evli arkadaslar siz de esinizin ilgisizliginden sikayetci misiniz?

Esin seni olur olmaz terslediginde bagirdiginda durup sen niye boyle davraniyorsun diye soruyor musun yoksa tavir mi aliyorsun sadece ?

Yok ben acikca soruyorum. Ne oldu nicin boyle davraniyorsun diye. Cogu zaman ses yok. Keza bu aksada ayni oldu. Sadece tamam ozur dilerim dedi ve yatti.

Vallahi canim benimkine hoyy falan olmuyor. Adama bi hoytt de o sana bin hoyt diyo. Sonra kusuyo surat yapiyoo. Uzatiyooo.. dedigine demisine pisman ediyo. Ben 3 sene de onunla tartışmamayi ogrendim.
wuuuuu çocuk gibi o ne öyle
gerçi benimkide surat ediyoda 9 yıl oldu bizim artık oralı olmuyorum yeter dimi nazladığım

En ufak bir seyde hemen sesini yükseltiyor, tersliyor. Ya benim derdim bana zaten yetiyor. Biraz anlayis biraz incelik istiyorum cok mu?
Valla çok şey istemiyorsunuz hatta istemiyoruz ama onların çoğunun malesef doğası böyle. Hee der geçerdim ben tepkisizlik en büyük tepkidir. Ama sık sık ses yükseliyorsa tavrını koyarım babasının kızı yok burda.

En ufak bir seyde hemen sesini yükseltiyor, tersliyor. Ya benim derdim bana zaten yetiyor. Biraz anlayis biraz incelik istiyorum cok mu?
Çok şey istemiyosun istemiyoruz aslında ama nedense bi turlu göremiyoruz o inceliği. Ahh ahh canim benzese var aynisindan daha dun aksam eve almicam artik gelme hic dedim :) maden ilgilenmiyosun varligin yoklugun bir bari evde olmasa en azindan kafam rahat olsun dedim. Kizimdan ayiramassin beni kizimi gorcem dedi dedi geldi eve. Ay bide hava soğuk otelde usiyimmi diye kendini bile acindirdi. Dun aksam pek ilgiliydi ama tabi kaç Gun sürer diye sorarsan iki bilemedin uç gun .. sonra yine eski tas eski hamam.

Maalesef erkeklere okuz diye boşa denmiyor. Iliskileri boyle rolantiye aliyorlar. Sonra sorumlu kadın oluyoo. Niyeymis, dır dır ediyomuss.. adam gibi davran bak bakalim dır dır var mı? Anan me desek bos... öküz isteeee

Takma da nereye kadar takma. Diyirum ya zaten hassasim. Bazen düşünüyorum yalnız da yaşamadım ki sıkıntıları. O da gördü. Insan demez mi? Kadın hassas biraz alttan alayım. Gerci hep alttan alan benim.
Herşey evlenene kadar sanırım sonrası diledikleri gibi olsun herşey onların gönlüce olsun vs vs...

Ya bizim kedimiz var. Kucuk bir yarasi var. Yatmadan o yaraya merhem surecek aldi kediyi gitti odaya. Ben de odaya girmeden kapiyi caldim. Hani daha isini bitirmediyse kapıyı acinca kedi kacmasin diye. Kedi kucagindaymis. Asagi atlayinca titnagi bacagini acitmis. Efendim niye kendi odama gurerken japi caliyormusum. Yani sacma sapan sebeplerle cikisiyor.

Bebeğinize üzüldüm, Allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah gönlünüzü ferah tutun..

Ama eşiniz konusunda bence hassas olduğunuz için gözünüze büyük görünmüş olay. Erkekler ince değiller, ve biz onlarla yaşamak evlenmek istiyoruz ama aynı zamanda onları kendimize benzetmeye çalışıyoruz. Onları olduğu gibi kabul etmemiz daha iyi bence.. Siz böyle şeylere alınmayın, eşiniz çıkışmamış normal davranmış bence

Bebeğinize üzüldüm, Allah hayırlı evlatlar nasip eder inşallah gönlünüzü ferah tutun..

Ama eşiniz konusunda bence hassas olduğunuz için gözünüze büyük görünmüş olay. Erkekler ince değiller, ve biz onlarla yaşamak evlenmek istiyoruz ama aynı zamanda onları kendimize benzetmeye çalışıyoruz. Onları olduğu gibi kabul etmemiz daha iyi bence.. Siz böyle şeylere alınmayın, eşiniz çıkışmamış normal davranmış bence

Tesekkur ederim allah kimseye gostermesin boyle aci. Cok zormuş.

Dedigim gibi hassas bir donem olmasi bu kadar takilmama sebep sanirim.

Back
X