Maddi olarak sorumumuz yok çok şükür . Onlar da gelebilirler . Ama konuşmuyorlar işte . Gelemezler bu yüzden .Ben öyleyim canim. Ne zor bilirim.
Bir de benim annem babam ayrıydı. Annem biraz zorluklar içinde okuttu beni. Ve simdi insanlar arkamdan "annesi ne zorluklarla okuttu ama o annesini bırakıp gitti" diyorlar. Hoş..annem ben üniversitedeyken ikinci evlilik yaptı ama yine de insanlar konuşuyor.
Benim tesellim iyi bi gelirim var annemi emekli etmeye çalışıyorum. Uzaktayim ama her ay bi uçak bileti alıp gidecek veya onu getirecek maddi imkanim var.
Sende durum nasıl?
Eşim yarı özel bi yerde . Buradakiler yüzünden performansı düşük geldi ve rotasyona tabi . Konuşmadıkları için benim derdim . Yanıma gelmezler . Anca tatillerde ben gidip görebilirimAnne ve babanız yaşlı degilse, sizin gittiniz şehirde bir ev tutabilirler zor geliyorsa gurbet, eşin memur ise yapacak birşey yok mecbur gitmeye.
Bak canım bu çok ciddi bir sorun. Senin sorunun çok büyük. Eşine söyle ben senin için annemi babamı bırakıp yanına geliyorum sen de barışmanın bir yolunu bulacaksın yoksa ben de senin memleketine gelmem diyeceksin.Maddi olarak sorumumuz yok çok şükür . Onlar da gelebilirler . Ama konuşmuyorlar işte . Gelemezler bu yüzden .
Aslında aralarında çok büyük sorun yok bence . Ama iki taraf da inat . Ve büyük bir kavga ettilerEsin ve ailen niye konusmuyor biraz detay versen belki bi öneri sunabiliriz.
Küfür boyutunda olmadığı sürece hangi tartışma olursa olsun barışmak mümkün ve bunu küçükler tesis etmeli
Tekim ve ailemden farkli sehirdeyim. Hic tek baslarina naparlar diye dusunmedim. Saglikli, elleri ayaklari tutuyorsa bunu niye takiyorsunuz? Ailemde hic ustumde baski kurmadi boyle bir konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?