- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- 53
- Konu Sahibi Fairy Tale
-
gördüğüm kadarıyla çoğu erkeğin evlendikten sonra eski kıskançlığı kalmıyor, anlattığın gibiyse diğer konularda ben evlen derim. kıskançlık harici anlattıkların her erkekte bulunmayan zor meziyetlerden.
Merhabalar, anladığım kadarıyla aynı evde yaşamıyorsunuz değil mi? 3 yıl birliktelik var ama bana göre biraz fazla içli dışlı olmuşsunuz. yani birlikte çok fazla zaman geçirmişsiniz. Hal böyle olunca onun kıskançlıkları ve aşrı ilgisi sana karşı ters tepki yapmış. Bir insana olan fazla ilgide o insanı bunaltır.
Kıskançlıklara gelince, evlenince zamanla geçebilir, bunun tam bir garantisini veremeyiz. Ama şöyle bir gerçek varki, bu zaman doğru düzgün insan bulmak çok zor. O yüzden ben iyi bir insan olduğunu, seni sevdiğini düşünerek evlenmenizde bir sorun olacağını düşünmüyorum..
merhaba. bence çok güzel bir ilişkiniz var birbirinizide çok seviyorsunuz ayrılsanız bile dayanamayıp yeniden birleşirsiniz. sevgi kolay bulunabilecek bir şey değil. tamam kıskançlıkta büyük sorun ama aşılamayacak kadar değil. evlendikten sonra kıskançlığının azalacağını düşünüyorum(benim eşimde öyle olmuştu)
valla 3 yılın 5 yılın peşine düşmemek lazım eğer bu adam düzelmez diyorsan geri adım atma
benim eşim sevgiliykende çok kıskançtı ben şuan evde ne şort giyebiliyorum ne askılı bir body
kıskançlıkta sınır tanımıyor sağolsun
olumlu ve olumsuz yonlerını tart canım hangısı daha agır basıyor.. sıddet vs yoksa ben olumsuz bırsy goremedım..kıskanclıgı da manyaklık boyutunda degılse tabıkı...kıskanması normal...
cok yogun ilgi bunaltir ama yaa, cok abartili gercekten okurken bile icim sisti inanin esimi dusundum bi an pesimde dolanirken telde uzun konusmak bile skintiya sokar beni.. o yuzden benim tarafimdan bakinca iliskiniz biraz vasat.. arkadasim en dogru karari verirsin insallah, ancak iyi dusunmelisin burdan yorumlamak cok kolay...
Arkadaşımmmm aynı dertler bende de vardı...
ama evlendiğimizden beri çok değişti. Artık eskisi gibi
kıskanmıyor beni. Özledim bile diyebilirim kıskanmalarını.
Bana şimdi o kadar çok bağlıki göz göze gelmemiz yeterli
sevgimizi anlatmaya.
Seni seven bi adamı bulmuşsun bence kıskançlıklarını sorun etme.
İnan geçiyo kardeşim
o çocuğu sakın kaçırma sakııııııııııııın :)))))))
Yaaaaaaaaaaa ağlıycam ama :)) Kararsız şirin ben miyim yoksa..
walla mükemmel bi adam bulmuşun, rahat batmış diyim sanaD:
mumla ararsın sonra ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?