Evli arkadaşlardan yorum bekliyorum bekara karı boşamak kolay derler ya o yüzden

Aynen dediğiniz gibi ve ben de öyle yapmayı düşünüyorum yinede fikir almak istedim
Borçları önceden biliyorsan haksızsın ama bilmiyorsan senden sakladıysa haklısın .
Şiddete başvurması çok düşündürücü ..
Bilmiyordum

Aslında yumuşak huylu iyi bi insandı bu yüzden ağırıma gitti çok şaşırdım beklemiyordum öyle bi hareket.bilemiyorum ne diceğimi.tamamen yanlış bir insan olsa fazla düşünmezdim ama bu yanlışının bedelini de ödeyecek benden kızından uzak kalarak ve maasimdan

Dönün evinize.acı olmadan tatlı da olmaz.hayat kimseye cennet değil.bebeğiniz de var..çok büyük bir sebep değil boşanmak için

Bekarim o yuzden birak esimi, annem bile bogazimi siksa o an o evi terk eder bidaha yuzune bakmam. Dolayisiyla elin oglu bogazimi siksa ayni eve giremem şeklinde bi oranti kurdum

Hirs yapmadan düşün derim
Ben anlattigin kadariyla esin zayif karakterli biri ve ben yerinde olsam, iki gunde cozerdim.emin ol
Sen sevdigin icin olumsuz yonlerini gorememissin yoksa şiddet egilimi fark edilmeyecek bir şey degil

Canım bi müddet uzak kalın.Tmm konuştunuz bitti hiç aramayın mesajlaşmayın bi dinleyin kendinizi. Bebekle ilgili çok önemli bi sorun olmadıkça konuşmayın ki kendini savunmasın ve biraz hatası olduğunu anlasın.

Boşanırdım.

Bir kere şiddete yeltenmiş.
E hiç mutlu etmemiş niye çekeyim?

Canim herseyden once sunu dusun tart.Esin normalde ki eminim severek evlenmissindir,iyi bir insanmidir,merhameti vicdani varmidir,seni cocugunu sever korur kollarmi.Iste bunlar esinde mevcutsa don evine sabret dost olup destekle konusmaya calis.Maddi anlamdada maasindan kendine bir miktar ayir mesela yarisini bu benim hakkim de ve istedigin gibi harca.Yada biriktir bu sana kalmis.Yanlizlik demissin anliyorum seni hicdegilse kendin gibi sartlarda daha sık gorusecegin 1-2 kisi bul yakininda.Onlarla zaman gecirmeye calis.Yuva yikmak zor ve mesakkatli bir surec.Allah yardimcin olsun.Aranizdaki son munakasanizida unut gitsin.

Bekarim o yuzden birak esimi, annem bile bogazimi siksa o an o evi terk eder bidaha yuzune bakmam. Dolayisiyla elin oglu bogazimi siksa ayni eve giremem şeklinde bi oranti kurdum
Doğru söylüyorsun ama annenle yüz göz olmuyorsun evlilikte ise saygı kalmayınca o sana sen ona ağzına geleni soyleyebiliyorsun sinirle.ha sonra içindeki sevgi depresiyor herşeyi unutup sarilabiliyorsun iki gün sonra.ama bu defa daha kötü şeyler oldu işte

Ahh canim ya seni cok iyi anlıyorum. Çünkü ben kayinbabamin borçları icin eşimden 5 yil ayri bir sehirde kaynana kaynbaba gorumcelerle cümbür comaat kaldim soguduk birbirimizden neler neler yasadim ama senin en azindan esin yaninda bu yonden iyi durumdasin en azindan gozunden irak değil ama sen çalışıyorsun diye tutupta bunu kardesine ailesine vermesi cok yanlis. O parada bebeginizin ve ne kadar calissanizda sizinde hakkiniz var. Hakki da gec ilgisiz kalmissiniz. Bosanmak yerine en azindan birlikte yaşadığınız icin sizi yanindan ayirmamis bunun hatrina son kez başbaşa bi konuş aileler arada olmadan. De ki eger sen parani ona buna yedireceksen aileni ilgisiz sevgisiz birakacaksan ben ayriliyorum senden diye uyar eger dönmezse uzgunum ama ayrilmazsan cok zarar gorur yorulursun bu sorumsuzluk çünkü

Öncelikle hâle yola konmaz mesele değil...
Boşanmak fikri dile gelmiş ancak kurtarilabilir bir evlilik seninki...

Borç meselesi kesinlikle halledilmeli...
Abi borcu kabul edilemez inan...

BebeğiN var ortada...
Fazla dirdir yerine neden kendi maasinla bir sürücü kursuna yazilmiyorsun?
Gezip tozmuyorsun bebeğin ile?
Çık gez alış veriş yap senin maaşın...

Lakin şiddet...
Olmadı...
Bugün bunu yapan yarın ne yapar ki dedim kendi kendime...
Sadece bu hususta tereddüt ediyorum

Borçlar ise...
Bitmiyor inan...
Biri bitiyor diğeri başlıyor...

Kadere bak ya...

Biz bekarlardansa siz evliler daha çok bosan diyorsunuz. Örneğin knz; kadınlar kulübü kadınları.
Kimse alınmasın lütfen.daha duzg
Hirs yapmadan düşün derim
Ben anlattigin kadariyla esin zayif karakterli biri ve ben yerinde olsam, iki gunde cozerdim.emin ol
Sen sevdigin icin olumsuz yonlerini gorememissin yoksa şiddet egilimi fark edilmeyecek bir şey degil
Nasıl çözerdin.şiddet meyilli değil objektif anlattım herşeyi başından beri sakın sabırlı bir insan.ben herşeye sinirlenirim o olgun davranirdi.ama aile sorunları onu bunalttı ve böyle tahammülsüz bir adam oldu.aşık olarak evlenmedim yumuşak huylu cana yakın diye şans vermiştim öylelikle evlendik

Ben kendi keyfime göre harcama yapamıyorum ki tek maaşla geçiriyoruz zaten düğünden önce borca girmiş ben de artık çaresizlikten bişeyler duzelmediginden güzel söyleyince olmadığından dır dır ediyorum galiba

Canim maaş kartını al yanına..
Ona verme...
Sen vermezsen neyi harcayacak bu adam bir düşün hele...
Borcun içinde batacak ve yola koyacak bir şekilde abisi ile konuşacak anladın mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…