- Konu Sahibi Fairy Tale
-
Ben de 4 yıllık evli bir bayanım, ve aşırı kıskanç bir yapıya sahiptim fakat evlilik insanı gerçekten törpülüyor..evlenmeden önce psikopat gibi habire tel açıp nerede kımınle ne yaptığını sorardım..ve cok tartışırdık, evlendikten sonrada bırsure devam ettı bu huylarım..cep teli karıştırma, çaktırmadan mesajları okuma gibi..ama bırgun dedim ki ben ne yapıyorum..bu kuşkuyla yaşanır mı, üstelik ortada hiçbir sebep yokken..eğer bu ınsanla bir ömür geçireceksem, güvenmek zorundayım..eğer gerçekten durup dururken gözüme batan bırsey olursa tabı kı hesabını sorarım ama ortada bırsey yokkende sorun çıkarmamın cok manasız olduğunu ve karsı tarafı cok bezdirdiğini farkettım...umarım erkek arkadaşında benım gıbı dusunup bu huyundan vazgeçer..cunku gerçekten sevebılecegın bır ınsan bulmak cok zor...fakat benım aklımı karıştıran ailenın neden onay vermedıgı..? bence bu konu erkek arkadaşının kıskançlığından daha onemlı..genelde aileler senden benden daha dikkatli bakıyorlar karsı taraftakı sorunları daha iyi analiz ediyorlar..bence sen ailenin sesine de biraz kulak ver..
Sınırsız kazanç imkanlarından yararlanmak kendi ürünlerinizi %30 indirimli alarak eşsiz oriflame ürünleriyle tanışma fırsatı sizleri bekliyor gelin hemen üye olun beraber ekibimizi oluşturarak birlikte büyüyelim.ozlemmelles@hotmail.com
0.539.540.96.92 sponsor no:2105420 oriflame resmi sitesinden bu sponsor numarasına üye olun hemen ücretsiz katalogunuz göndereyim.
kardeşimin eşi de böyleydi
rimel bile sürmesine izin vermezdi
işyerini uzaktan keser sonrada sen sunla guluştun bunu yaptın bilmem ne diye burnundan getitriridi ama evlenince düzeldi
gördüğüm kadarıyla çoğu erkeğin evlendikten sonra eski kıskançlığı kalmıyor, anlattığın gibiyse diğer konularda ben evlen derim. kıskançlık harici anlattıkların her erkekte bulunmayan zor meziyetlerden.
"kadınlar ne ister"..
ulan ne haklılar şu soruyla yaaaaa..
kırmış olabilirsiniz bunlar hep olan şeylerde, arkadaş deli gibi seven bi adam var karşında. sevgiyle orantılı bi duygu olan kıskançlık var ortada. seven kıskanır..we sana bebeği gibi bakıyo.. egon tavan olmuş..ne diyeeemm
Senin iş hayatın, onun kıskançlığını kaldıracak bir hayat değil. İşin ile eşin olmaya aday kişi arasında seçim yapmalısın. Aksi takdirde çok yıpranırsın..
benim eşimde evlenmeden önce çok kıskançtı.mesai saati bitime kadar telefonu açık tutardı akşama kadar dinlerdi.evlendik hiç böyle sıkıntıları kalmadı.oda derdi evlendikten sonra böyle şeyler yapmayacağım diye ve öyle de oldu.ayrılmayı düşünme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?