- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi haticehetice123
-
Bilmiyordum
Aynen dediğiniz gibi ve ben de öyle yapmayı düşünüyorum yinede fikir almak istedim2 yıldır eşiniz de şiddet eğilimi gormediyseniz ilk kez böyle bir durumla karşı karsiyaysaniz öncesinde kıymetinizi bilen bir insansa bence hemen boşanmaya kalkmayin kendinize de eşinize de zaman Verin bir süre ayrı yaşayın Ben bosanmis bir insanim karşımdaki insan hakketmese asla bosanmazdim
BilmiyordumBorçları önceden biliyorsan haksızsın ama bilmiyorsan senden sakladıysa haklısın .
Şiddete başvurması çok düşündürücü ..
Hımm şimdi biz bekarız diye yorum hakkımız yok mu?
Ben yapacağım ama...
Şimdi borcu olan adamla evlenmek büyük risk, hele ki baskalarinin borcuysa daha zor gelir insana
Bir de lafa gelince erkegim diyen tipler neden konu es seçimi olunca "çalışan baaayan olsun, mümkünse memur hatta öğretmen olsun, ev gecindirmeye yardimci olsun" diyorlar ama eve dair diger isler de aksamasin isterler
Kadin bir sey istese, dirdir olur. Siz bile o kadar psikolojik baski gormussunuz ki, kendinizi sucluyorsunuz.
Benim de karsima ise başladığının üçüncü ayinda araba kredisine girmiş, maasindan kalan miktari da benzin ve sigarasina harcayan biriydi. Üstelik benle evlenmek isteyen ama düğününün masrafını babasindan, evlenince de evin geçimini benden bekleyen bir tipti.
Şimdi böyle bir konuda benim gibi bu duruma asina birinin yorum yapmamasini bekleyemezsiniz.
Ben onu hayatımdan çıkartmayı uygun gordum çünkü karakteri de vasattı.
Yani erkekler kadindan herseyi bekler ama kolelik yapsin isterler
Maddi acidan da sorun yasayinca, acısını ev halkindan cikartirlar
Ben eşinizi de güçsüz buldum karakter olarak.
Ben de evlenince siddet görebileceğim ihtimalini düşünmüştüm
Aslında yumuşak huylu iyi bi insandı bu yüzden ağırıma gitti çok şaşırdım beklemiyordum öyle bi hareket.bilemiyorum ne diceğimi.tamamen yanlış bir insan olsa fazla düşünmezdim ama bu yanlışının bedelini de ödeyecek benden kızından uzak kalarak ve maasimdanHımm şimdi biz bekarız diye yorum hakkımız yok mu?
Ben yapacağım ama...
Şimdi borcu olan adamla evlenmek büyük risk, hele ki baskalarinin borcuysa daha zor gelir insana
Bir de lafa gelince erkegim diyen tipler neden konu es seçimi olunca "çalışan baaayan olsun, mümkünse memur hatta öğretmen olsun, ev gecindirmeye yardimci olsun" diyorlar ama eve dair diger isler de aksamasin isterler
Kadin bir sey istese, dirdir olur. Siz bile o kadar psikolojik baski gormussunuz ki, kendinizi sucluyorsunuz.
Benim de karsima ise başladığının üçüncü ayinda araba kredisine girmiş, maasindan kalan miktari da benzin ve sigarasina harcayan biriydi. Üstelik benle evlenmek isteyen ama düğününün masrafını babasindan, evlenince de evin geçimini benden bekleyen bir tipti.
Şimdi böyle bir konuda benim gibi bu duruma asina birinin yorum yapmamasini bekleyemezsiniz.
Ben onu hayatımdan çıkartmayı uygun gordum çünkü karakteri de vasattı.
Yani erkekler kadindan herseyi bekler ama kolelik yapsin isterler
Maddi acidan da sorun yasayinca, acısını ev halkindan cikartirlar
Ben eşinizi de güçsüz buldum karakter olarak.
