- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi Ogretmenhanim1
-
Sordum benim için bunlar gereksiz evlenelim yeter bu işlerle uğraştırma beni dedi
Başta bizde öyle anlaştık bana da iyi oluyordu herşeyi ben seçip alıyordum ama ev tutmaya kadar benim üstüme kaldı bende çalışyorum yoruluyorum yardim istiyorum ama yok ortada beyfendiDüğün sürecinde de nişanlım sadece para göndermişti fakat biz en başından konuşmuştuk. Aileler de pek karışmadı diyebilirim.
Sadece bu konuda ilgisizse belki düğün stresi onu geriyordur. Önceden de böyle miydi bu çok önemli. Ya da başka konular söz konusu olduğunda tavrı nasıl? Sadece düğün meselesinde biraz ilgisiz diye ayrılmak pek doğru görünmüyor çünkü bizzat yaşadım. Evlendikten sonra her şey eski haline döndü. Yine o ilgili alakalı adam geldi. Burada kilit nokta bu mevzu dışındaki tavrı bence.
Bu tür ritüelleri gereksiz bulduğundan bahsetmiş miydi hiç daha önce?Bu zamana kadar hep şeffaf olduk birbirimize hiç ihtimal vermedim. Ama ailesi gerçekten çok yükleniyor her ise benimki koşturuyor. başkası değil ailesi var resmen
Daha şimdiden tüm yükü sırtlamılsın böyle başladıysa böyle biter senin düğünün senin evin fln flan değilki onunda bişeyler yapması lazım hiç içinde heyecan istek olmazmı ? Demekki yok nasıl olursa öyle her yola var yani çabalama yorma kendini oda koysun taşın altına eliniMerhaba hanımlar. Kimseyle paylasamadigim bir derdim var sizlere yazmak istedim. 5 yıllık sevgilimle herşey cok güzel gidiyordu nisanlanlik ve ikimizde ise başladık. Bir yandan iş bir yandan düğün hazırlıkları derken adamı resmen kaybettim. Ne dogru duzgun arayip soruyor ne aradim mk açıyor. Ilgisiz alakasız bir adama dönüştü. Düğünün her detayına ben koşuyorum sadece para gönderip çekiliyor. Yalnız kaldım bu süreçte çok yoruldum. O ise aileninin her işine yardim ederken Beni hep yalnız bırakıyor. Şikâyet edince de kavga ediyoruz. Yol yakınken dönmeli mi yoksa güzel gunler hatrına devam mi etmeli bilemiyorum :/
Başta bizde öyle anlaştık bana da iyi oluyordu herşeyi ben seçip alıyordum ama ev tutmaya kadar benim üstüme kaldı bende çalışyorum yoruluyorum yardim istiyorum ama yok ortada beyfendi
Alıştı çünkü her ise benim kosmamaA aa ev tutma kısmında yalnız kalmanız doğru değil kesinlikle. Ben bu kısmı görmemişim sanırım. Nispeten kadınların ilgilenmekten hoşlandığı detaylardan bahsediyorsunuz sadece zannettim.
Yoksa ev tutmak, gezmek, karar vermek de elbette birlikte yapmanız gereken şeyler. Ben eşimin bekar evine hiç eşya almadan taşındığım için problem olmamıştı. Fakat yakın zamanda taşındık, kendisi gezdi baktı ben seçenekler arasından karar verdim. Olması gereken de bu bence.
Evet genelde sevimsiz bulduğu seyler biliyorum ama bana yardım etse yeter illa gelsin benimle dantel seçsin demiyorumBu tür ritüelleri gereksiz bulduğundan bahsetmiş miydi hiç daha önce?
Erkeklerin genelinin tavrı bu. Bence istemediğinden değil.Evet genelde sevimsiz bulduğu seyler biliyorum ama bana yardım etse yeter illa gelsin benimle dantel seçsin demiyorum
Bencede vazgecsin cok uzulur sonraYol yakinken dön. Uzatma hic. 1 sene sonra da yeni evlendim kocam ilgisiz vs diye konu acarsin.
