki bu davranışlardan artık affetmek bile midemi bulandırıyor. Sürekli bu son diyor, bir daha asla seni üzmeyeceğim. Ama anlık bişi oluveriyor işte. Sonra söylediğin gibi herşeye dikkat etmek, özünü terketmek zorunda kalıyorsun. Eskiden şirkete geldiğimde odama çıkana kadar arkadaşlarla selamlaşırdık, şimdi içimden günaydın demek bile gelmiyor. İçime kapandıkça kapandım. Yani öyle kötü bir psikoloji ki; molalarda bahçeye çıkıyoruz. Çay filan içiyoruz, ben orda daha kötü oluyorum, uzaktan bir yerden görecek kim vs gibi saçma sapan sorulara beni boğacak diye. Üstelik orda oturduğum herkes şirket çalışanı ve öyle veya böyle görüştüğüm insanlar. Allahım çok kötü bir psikoloji bu. Ben isterdim ki oradan geçiyor bile olsa, sevinçle gelsin yanıma. Kahkaha atıyorsam o da katılsın aramıza. O da beni taşısın isterdim. Ama mümkün mü, günlerce sorar artık; uzun boylu olan kim, çay ikram eden kim, Mustafa hangisiydi filan diye. Yani muhabbetler öyle bir noktaya geldi ki sanki çevremde hiç bayan yaşamıyor. Allahım sen bana doğru yolu göster Yarabbim..!
bir erkeği 4 yaşından sonra değiştiremiyoruz malesef tatlım bu her zamanki erkek eş konularında kullandığım bir laftır ve doğruluk payıda fazladır...
senin adama gelince bu kıskançlık adı altındaki kısıtlaması geçermi yoksa daha fazlamı olur bunu sorarak gözlemleyerek değil ancak ve ancak yaşayarak anlayabilirsin...
ayrılmak en kolay çare birde mücadele kısmı varki onu yontucam diye senin sinir sistemin harap olur
ailende böle düşünüyor ve onay vermiyorsa onların haklılık payınıda göz ardı etme derim
cünkü tecrübe senin yaşamadıklarından daha büyük bir gerçektir
ayrılırsın karşına hiç umursamaz gamsız bir adam çıkar bu seferde sen dellenirsin
o peşinde minderle gezmeleride inan evlenince geçer
aitlik egosu var cünkü bunlarda
en doğru karar senin ben bu adamla baş edebilirim diyorsan hayırlı olsun
bence kaybetmekten deli gibi korkan erkek böyle kıskanç davranır. seni kaybetmeyeceğine emin olmalı. bunu ona davranışlarınla yaptıklarınla bi şekilde hissettir.
anladım canım:s
pekı yaslarınız kac
arkadaşım senin yazdıklarını okuyunca eşimle sevgililik günlerimiz geldi aklıma
neler çekmişim ya dedim, Allah yardımcın olsun önce
birincisi karar vermen lazım bir ömür boyu yaşarmıyım bu adamla diye,
ve belliki ayrılamadığınıza göre çok aşıksınız
biraz uğraşman lazım, zaten zamanla düzeliyor
o sinir patlamalarında hiç tartışma, sakinleşince konuşalım de, sus, o anda anlamaz seni
sonra sakinleşince ortada sorun edilcek birşey olmadığını örneğin tanımadığın kimseyle görüşmediğini
ve bu yaptıklarının seni çok kırdığını, geleceğimi senle düşünürken emin olamadığını söyle
her an gidebileceğinin sinyalini ver arada,
yada diyelim telefonla arıyor niye aramadın , o anda bişey oldu arayamadım, sen merak
etme aşkım beni, tuvalete giderkende haber vereyimmi falan de,
gül hatta yani saçmaladığını farketsin
zamanla hepsi geçiyor, tam kızmadan bir şekilde yumuşatabilirsin
zamanla sonsuz bağlılığa dönüşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?