- 24 Mart 2015
- 102
- 38
- 18
- 37
- Konu Sahibi haticehetice123
-
Doğru olanı yapmışsınMrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
Aynı düşünüyoruz demekki rahatladım bir an nedense.aradı sürekli açmadım.mesajlaştik yanlisini kabul etmiyor pek kadin biraz alttan alır herseyde cekip gitmez diyor gün geçtikçe özlediğimi hissediyorum kızımın bisey ini bahane edip birkaç dk konuştuk gülüm diyerek açtı telefonu.ama erkekDoğru olanı yapmışsın
Paikolojik olarak yıpratıcı bir evlilik
Maddi anlamda oldukça idareli olmuşsun sanırım üstelik onun kardeşleri vs için
Kendi ailesini ikinci plana atan kim olursa kadın/erkek o evliliğin bitmeme ihtimali yok bence
Eşinin tavrı ne şuanda
Arayıp soruyormu hiçbirşey yapmıyormu??
Bu restle belki aile olduğunuzu farkeder
Enerjisini eşine çocuğuna kullanmayı öğrenir
Öğrenmez isede tamamen tükenmeden kurtulmuş olursun
Düğünden önce çekmiş düğün için de çekti toparlayamadı hala ben düğün borcu sanıyordum sadece bir yıl geçti iki yıl geçti bu ne borcu dedim bitmiyor yavaş yavaş çözüldü yıllarca para yedirmiş onlar a.düşündükçe ağırıma gidiyor hiç birikim yapmamış bigun evlenirim karım çocuğum rahat etsin dememiş ama akıllılık etmiş çalışan kadın almisEvliyim esiminde abisi var. Abisine çektiği krediler evliyken mi oldu? Ben onca borcu olsa ve o borclari baskasi (abisi) icin yapsa kesinlikle evlenmezdim. Evliyken boyle biseye kalkarsa o evlilik orada bir sallanir mumkun degil izin vermem. Elin borcunun yukunu senelerce çekmek zorunda degil kimse.
Mrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?