Merhaba hanımlar. Kimseyle paylasamadigim bir derdim var sizlere yazmak istedim. 5 yıllık sevgilimle herşey cok güzel gidiyordu nisanlanlik ve ikimizde ise başladık. Bir yandan iş bir yandan düğün hazırlıkları derken adamı resmen kaybettim. Ne dogru duzgun arayip soruyor ne aradim mk açıyor. Ilgisiz alakasız bir adama dönüştü. Düğünün her detayına ben koşuyorum sadece para gönderip çekiliyor. Yalnız kaldım bu süreçte çok yoruldum. O ise aileninin her işine yardim ederken Beni hep yalnız bırakıyor. Şikâyet edince de kavga ediyoruz. Yol yakınken dönmeli mi yoksa güzel gunler hatrına devam mi etmeli bilemiyorum :/
yol yakınken donmen senın ıcın daha hayırlı olur daha başlarda böyle yapıyorsa evlenınce kım bılır neler yaparMerhaba hanımlar. Kimseyle paylasamadigim bir derdim var sizlere yazmak istedim. 5 yıllık sevgilimle herşey cok güzel gidiyordu nisanlanlik ve ikimizde ise başladık. Bir yandan iş bir yandan düğün hazırlıkları derken adamı resmen kaybettim. Ne dogru duzgun arayip soruyor ne aradim mk açıyor. Ilgisiz alakasız bir adama dönüştü. Düğünün her detayına ben koşuyorum sadece para gönderip çekiliyor. Yalnız kaldım bu süreçte çok yoruldum. O ise aileninin her işine yardim ederken Beni hep yalnız bırakıyor. Şikâyet edince de kavga ediyoruz. Yol yakınken dönmeli mi yoksa güzel gunler hatrına devam mi etmeli bilemiyorum :/
Valla adamın içinde olduğu durumu tam olarak bilmiyoruz o yüzden tam bişey söylemek doğru olmaz ama evlilik tek başına yapılmıyor. Ben eşimin işi gereği her şeyi kendim yaptım gelinlik davetiye salon vs vs vs herşeyi . Hiç de yaaa ama hep ben hallediyorum falan diye düşünmedim. Çünkü eşimin çalışma saatleri normal değil çok yoğun o yüzden ben hallettim. Benim anladığım nisanlinizin zamanı var ama bu zamanı size ayirmiyor .yazinizdan bu anlaşılıyor. Başka bir seçenek de ailesinin de bazı işleri var aciliyet / öncelik sıralamasında ailesinin islerinin önceliği varsa onları halletmistir.Merhaba hanımlar. Kimseyle paylasamadigim bir derdim var sizlere yazmak istedim. 5 yıllık sevgilimle herşey cok güzel gidiyordu nisanlanlik ve ikimizde ise başladık. Bir yandan iş bir yandan düğün hazırlıkları derken adamı resmen kaybettim. Ne dogru duzgun arayip soruyor ne aradim mk açıyor. Ilgisiz alakasız bir adama dönüştü. Düğünün her detayına ben koşuyorum sadece para gönderip çekiliyor. Yalnız kaldım bu süreçte çok yoruldum. O ise aileninin her işine yardim ederken Beni hep yalnız bırakıyor. Şikâyet edince de kavga ediyoruz. Yol yakınken dönmeli mi yoksa güzel gunler hatrına devam mi etmeli bilemiyorum :/
Merhaba hanımlar. Kimseyle paylasamadigim bir derdim var sizlere yazmak istedim. 5 yıllık sevgilimle herşey cok güzel gidiyordu nisanlanlik ve ikimizde ise başladık. Bir yandan iş bir yandan düğün hazırlıkları derken adamı resmen kaybettim. Ne dogru duzgun arayip soruyor ne aradim mk açıyor. Ilgisiz alakasız bir adama dönüştü. Düğünün her detayına ben koşuyorum sadece para gönderip çekiliyor. Yalnız kaldım bu süreçte çok yoruldum. O ise aileninin her işine yardim ederken Beni hep yalnız bırakıyor. Şikâyet edince de kavga ediyoruz. Yol yakınken dönmeli mi yoksa güzel gunler hatrına devam mi etmeli bilemiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?