Ben de evlenince siddet görebileceğim ihtimalini düşünmüştüm
Çok haklısınBoşanmak için geçerli nedenlerin var evet ama dünyada evliliklerin yüzde yetmişi falan böyle bence
Dönün evinize.acı olmadan tatlı da olmaz.hayat kimseye cennet değil.bebeğiniz de var..çok büyük bir sebep değil boşanmak içinMrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
Hirs yapmadan düşün derimAslında yumuşak huylu iyi bi insandı bu yüzden ağırıma gitti çok şaşırdım beklemiyordum öyle bi hareket.bilemiyorum ne diceğimi.tamamen yanlış bir insan olsa fazla düşünmezdim ama bu yanlışının bedelini de ödeyecek benden kızından uzak kalarak ve maasimdan
Doğru söylüyorsun ama annenle yüz göz olmuyorsun evlilikte ise saygı kalmayınca o sana sen ona ağzına geleni soyleyebiliyorsun sinirle.ha sonra içindeki sevgi depresiyor herşeyi unutup sarilabiliyorsun iki gün sonra.ama bu defa daha kötü şeyler oldu işteBekarim o yuzden birak esimi, annem bile bogazimi siksa o an o evi terk eder bidaha yuzune bakmam. Dolayisiyla elin oglu bogazimi siksa ayni eve giremem şeklinde bi oranti kurdum
Ahh canim ya seni cok iyi anlıyorum. Çünkü ben kayinbabamin borçları icin eşimden 5 yil ayri bir sehirde kaynana kaynbaba gorumcelerle cümbür comaat kaldim soguduk birbirimizden neler neler yasadim ama senin en azindan esin yaninda bu yonden iyi durumdasin en azindan gozunden irak değil ama sen çalışıyorsun diye tutupta bunu kardesine ailesine vermesi cok yanlis. O parada bebeginizin ve ne kadar calissanizda sizinde hakkiniz var. Hakki da gec ilgisiz kalmissiniz. Bosanmak yerine en azindan birlikte yaşadığınız icin sizi yanindan ayirmamis bunun hatrina son kez başbaşa bi konuş aileler arada olmadan. De ki eger sen parani ona buna yedireceksen aileni ilgisiz sevgisiz birakacaksan ben ayriliyorum senden diye uyar eger dönmezse uzgunum ama ayrilmazsan cok zarar gorur yorulursun bu sorumsuzluk çünküMrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
Kimse alınmasın lütfen.daha duzgBiz bekarlardansa siz evliler daha çok bosan diyorsunuz. Örneğin knz; kadınlar kulübü kadınları.
Nasıl çözerdin.şiddet meyilli değil objektif anlattım herşeyi başından beri sakın sabırlı bir insan.ben herşeye sinirlenirim o olgun davranirdi.ama aile sorunları onu bunalttı ve böyle tahammülsüz bir adam oldu.aşık olarak evlenmedim yumuşak huylu cana yakın diye şans vermiştim öylelikle evlendikHirs yapmadan düşün derim
Ben anlattigin kadariyla esin zayif karakterli biri ve ben yerinde olsam, iki gunde cozerdim.emin ol
Sen sevdigin icin olumsuz yonlerini gorememissin yoksa şiddet egilimi fark edilmeyecek bir şey degil
Ben kendi keyfime göre harcama yapamıyorum ki tek maaşla geçiriyoruz zaten düğünden önce borca girmiş ben de artık çaresizlikten bişeyler duzelmediginden güzel söyleyince olmadığından dır dır ediyorum galibaÖncelikle hâle yola konmaz mesele değil...
Boşanmak fikri dile gelmiş ancak kurtarilabilir bir evlilik seninki...
Borç meselesi kesinlikle halledilmeli...
Abi borcu kabul edilemez inan...
BebeğiN var ortada...
Fazla dirdir yerine neden kendi maasinla bir sürücü kursuna yazilmiyorsun?
Gezip tozmuyorsun bebeğin ile?
Çık gez alış veriş yap senin maaşın...
Lakin şiddet...
Olmadı...
Bugün bunu yapan yarın ne yapar ki dedim kendi kendime...
Sadece bu hususta tereddüt ediyorum
Borçlar ise...
Bitmiyor inan...
Biri bitiyor diğeri başlıyor...
Kadere bak ya...
Canim maaş kartını al yanına..Ben kendi keyfime göre harcama yapamıyorum ki tek maaşla geçiriyoruz zaten düğünden önce borca girmiş ben de artık çaresizlikten bişeyler duzelmediginden güzel söyleyince olmadığından dır dır ediyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?