- 16 Haziran 2019
- 9
- 1
- 16
- 29
- Konu Sahibi Ogretmenhanim1
-
Sevgiliyken herşey çok guzeldi içi titriyordu bana o zaman öğrenciydik aynı şehirde sürekli yanyanaydik memleketlere dönüp ise başladık başlayalı böyleŞuan neyse adam odur evlenince değişir bana döner diye düşünme. Daha kötüsü olur ama daha iyisi olmaz. Şuan cicim ayı öpüş kokuş olmanız gerekirken sizi yalnız bırakıyorsa bu adamın sevgisine güvenip te nasıl kendinizi bir ömür ona adayacaksınız.. çok iyi düşünün çok.. ailesinin her işine koşuyor çünkü aileci önceliği onlar siz değilsiniz of of çok zor
Butür işleri sevmiyor olabilir ki çoğu erkek sevmez be güzelim. Ben eşimle 13 yıldır evliyim her uyu idare eder ama gel gör ki alışverişten ve bu tür ince detaylardan nefret eder.. 13 senede toplasanız 4 kez kıyafet alışverişine gitmemişizdir. Ben sırf benimle alışverişe gelmiyor diye hiç evlenmeseydim çok saçma olurduMerhaba hanımlar. Kimseyle paylasamadigim bir derdim var sizlere yazmak istedim. 5 yıllık sevgilimle herşey cok güzel gidiyordu nisanlanlik ve ikimizde ise başladık. Bir yandan iş bir yandan düğün hazırlıkları derken adamı resmen kaybettim. Ne dogru duzgun arayip soruyor ne aradim mk açıyor. Ilgisiz alakasız bir adama dönüştü. Düğünün her detayına ben koşuyorum sadece para gönderip çekiliyor. Yalnız kaldım bu süreçte çok yoruldum. O ise aileninin her işine yardim ederken Beni hep yalnız bırakıyor. Şikâyet edince de kavga ediyoruz. Yol yakınken dönmeli mi yoksa güzel gunler hatrına devam mi etmeli bilemiyorum :/
Bu zamana kadar hep şeffaf olduk birbirimize hiç ihtimal vermedim. Ama ailesi gerçekten çok yükleniyor her ise benimki koşturuyor. başkası değil ailesi var resmenKafasını karıştıran bir başkası olabilir mi?
Evet pek sevmiyor alışveriş götürüyor beni kenarda bekliyor ama sorun bu değil ko sadece çok ilgisiz herşeye ben karar veriyorum ben kosuyorumButür işleri sevmiyor olabilir ki çoğu erkek sevmez be güzelim. Ben eşimle 13 yıldır evliyim her uyu idare eder ama gel gör ki alışverişten ve bu tür ince detaylardan nefret eder.. 13 senede toplasanız 4 kez kıyafet alışverişine gitmemişizdir. Ben sırf benimle alışverişe gelmiyor diye hiç evlenmeseydim çok saçma olurduevlilik hazırlıkları çoğunlukla hiç erkeklere göre değil aradan çekilmek istiyor okabilir. Bir konuşup sorabilirsin. Her evliliğin bir ritmi oluyor, eşim çamaşıra bulaşığa falan çoğunluk hiç karışmaz ama hep onun yaptığı benim dw hiç el sürmediğim bin tane iş var hakkını yemek olmaz. Karı koca arasında zamanla oturan dengeler oluyor. Siz bir görüşüp başbaşa konuşun derim sakince sor, seni mi istemiyor bu meseleler mi geriyor onu?
Iki ay kaldı düğüne bende salarsam yetişmeyecek hiç bir şey daha evi bile tutmadık netten iki ev bulmuş beğenmedim diye kendin bul ben para veririm tutarsın dedi çıktı işin icindenGeçmiş günlerin hatırı, bugünkü sorunları çözüyor mu?
Evlenmeye hevesi olan insan, cüzdan gibi davranmazdı bence. Siz de salın, uğraşmayın, bakalım ne oluyor. Ne yapacağınıza ona göre karar verirsiniz.
İşte ben de onu diyorumEvet pek sevmiyor alışveriş götürüyor beni kenarda bekliyor ama sorun bu değil ko sadece çok ilgisiz herşeye ben karar veriyorum ben kosuyorum
Tutarsın mı? Evin ikiniz için tutulacağının farkında değil sanırım.Iki ay kaldı düğüne bende salarsam yetişmeyecek hiç bir şey daha evi bile tutmadık netten iki ev bulmuş beğenmedim diye kendin bul ben para veririm tutarsın dedi çıktı işin icinden
Sordum benim için bunlar gereksiz evlenelim yeter bu işlerle uğraştırma beni dediAksine düğün hazırlıkları esnasında ilgili oluyor erkekler.
Ayrıca “güzel günlerin hatrına” diye bir şey inan ki yok. Acaba evlenmeyi istemiyor mu?
Ama bu saygısızlık boyutuna geçirmiş işi ne demek ben parayi veririm sen evi tut hayirdir.demedin mi sen bu adam bir omur geciriceksin iyi düşün daha nisanliyken ben para veririm evi tut diyen ne biliyim hiç begenmedim tavri çok iticiIki ay kaldı düğüne bende salarsam yetişmeyecek hiç bir şey daha evi bile tutmadık netten iki ev bulmuş beğenmedim diye kendin bul ben para veririm tutarsın dedi çıktı işin icinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?