evli arkadaşlar yanıtlarsanız cok sevınırım,kafam karıştı :S

valla evli degilim ama yinede yazmak istedim mahsuru yoksa yeni evli bir ciftin hergun beraber olması cok normal hatta sonrasında bile yapabiliyorsanız bu bile guzel bence arkadasın durumu kotu yeni evlibir cift 10 gunde bir beraber olurmu bekarım ama yinede bana normal gelmedi

Bunun normal bir süresi mi varmış?
Dünya çapında yapılan araştırmalar çiftlerin haftada ortalama 3 kez ilişkiye girdiklerini ortaya koyuyor.
Ortalaması bu imiş...
Ama normal olan bu mudur tabi ki değildir.
Böyle bir şeyin normal ya da anormal drumu olamaz, kafanıza takmayın hatta memnun olun derim.
Eşlerine ellerini sürmeyen ne koca efendiler mevcut iken bu ülkede...

Canım bekarım ama, ben burda bi anormallik görmedim yeni evli degilmisiniz bu gayet normal.. sükretmelisin bircok kadın bi süre sonra yakınıyor birlikte olmuyoruz diye...

bende 2.5 aylık evliyim. bizde ilk ay sizin gibiydik şu an bir kaç güne bıraktık eşimin işi çok yoğunlaştı tabi araya benim özel günümde giriyor 5-6 gün mola veriyoruz. bu durumun belli süresi yok kafana takma siz mutlu olun yeterli

Bu eşlerin tercihi normal ya da normal değil diye sınıflandırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Zaten çok yeni evliliğiniz aşkı sevgiyi paylaşıyorsunuz, günlük yaşamın, iş yaşamının temposu zamanla özel hayatları etkiler buna göre değişiklikler olabilir. Fakat evliliklerimiz de özel hayatlarımızda niye kurallar olsun ki yaşanılanlar bir görev değil sonuçta..
Ben şimdiye kadar kimseden duymadım "normali 10 günde bir dir fazla olması normal değildir" falan diye bir şey. :44:

o arkadaşın sana sallamış kusura bakmasın .10 günde bir mi ?asıl onun ki tuhafmış .sizinki normal .şimdilik zaten bir kaç ay geçince ikinizde yorulursunuz ilişki sayısı haftada 3- 4 e düşer .ama on günde bir olması çok az .tabi erkeğin yaşına ve performansına göre değişir bu konu .sen şimdilik evliliğinin tadını çıkar zaten biraz zaman geçsin azalır sayı .

tatlım balayında falan hergün oluyor bu normal ama hele ki çalışıyorsan evet genelleme yaparsak kendi adıma konuşayım haftada 3 4 oluyor çünkü işten geliyorsun zaten yorgunsun yemek olayları falan derken zor yanii
o tamamen size bağlı
ama hergün birlikte olmak sperm kalitesini düşürüyor

valla bunun kurallarını üçüne beşine normaline kim karar vermiş de yeni evliyken hergün birlikte olmak anormal olsun...bu tamamen size bağlı sizin normaliniz...bir süre sonra hergün olmaz zaten...can sıkacak bişey yok ayrıca 10 günde bir birbirini seven ve sağlıklı iki insan için anormal ..hele yeni evliyken o kadar uzamaz :))

Eşin gençse ve sekse düşkünse her gün yapmak isteyebilir.
Bunun haftada 2 ya da 3 diye bir kuralı yok çiftler ne zaman isterlerse olur.

yorumlar için öncelikle teşekkur ederim.demek ki arkadaşımınki anormal onu anladım şu an :)
demek genelde de böyle.işe ara verdiğim için evde fazla enerjı depoluyorum sanırım hep ondan oldu böyle
bı kaç ay sonra nasıl olacak bilmıyorum ama dediğiniz gibi seyrekleşirse iyı olacak cunku su faturası 70lıra geldi bu ay :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…